Dzień Chłopaka niebawem...
Moderator: modTeam
-
- Uzależniony
spełnienia w życiu osobistym i zawodowym
niezapomnianych przyjaciól i niesamowitych przygów
zycze Wam wszystkiego tego o czym marzycie z skrytosci ducha, wiele milosci i szczescia... Spelnienia pod kazdym wzgledem
a Lisiczka doda, żeby wszyscy samotni nie byli juz samotni a zajęci bardziej szczęsliwi i kochani.
Wszystkim forumowym facetom wszystkiego naj. Miłości i forsy
A do tych wszystkich życzeń i ja składam wam mężczyzną (żebyście mieli też coś od życia) wszyskiego co inne dziewczyny wam życzyły już oraz dużo dużo uśmiechów na twarzy oraz zadowolenia ze swojego życia.
102 buziaczki dla każdego męskiego forumowicza :564:.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
krzys pisze:foxy_lady pisze:nie lam sie krzysiu, ja swojemu facetowi tez nie zloze zyczen, z premedytacja, bede wredna a co ! wale to !
a jaki TY jestes znak zodiaku ?>????
ja jestem Panna z nalecialosciami Lwa, bo to pierwszy dzien mojego znaku.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Elspeth pisze:ooo! to Krzysiu skoro jestes takim znawca to napisz cos o Strzelcu (28 listopad)moze sie czegos o sobie dowiem
mam szwagra z daty 27 listopad

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
natasza pisze:a więc wszystkiego najlepszego Panowie :564:
dużo uśmiechu i radości
spełnienia w życiu osobistym i zawodowym
niezapomnianych przyjaciól i niesamowitych przygów
a przede wszystkim dużo ciepła i miłości od najblizszych
DZIĘKUJĘ
Łezka mi się w oku zakręciła :'-)
w ogóle to nigdy nie wiedziałem, że coś takiego jest...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

-
- Uzależniony
Elspeth pisze:czasami tak bywa... i podobno przez to nie doprowadzam wielu spraw do konca, poza tym jestem " w goracej wodzie kapana" wszystko bym chciala zaraz terazbrak mi cierpliwosci
i ja jestem strzelcem takim typowym bo z 8 grudnia. pewne rzeczy sie pokrywają z cehcami Elspeth. Zajrzyj na strone Durexa i tam przeczytaj horoskop pisza ciekawe rzeczy, jestem ciekaw na ile pokryją sie z Tobą
Wiem jedno na pewno, jestem opanowany i to czesto moja broń przeciwko ludziom (z którymi prowadze dyskusje,kłóce sie itp) czasami ich szlak trawia jak nie mogą mnie złamać

lizaa pisze:a ja tez panna jestem:):).
więc to o nas Lizaa

"To idealiści, którzy postanowili na krok nie odstępować od swoich zasad. Może to stanowić dla innych wzór postępowania, zwłaszcza jeżeli swoje uzdolnienia poświęcą czemuś, co w pełni ujawni ich możliwości kreatywne. Talenty artystyczne przynoszą im często sukces i sławę, ale też powodują, że dana osoba może stać się niepoprawnym marzycielem, który nigdy nic nie osiągnie i będzie błądził bez celu. Są wyjątkowo wrażliwi na sprawy duchowe i potrafią to eksponować nawet w codziennym życiu. Ta wrażliwość również może uczynić z nich osoby bardzo nerwowe. Czasami mogą być dogmatyczni, narzucać swoje pomysły innym, nie zważając na ich poglądy i uczucia."
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”