foxy_lady pisze:p.s. do Hyhy- skoro tak czest uzywasz slowa 'h***', to wiedz ze pisze sie przez 'CH'.
<ejj dlaczego wyskakuje przez samo "H" ? >
Moze HyHy nie ma "C" na klawiaturze
Moderator: modTeam
fireman pisze:[
Bo po co trzymac zdjecie ex w portfelu??
Rozumie w szafce, w szkatulce itp
Ale po co nosic je przy sobie.
20lat pisze:ja nosze w portfelu jjaj zdjecie ale nie nawierzchu przykrywa jej zdjecie ktos ładniejszy czyli JA(niema jak skromnosc),dla mnie to nieoznacza ze jak nosze ja w portfelu to cos dla mnie znaczy
krzys pisze: bo to na tej same zasadzie zapewne co noszenie zdjecia Mamy , czy np. siostry !
___ToMeK___ pisze:Podzielam zdanie osob, wg ktorych zdjecia bylych partnerow powinno sie gdzies schowac, nie eksponowac w obecnosci obecnego partnera. To naprawde moze zabolec. Osobiscie co najmniej bardzo zle bym sie czul, gdybym w pokoju mojej dziewczyny widzial wszedzie zdjecia jej bylego (na scianach, polkach, parapecie), podobnie mialaby sie rzecz z jakimis pamiatkami swiadczacymi o tym, co jej byly do niej czul (jakies kartki z wyznaniami itp itd). Po prostu dla mnie bylaby to oznaka tego, ze ona jeszcze nie wyszla z tamtego zwiazku, ze tamten koles wiele dla niej znaczy i ze gdyby miala okazje, to chetnie by do niego wrocila.
Madi pisze:Witam wszystkich.
Jestem tu nowa, zajrzałam przez przypadek i pomyślałam, że może i mnie pomożecie radą. Więc mam małe pytanko: Czy to normalne że facet będący w nowym związku nadal nosi w portwelu zdięcie swjej "eks" :566: Twierdzi, że nic do niej nie czuje a zdięcie nic nie znaczy a ja już sama nie wiem co mam myśleć. Help!!
Aż sie boje odpowiedzi :553:
Haribo pisze:no i tutaj zgadzam sie w zupelnosci z Fishem... byl jakis przede mna... ja mialem inne przed nia, ale teraz Ona jest dla mnie najwazniejsza i odwrotnie... nie ma przy mnie eksponowania jaki to on byl... wiadomo ze wspomnien sie nie odbierze, sam czasami wspominam swoja pierwsza randke, swoj pierwszy sexik itp ale to sa wspomnienia i nie wyskakuje z nimi sam z siebie... jezeli moja kobieta zapyta odpowiem szczerze itp, ale sam nic takiego nie opowiadam i od niej tez tego oczekuje,,, a zreszta jakbys sie poczul jakby obok Twojego zdjecia w jej portfelu bylo zdjecie jakiegos innego?? na pewno bys nic nie poczul?? nie zastanawialbys sie po co?? a dlaczego obok mojego?? a moze jeszcze ja kreci?? a moze chcialaby jeszcze raz z nim tylko nie wie jak mi powiedziec?? stary to sa ekstremalne pytania ale mysle ze jednak cosby Ci zaswitalo... jezeli nie to juz naprawde Cie nie rozumiem...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 334 gości