<bicz1>
Ps. Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow (to moj pierwszy post)
Moderator: modTeam
SET pisze:już CI pisałem - NIE KONTAKTUJ SIĘ Z NIĄ NAWET ŻADNEGO SMSKA
Misiek5 pisze:
Waham się, czy dobrze robię ...??? przecież to "nie odpisywanie" to straszna ignorancja ...!!
SET pisze:Ona wysyła Ci maile ,smki że potrzebuje sro i tamto a czy choć zadzwoniła by sprawdzić czy nic Ci sie nie stało że nie odpisujesz ? na pewno nie, a czy cokolwiek pytała sięo Ciebie albo napisała że cię kocha czy tęskni - dupa nic wylko referaty itp
Hyhy pisze:Zle robisz. Powinienes odpisac ze to koneic i zeby dala ci spokoj i w ogóle nie odzywala sie.
Misiek5 pisze:Hyhy napisał/a:
Zle robisz. Powinienes odpisac ze to koneic i zeby dala ci spokoj i w ogóle nie odzywala sie.
sam nie wiem .. chyba na takiego smska jest jeszcze czas .. zobaczymy
na razie
Misiek5 pisze:Waham się, czy dobrze robię ...??? przecież to "nie odpisywanie" to straszna ignorancja ...!! to takie nie ludzkie ..
nie,cicho! na tamta sie nie zalapalem, to teraz moze sobie dobije.joj_sport87 pisze:Misiek5 pisze:Ale aby nie było tak cudownie to mam nowy wątek ... ten to jest naprawdę w porównaniu ta temtego na prawde przegięcie .. ale teraz nie mam juz czasu .. napiszę referat n w niedługim czasie.
kurde mam wrazenie jakby to byl poczatek nowego sezonu jakiejs brazylijskiej shit'noweli...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 229 gości