dlaczego kobiety...
Moderator: modTeam
- Mroczny Piskacz
- Maniak
az mi sie przykro zrobilo jak czytalem posty Mariusza i Studenta :-(
powiem szczerze ze poznawanie kobiety za pomoca internetu, telefonu. sms'a i wszystkiego co omija kontakt wzrokowy jest wedlug mnie lepsze. dlaczego
: bo wtedy poznajesz osobe po tym co mowi, jak mysli i jaki ma charakter, a wyglad liczy sie na 2 miejscu, jak juz sie spotkacie. nie wiem jak Wy ale ja szukajac partnerki wole znalezc osobe z ktora rozmawiac moge o wszystkim i rozmowa jest zawsze interesujaca, a nie taka na ktora milo oko zawiesic. bo w koncu jak dlugo mozna patrzec sie i siedziec cicho
:
Ja Ne,
powiem szczerze ze poznawanie kobiety za pomoca internetu, telefonu. sms'a i wszystkiego co omija kontakt wzrokowy jest wedlug mnie lepsze. dlaczego

Ja Ne,
- Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

- taka_jedna
- Maniak
powiem szczerze ze poznawanie kobiety za pomoca internetu, telefonu. sms'a i wszystkiego co omija kontakt wzrokowy jest wedlug mnie lepsze
moim zdaniem na pewno jest bardziej ekscytujące

"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Gorgon pisze:
powiem szczerze ze poznawanie kobiety za pomoca internetu, telefonu. sms'a i wszystkiego co omija kontakt wzrokowy jest wedlug mnie lepsze. dlaczego: bo wtedy poznajesz osobe po tym co mowi, jak mysli i jaki ma charakter, a wyglad liczy sie na 2 miejscu, jak juz sie spotkacie. nie wiem jak Wy ale ja szukajac partnerki wole znalezc osobe z ktora rozmawiac moge o wszystkim i rozmowa jest zawsze interesujaca, a nie taka na ktora milo oko zawiesic. bo w koncu jak dlugo mozna patrzec sie i siedziec cicho
:
E tam sranie w banie wyglad jest tak samo wazny jak charakter. Bynajmniej u mnie! W pierwszej chwili patrzy sie na wyglad ,a nastepnie poznaje sie jej charakter
Gorgon pisze:az mi sie przykro zrobilo jak czytalem posty Mariusza i Studenta :-(
powiem szczerze ze poznawanie kobiety za pomoca internetu, telefonu. sms'a i wszystkiego co omija kontakt wzrokowy jest wedlug mnie lepsze. dlaczego: bo wtedy poznajesz osobe po tym co mowi, jak mysli i jaki ma charakter, a wyglad liczy sie na 2 miejscu, jak juz sie spotkacie. nie wiem jak Wy ale ja szukajac partnerki wole znalezc osobe z ktora rozmawiac moge o wszystkim i rozmowa jest zawsze interesujaca, a nie taka na ktora milo oko zawiesic. bo w koncu jak dlugo mozna patrzec sie i siedziec cicho
:
Ja Ne,Gorgon
Dobrze gada ! wypije dzis za to ! :564: :564: :564: :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
bartek pisze:wg mnie jeśli ktoś mówi, że wygląd się nie liczy, to znaczy to, że albo kłamie, albo sam nie ma zbyt wiele do zaoferowania w tej sferze.
nikogo się nie czepiam, po prostu wyrażam swoje zdanie.
pzdr
Które sie zmieni z biegiem lat ! :547: a tak na marginesie odebrałes to chyba zbyt dosłownie

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Mroczny Piskacz
- Maniak
krzys pisze:Dobrze gada ! wypije dzis za to ! :564: :564: :564: :564:
ten dzien zapisze sie w historii :!: zgodzilismy sie z Krzysiem :-) mimo roznic wiekowych
Student pisze:E tam sranie w banie wyglad jest tak samo wazny jak charakter. Bynajmniej u mnie! W pierwszej chwili patrzy sie na wyglad ,a nastepnie poznaje sie jej charakter
coz... tu sie roznimy, ja staram sie oceniac charakter nie wyglad, owszem jak juz lepiej poznam dana osobe z czasem zwracam uwage na jakies szczegoly wygladu itd ale nie biore tego jako kryterium wartosci czlowieka
do Bartka: nie mowie ze sie nie liczy, bo na pewno jesli ktos nam sie nie wyda interesujacy to nic z tego, taka juz nasza zwierzeca natura. ale mowie ze wole najpierw poznac osobe z charakteru i osobowosci, a nie oceniac jej po tym jak wyglada. zycie dalo mi nauczke na ten temat, tyle
Ja Ne,
- Gorgon

