Jeżeli to co robi, robi dlatego że taka jest to zostaw ją.
Jeśli nie, to musisz wyczuć czy to jest na pokaz, czy chce sprawdzić Twoją reakcję itp. Ja do takich spraw podchodzę metodą "prosto z mostu" typu "Kocham Cię, ale przestań dawać pokazówę bo tracę do Ciebie tylko i wyłącznie szacunek." Dla mnie poskutkowało, ale musisz wyczuć, jaką wersję ona będzie wolała...
PS. Wrzuć na luz z zazdością bo daleko nie zajdziecie - przynajmniej ja tak zrobiłem i odrazu mi lepiej.
Zazdrośnik...
Moderator: modTeam
jakby moja dziewczyna powiedziałą że chce iśc na dyskoteke ze swoimi kolegami to powiedziałbym jej zeby szła, ale żeby nie robiła tego czego by nie chciałą zebym ja nie robił ze swoimi koleżankami, no i dodał bym że skoro mam wolny wieczór to pewnie się też wybiorę na jakąś dyskotekę z kilkoma koleżankami, chociaż jakby się okazało ze jednak chce iśc i poszła by to bym się wkurzył, ale jak to mawiają " nic na siłę" :564:
pozdrawiam
pozdrawiam
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Początkujący
Byłem w tej samej sytuacji co Ty. Moja dziewczyna jak siedziała ze mną czy byliśmy na spacerze to miała zawsze najwięcej tel. Nie odbierala i zawsze patrzyła na moją reakcję :549: napoczątku byłem strasznie zazdrosny
ale z czasem powiedziałem że nie pokaże jej co czuję i zaczełem na to nie zwracać uwagi. Dzwonił tel a ja nic się nie odzywałem :555: i z czasem dziwnym trafem tel zaczął dzwonić do mnie tylko że czasem odbierałem. Po paru spotkaniach gdzie jej tel umilkł a mój się rozdzwonił zrobiłam i wielką jazdę :561: kto tak ciągle do mnie dzwoni. Powiedziałem że znajomi i znajome i od tamtej pory ona jest zazdrosna o mnie i to ją dopinguje żeby teraz ona troszkę pomartwiła się o mnie mimo że wie że nigdy jej nie zdradzę i że bardzo ją kocham. Tylko zanim ja tak zrobiłem wiedziałem jaka będzie jej reakcja ponieważ trochę już ją znałem. Przetestuj ten sposób kilka razy i zobacz jak reaguje. Nie martw się wkońcu jest przysłowie: SIŁĄ KOBIET SĄ SŁABOSTKI MĘŻCZYZN
więc pozbywajmy się tych słabości Pozdrawiam

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”