Kobiety...
Moderator: modTeam
Mona pisze:anonim1 pisze:Jeżeli chodzi o wiek, to jest ode mnie o 3 lata starsza.anonim1 pisze:lollirot napisał/a:
Czyli ile ma? 16?
20
Zmiana planu. Nie jedź
Mona, dlaczego!

Ostatnio zmieniony 01 paź 2010, 23:41 przez Krtieik, łącznie zmieniany 3 razy.
Namotałem trochę, ale zanim mnie zbanujesz dokończmy chociaż ten temat
ponieważ w niczym nie kłamałem, mogę dać dowody 

Ostatnio zmieniony 01 paź 2010, 23:41 przez Krtieik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakbyś nie miał żenującego sianka w głowie, to nawet z sympatią bym się odniósł, bo byłem kiedyś w takiej sytuacji, kiedy to internetowy flirt przerodził się w coś fascynującego, potem dzikiego a potem pięknego.
Ale ja nie napiszę nawet, że to była podobna sytuacja. Bo widzisz, ja potrafię i lubię dostrzegać w kobiecie o wiele więcej niż wielbicielkę seksu ze mną. Ty szukasz nimfomanki, liczysz że trafiło się ślepej kurze ziarno. To słabe, mało ambitne i nie dla mnie.
Dlatego nie mam do napisania nic, co mogłoby Ci pomóc
Ale ja nie napiszę nawet, że to była podobna sytuacja. Bo widzisz, ja potrafię i lubię dostrzegać w kobiecie o wiele więcej niż wielbicielkę seksu ze mną. Ty szukasz nimfomanki, liczysz że trafiło się ślepej kurze ziarno. To słabe, mało ambitne i nie dla mnie.
shaman pisze:Jakbyś nie miał żenującego sianka w głowie, to nawet z sympatią bym się odniósł, bo byłem kiedyś w takiej sytuacji, kiedy to internetowy flirt przerodził się w coś fascynującego, potem dzikiego a potem pięknego.
Nie spotykam się z nią wyłącznie dla seksu. Przeczytaj cały temat i później coś stwierdzaj
Krtieik pisze:Nie spotykam się z nią wyłącznie dla seksu.
Na razie w ogóle się z nią nie spotykasz.
anonim1 pisze:Robienie takich rzeczy Cię bawiło?
Twoją lejdi też bawi i nie rzygasz?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Chyba nie ma zdrowego facet który by chciał związku ( nie układu bez zobowiązań) z taka nimfomanką. Chyba że nie wie co to i myśli, ze to babka która będzie cichła go zaspokajać zawsze kiedy chce, weźmie do buzi bez odrazy i chętnie poeksperymentuje.
A juz bym wolała mieć malutkie libido niz być taka nimfomanką
A juz bym wolała mieć malutkie libido niz być taka nimfomanką
ilu facetów sprosta nimfomance
po drugie jak nimfomanka , tak erotoman nie zadowolą sie jednym partnerem , ich podnieca najbardziej innosc innych ...
wszystko musi byc wywazone , a ludzie odpowiednio mniej wiecej dobrani pod tym wzgledem do siebie - tak by nad owym "mniej wiecej" dało sie kompromisy poczynic .
Wyobraz sobie facecie , ze kobieta chce sexu 10 razy na dobę - myslisz ze dasz radę ?
byc moze
ale czy codziennie ?
Kobieta moze - facet na pewno nie.
NAPRAWDE ! jest róznica , pomiedzy kobieta majaca duze libido , a nimfomanka !
wszystko musi byc wywazone , a ludzie odpowiednio mniej wiecej dobrani pod tym wzgledem do siebie - tak by nad owym "mniej wiecej" dało sie kompromisy poczynic .
Wyobraz sobie facecie , ze kobieta chce sexu 10 razy na dobę - myslisz ze dasz radę ?
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

NAPRAWDE ! jest róznica , pomiedzy kobieta majaca duze libido , a nimfomanka !
Ostatnio zmieniony 02 paź 2010, 09:27 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:po drugie jak nimfomanka , tak erotoman nie zadowolą
sie jednym partnerem
No właśnie. Tak jak alkoholik na głodzie jest w stanie zrobić bardzo wiele wątpliwych moralnie rzeczy by dostać seks. Tym ludziom seks rozwala zycie.
Andrew pisze:Wyobraz sobie facecie , ze kobieta
chce sexu 10 razy na dobę - myslisz ze dasz radę ?byc moze
ale czy codziennie ?
Nie wyobrażam sobie takiego faceta, nawet erotomana który ciagle by chciał seksu, nie na dłuższą metę. A poza tym to ciągły seks z jednym nie da jej tej adrenaliny, nie ma szans na wierność.
Panowie i Panie, nie mamy pewności, że to nimfomanka... spotkam się z nią to się dowiem
A propo mojego drugiego tematu z drugiego konta.
Była to przelotna historia. Po prostu nie mogę się przełamać, i chciałem napisać jako ktoś inny.

A propo mojego drugiego tematu z drugiego konta.
Była to przelotna historia. Po prostu nie mogę się przełamać, i chciałem napisać jako ktoś inny.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2010, 13:56 przez anonim1, łącznie zmieniany 1 raz.
Jezeli nie wiesz czy cie wystawi czy nie to zorganizuj to tak, by to ona przyjechala do ciebie. Proste? Jak drut. A czy mozliwe jest ze ona sie faktycznie napala na ciebie i chce seksu? Tak, to jest mozliwe. Ale jak nawet bedzie chciala seksu, a ty sie bedzisz zachowywal jak napalony niewyzyty szczeniak to go nie dostaniesz. Bo nawet jezeli che sie z toba przespac to i tak musisz na niej wywrzec dobre wrazenie i ja uwiesc. no chyba ze daje kazdemu czyli faktycznie jest nimfomanka, a to wowczas wspolczuje.
- JohnyBravo
- Bywalec
Maverick pisze:Jezeli nie wiesz czy cie wystawi czy nie to zorganizuj to tak, by to ona przyjechala do ciebie. Proste? Jak drut. A czy mozliwe jest ze ona sie faktycznie napala na ciebie i chce seksu? Tak, to jest mozliwe. Ale jak nawet bedzie chciala seksu, a ty sie bedzisz zachowywal jak napalony niewyzyty szczeniak to go nie dostaniesz. Bo nawet jezeli che sie z toba przespac to i tak musisz na niej wywrzec dobre wrazenie i ja uwiesc. no chyba ze daje kazdemu czyli faktycznie jest nimfomanka, a to wowczas wspolczuje.
Ona przyjeżdża

Ale z tego co wywnioskowałem to ona przyjedzie tylko się ze mną przespać (?). Dziwne. Spytała się nawet, czy chciałbym z nią to zrobić.
Dziewczyna, która w internetowym flircie stosuje podteksty seksualne jest nimfomanką? Rany, to ja też jestem!
Tak jak pisał Mav, od samego pisania o seksie do wylądowania w łóżku, jest jeszcze długa droga do przebycia. W większości przypadków to wcale nie jest takie proste.
Sam sobie zdążyłeś odpowiedzieć na pytanie
Tak jak pisał Mav, od samego pisania o seksie do wylądowania w łóżku, jest jeszcze długa droga do przebycia. W większości przypadków to wcale nie jest takie proste.
Sam sobie zdążyłeś odpowiedzieć na pytanie
Powodzenia!anonim1 pisze:spotkam się z nią to się dowiem
Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, 14:59 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”