Nikt przeciez nie pisał,że przez gg trzeba gadać cały rok. Wymienić jakieś poglądy trochę pogadać i spotkac sie w realu. Zawsze będzie więcej tematów na pierwszej randce. Nie wiem czy to nie lepsze niz jak zobaczysz ekstra laskę w knajpie, podejdziesz do niej a ona ma język i słownictwo rodem z "zerówki". Wtedy dopiero szok 
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

- Mroczny Piskacz
- Maniak
fish pisze:Nikt przeciez nie pisał,że przez gg trzeba gadać cały rok. Wymienić jakieś poglądy trochę pogadać i spotkac sie w realu. Zawsze będzie więcej tematów na pierwszej randce. Nie wiem czy to nie lepsze niz jak zobaczysz ekstra laskę w knajpie, podejdziesz do niej a ona ma język i słownictwo rodem z "zerówki". Wtedy dopiero szok
wlasnie o tym mowie :!: lepiej chociaz odrobine kogos poznac, zeby wiedziec z kim sie ma do czynienia a potem ewentualnie weryfikowac atrakcyjnosc fizyczna (oczywiscie dla nas)
Ja Ne,
- Gorgon

gracja pisze:na pewno należy do nich obawa przed tym co pomyśli rodzina, znajomi. Niestety - żyjemy w świecie pewnym konwenansów, obaw, tak naprawdę cała ta "wolność" jest bardzo pozorna
bzdura, jak sie nie chce umawiac (BO NIE JEST ZAINTERESOWANA) to odmawia spotkania - innych powodów nie znamczyli odp. j.w.
Przeczytałem wiele postów, które odpowiadają na pytanie Mariusza i nie wiem dlaczego tak wszyscy komplikują rzeczywistość. To co napisała Gracja jest jedyną odpowiedzią i w zasadzie zamyka dyskusję na temat: dlaczego się nie umawiają ?
Chcemy z kimś się spotkać, rozmawiać jeśli on jako osoba, lub to co ma do powiedzenia nas w jakikolwiek sposób zaintersuje. Jeśli nie, to czywistym jest, że nawet nie pomyślimy aby poświęcać swój czas.
Jednak ta odpowiedź rodzi inne pytanie. Co zrobić, aby zaintersować drugą osobę ? Aby nasza osobowość nie wydała się banalna, żeby to co mówimy (piszemy), żeby to jak się zachowujemy rodziły u drugiej osoby chęć dalszego poznawania. Ale to bardzo obszerny temat i chyba na odrębny temat :-)
Co zrobić, aby zaintersować drugą osobę ? Aby nasza osobowość nie wydała się banalna, żeby to co mówimy (piszemy), żeby to jak się zachowujemy rodziły u drugiej osoby chęć dalszego poznawania. Ale to bardzo obszerny temat i chyba na odrębny temat
załoz go
nie wiem dlaczego tak wszyscy komplikują rzeczywistość.
moze w naturze czlowieka lezy usprawiedliwianie swojego niepowodzenia w danym temacie i szukanie wszelkich uzasadnien na zewnatrz, a nie w sobie
gracja pisze:Co zrobić, aby zaintersować drugą osobę ? Aby nasza osobowość nie wydała się banalna, żeby to co mówimy (piszemy), żeby to jak się zachowujemy rodziły u drugiej osoby chęć dalszego poznawania. Ale to bardzo obszerny temat i chyba na odrębny temat
załoz gonie wiem dlaczego tak wszyscy komplikują rzeczywistość.
moze w naturze czlowieka lezy usprawiedliwianie swojego niepowodzenia w danym temacie i szukanie wszelkich uzasadnien na zewnatrz, a nie w sobie
Jeśli chodzi o założenie tego tematu, to wydaje mi się, że nie ma to sensu. przynajmniej na razie. Jest wiele tematów, trochę zachaczających o problem (typu: Podryw, znaki itp.). Oczywiście, to próba stworzenia manuala, jak zdobyć drugą osobę. Jak zakończy się dyskusja w sprawach "technik", to może wtedy nadejszie pora.
Jeśli chodzi o kompikowanie życia, to podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałaś (co tam, wszystkim się podpisuję !). Znam parę osób, które potrafią powiedzieć, "...dałem d**y..." i bardzo je za to cenię. Niestety są w mniejszości.
krzys pisze:Gorgon pisze:az mi sie przykro zrobilo jak czytalem posty Mariusza i Studenta :-(
:
Ja Ne,
Dobrze gada ! wypije dzis za to !
Sranie w banie
- Mroczny Piskacz
- Maniak
Studencie, nie mowie ze od razu milosc zycia masz poznac, ale kogos interesujacego sie da, a potem zobaczy co z tego wiecej bedzie :-)
Fish'owi gratuluje, mam nadzieje ze i ja bede mial tyle szczescia :-)
Ja Ne,
Fish'owi gratuluje, mam nadzieje ze i ja bede mial tyle szczescia :-)
Ja Ne,
- Gorgon

