Flirt na forum, randki, wspólna przyszlość.
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
charlie81 pisze:Niech nikt nie usuwa bo flirtujemy sobie w trojkea chyba od tego jest ten topic, co nie Fish??
No dokladnie!!
Na poczatku pomyslalam, ze mi sie oberwie od fish'a (tu poklony dla bardzo milego moderatora
- Craxa Girl
- Bywalec
Jest na tym forum pewna kobieta o nicku myszkaaa Nic nie pisala jeszcze ale jakos instynkt mi podpowiada ze to byla by ta
Pisalem na priva ale bez odpowiedzi jak si z nia umowic hmmmmm
Myszkaaa odezwij sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest na tym forum pewna kobieta o nicku myszkaaa Nic nie pisala jeszcze ale jakos instynkt mi podpowiada ze to byla by ta
Myszkaaa odezwij sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

Po przemysleniu i rozpatrzeniu prosby posty zostana (ew. moge je usunac) a kazdy nastepny nie na temat bedzie usowany przeze mnie osobiscie. Za posta nie na temat uznaje posta o tresci innej niz ogloszenie o checi zawarcia znajomosci wg wczesniej napisanego klucza.
Ps: postow nie przeniose bo nie umiem przenosic postow z topiku tylko cale topiki
Ps: postow nie przeniose bo nie umiem przenosic postow z topiku tylko cale topiki

Wyciągnij dłoń !!! jak odrzuca to podaj drugą ! duma .............. u facetów jest okropna , znam to z samego siebie , do mnie byś musiuała i wyciągnąć nogę , ale juz po wyciągnietej rece me serducho by zaiskrzyło ! po drugiej rece juz by sie zaczeło rozłazic
a gdy mnie podałaś by nogę jeszcze to jzu bym sie rozkleił , tacy sa faceci tak naprawde
hi hi tylko nikomu o tym nie mów !!!ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! :547:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
No niby tak, ale teraz to nie wiem, czy to aktualne. Nie wiem, czy mam to traktować jako koniec, czy jako awanturę. Okazuje się, że słabo go znam - dlatego nie wiem
Ja chcę wziąć z nim ślub!!!!!!! I chcę mieć z nim dziecko!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej już, natychmiast!!!!!!!!!! Kocham go!!!!!!!!!!!!!
Już mi na głowę padło

Ja chcę wziąć z nim ślub!!!!!!! I chcę mieć z nim dziecko!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej już, natychmiast!!!!!!!!!! Kocham go!!!!!!!!!!!!!
Już mi na głowę padło

mrt pisze: Ja chcę wziąć z nim ślub!!!!!!! I chcę mieć z nim dziecko!!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej już, natychmiast!!!!!!!!!! Kocham go!!!!!!!!!!!!!
Już mi na głowę padło
a nie zalezy Ci bardziej na dziecku i slubie niz na tym facecie ? moze stad ten pospiech <jak dla mnie zupelnie niepowazny>.
Moze w pewnym wieku kobiety tak maja, nie czas na poczukiwania i gierki a na rodzine. Zeby tylko to nie przyslonilo nam rozsadnego myslenia
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”