mariusz pisze:Nie uważam, zby było to takie skrępowanie... Ale każdy ma inne podejście do tych spraw.
no może ja trafiłem na skrajny przypadek ,albo sie o mnie bardzo martwiono, ale nie lubie jak ktoś mi coś zakazuje albo mi stara ograniczyć :561:
Moderator: modTeam
mariusz pisze:Nie uważam, zby było to takie skrępowanie... Ale każdy ma inne podejście do tych spraw.
crystal pisze:Triniti19 pisze:Mariusz też takie spostrzeżenie mam. W większości fajni faceci są już pozajmowani. .
to zawsze ide w mniejszości :549: i zawsze staram sie być wolny , jakoś nielubie skrepowania i krawatów i w ogóle wszystkiego co komplikuje jakie kolwiek ruchy :569:
Teoria nie musi potwierdzać regułyTomcio pisze:Istnieją pewne ramy wiekowe:
mniej niż 13 - dziecięce zauroczenia
14-16 lat - pierwsza "prawdziwa miłość"
16-18 lat - pierwsze poważniejsze związki, być może nawet któryś "uwieńczony"... wiadomo czym
19-21 lat - okres poważnych związków, nauka odpowiedzialności, życia razem, często pierwszy raz.
22+ - okres znajdowania tej jedynej, niekoniecznie w jednym podejściu, często do wieku 24-25 lat totalna przerwa.
celofan pisze:A poza tym wierze w ta jedyna,w koncu chce spedzic reszte zycia z kims kto dla mnie bedzie..wlasnie,kims wyjatkowym.
_Anissa_ pisze: Ty Mariusz masz juz takie załozenie ze jak fajna to na pewno zajeta ......moze warto do tej ktora Ci sie spodoba odezwac sie ....zagadac , moze to bedzie taka sama sytuacja jak z dziewczyna z mojej krótkiej opowiesci.....
Anisa
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 296 gości