Student pisze: Nie wiem wazyla jakies 120 kilo , byla z dwa razy wieksza ode mnie. Wiec mozecie swoje teorie o super charakterze w bajki wsadzic!
Własnie dla tego poznawanie dzieczyn przez neta jest bezsensu. Lubię wiedzieć z kim rozmawiam. Kobieta powinna podobac się facetowi. Mnie osobiście kobiety ważące po 120 kg sie nie podobają
- Mroczny Piskacz
- Maniak
mariusz pisze:Student pisze: Nie wiem wazyla jakies 120 kilo , byla z dwa razy wieksza ode mnie. Wiec mozecie swoje teorie o super charakterze w bajki wsadzic!
Własnie dla tego poznawanie dzieczyn przez neta jest bezsensu. Lubię wiedzieć z kim rozmawiam. Kobieta powinna podobac się facetowi. Mnie osobiście kobiety ważące po 120 kg sie nie podobająI nic na to nie poradze.
ale kto powiedzial ze ona ma od razu byc Twoja jedyna

wiec sie nie dziw skoro Ty sadzisz ze z "takimi" nie warto sie spotkac, to ze i kobiety nie chca z Toba...
Ja Ne,
- Gorgon

- Mroczny Piskacz
- Maniak
mariusz pisze:Przychodzi mi na mtśl film: płytki facet... POLECAM
przepraszam, to bylo do mnie czy na temat tego co Ty i Student mowicie o poznawaniu kobiet przez internet

Ja Ne,
- Gorgon

Ja nie mowie ze to zle! Swoja kobiete obecna ktora tak mocno kocham jak nigdy nie kochalem tez poznalem przez interenet.
Mi chodzilo tylko o to gadanie ze poprzez poznawanie ludzi przez internet mozna sie zakochac w duszy , w charakterze czlowieka a nie ze leci sie od razu na wyglad.
Gorgon to powiedz mi co bedzie jak z kobieta poznana przez internet bedzie ci sie gadalo super , bedziecie sie rozumiec we wszystkim , wspolne tematy i w ogole polaczenie z bajki
A jak ja zobaczysz i okaze sie ze Cie obrzydza , ze w ogole Ci sie nie podoba to co wtedy? I to nie sa zadne skrajnosci.
Mi chodzilo tylko o to gadanie ze poprzez poznawanie ludzi przez internet mozna sie zakochac w duszy , w charakterze czlowieka a nie ze leci sie od razu na wyglad.
Gorgon to powiedz mi co bedzie jak z kobieta poznana przez internet bedzie ci sie gadalo super , bedziecie sie rozumiec we wszystkim , wspolne tematy i w ogole polaczenie z bajki
- Mroczny Piskacz
- Maniak