dlaczego tak trudno...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 16 sie 2004, 09:29

nie wiem jak innym, ale mi najczesciej zdarza sie tak ze interesuja sie moja osoba kobiety ktore mnie nie interesuja a ja sie interesuje tymi ktora nie interesuja sie mna... mam szczescie do "zakochala sie we mnie osoba niedojrzala emocjonalnie" :( chociaz musze przyznac ze "trafilo mi sie" kilka naprawde ciekawych kobiet :-) ale zawsze nic z tego nie wychodzilo bo balem sie angazowac :571: coz, taki juz los kogos kto nie chce skrzywdzic osob na ktorych mu zalezy :-)

Ja Ne,

Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 16 sie 2004, 09:43

ale zawsze nic z tego nie wychodzilo bo balem sie angazowac

To przestań bo sam sobie krzywdę robisz.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 16 sie 2004, 11:08

fish pisze:To przestań bo sam sobie krzywdę robisz.

mowisz jakbym sam tego nie wiedzial :?: wiem, ale... coz, nic chyba nie poradze :(

Ja Ne,

Gorgon
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 16 sie 2004, 11:23

Cóż Life is brutal. Lepiej chyba sie zakochać i poźniej pocierpieć niz w ogóle nie zaznać tego uczucia.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 16 sie 2004, 16:23

fish pisze:Cóż Life is brutal. Lepiej chyba sie zakochać i poźniej pocierpieć niz w ogóle nie zaznać tego uczucia.

wiesz, nie jestem pewien... szczerze powiem ze gdybym mogl sie w paru przypadkach nie zakochac i nie cierpiec to byloby mi lepiej. ale tylko w kilku, bo z wiekszosci zwiazku wynioslem wiekszosc milych wspomnien

Ja Ne,

Gorgon
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 16 sie 2004, 17:53

strasznie chcialbym poznac kogos, kto pouklada mnie w calosc gdy moje elementy sie rozleca, kogos kto pozkleja mnie gdy sie nie da poskaladac

Najpierw sam się poukładaj. Mówię serio. W przeciwnym wypadku grozi Ci stworzenie chorego związku. Zajmij się sobą, nie myśl o tej drugiej osobie, bo ona i tak się zjawi wtedy, kiedy nie będziesz jej szukał.
Pamiętaj, że drugi człowiek nie jest antidotum na nasze bolączki. Dwoje ludzi może tylko wtedy razem szukać szczęścia, kiedy każdy z nich sam w sobie jest zdrowy. Idealnym stanem zatem jest sytuacja, w której spotykamy kogoś wtedy, kiedy wcale go nie potrzebujemy, bo sami ze sobą bardzo dobrze się czujemy.
liked
Początkujący
Początkujący
Postautor: liked » 16 sie 2004, 23:17

kurcze... mi samemu ze soba jest zle :D
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 16 sie 2004, 23:20

Obawiam się, że z kimś wcale nie będzie Ci lepiej. Może na początku, ale potem wylezie jak nic...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”