Vectorek pisze:. Co o tym myślicie ? Czy tak zachowuje sie dziewczyna która kocha kogos ? .
Tak tak moze sie zachowywac ktos kto kogos kocha , a tak swoją drogą co ma piernik do wiatraka ? nie łacz zycia wirtualnego z rzeczywistym
Moderator: modTeam
Vectorek pisze:. Co o tym myślicie ? Czy tak zachowuje sie dziewczyna która kocha kogos ? .
Vectorek pisze:
Zrobię tak jutro !wiesz były elementy urozmaicenia np. z zawiazanym oczami bita smietana ale na ostro nigdy ...
Leśny Dziadek pisze:
to niech się wtedy leczyA Ty, kolego, zwiń się, póki czas. Szkoda Twej fatygi i marnowania dobroci. Ewidentnie ktoś Cię robi w wała.
Vectorek pisze:Kurcze i bądz tu dobry i sie staraj ... Zrobię jak radzicie i odpiszę co sie stało ...
Bo kobiety na meza i ojca dzieci biora kogos kto bedzie dobrym mezem (wierny, kochajacy, mily, spokojny) i dobrym ojcem ich dzieci (zaradny, reszta jw).
A do seksu potrzebuja innych cech. Musi byc meski, agresywny, pewny siebie, przebojowy itd.
I jeszcze jedna sprawa, jak w razie dasz jej szanse i sprobujesz na nowo zaufac to zaufaj.
Ted, każdy lubi co innego. Nie oceniaj.Leśny Dziadek pisze:to niech się wtedy leczy
A może też wyjaśnić sprawę i mogą popracować nad przyczyną.Maverick pisze:I jeszcze jedna sprawa, jak w razie dasz jej szanse i sprobujesz na nowo zaufac to zaufaj. Masz dwa wyjscia, albo slepo wierzyc i sobie za wszelka sile wmawiac ze jest wobec Ciebie fair i nie sprawdzac jej, albo przyjac zalozenie ze moze od czasu do czasu miec innego i tez jej nei sprawdzac. Kontrola doprowadzi do patologii i zniszczy zwiazek. Od Ciebie zalezy co Ci bedzie bardziej pasowalo, wierzyc jej czy przejsc nad tym do porzadku dziennego.
Marzenie...Dzindzer pisze:Niektórym udaje sie znaleźć to w jednym facecie.
Maverick pisze:Bo kobiety na meza i ojca dzieci biora kogos kto bedzie dobrym mezem (wierny, kochajacy, mily, spokojny) i dobrym ojcem ich dzieci (zaradny, reszta jw).
A do seksu potrzebuja innych cech. Musi byc meski, agresywny, pewny siebie, przebojowy itd.
Inaczej - na mezow ida Ci dobrzy, na zaliczenie ci zli.
Dzindzer pisze:A co maja brać każdego który się nawinie
nie. Ale i tak to my decydujemy, weźcie na wstrzymanie
Tomasso pisze:Andrew - moja kobieta tuż przed orgazmem krzyczy zebym przestal
Czyli sama przyznalas racje ze wybiera facetDzindzer pisze:Zdarza wam sie wybrać, choć najczęściej uwodzicie te która was sobie upatrzyła, to kobieta wybiera spośród adoratorów.
Nie raz kobieta - jak to piszesz - prawdziwie atrakcyjna to kloda w lozku i/albo pustostan w glowie. Nie do pogadania na zaden temat i pomimo wygladu nienadajaca sie do niczego poza jednorazowa przygoda.Powiem jedno: mówisz i rozumujesz w ten sposób, bo nigdy nie byłeś z prawdziwie atrakcyjną kobietą.
Vectorek pisze:utro będę rozmawiał twarzą w twarz bo rozmowy telefoniczne to nie to samo.
Dokladnie. Wszystko jest jasne jesli chodzi o jej zdrade. A jesli chodzi o jej wymagania w lozku to rozmowa wiele nie da. Po pierwsze jest za wczesnie od zdarzenia ze zdrada. Po drugie moze ci nie powiedizec prawdy, a po trzecie nawet jak powie to Tobie moze to nie odpowiadac i bedzie tylko gorzej.Andrew pisze:i przestan z nia gadac bo i tak wszystko jasne i tylko ja spłoszysz
Vectorek pisze:Zrobiłem coś złego ... kajam się za to przed Wami... Zaglądnałem w jej archiwum GG.
Vectorek pisze:Zdradziła mnie po miesiacu naszych spotkań. Potrafie przymknąć na to oko - naprawdę.
Vectorek pisze:Teraz wypisuje mi hasła że mnie kocha ze to był błąd, że Ci wszyscy kolesie na gg to z nudów i ze chce byc ze mna do konca zycia.
Vectorek pisze:To nie jest tak ze jestem jakimś pantoflem
Vectorek pisze:Na koniec jej napisał ze ma powiedzieć jak bedzie w ciazy to sobie bezpiecznie wpadnie skonczyc w srodeczku
Vectorek pisze:Bo Ona jest z gatunku tych co to swoje myśla a boją sie powiedzieć...
Dzindzer pisze:Zdarza wam sie wybrać, choć najczęściej uwodzicie te która was sobie upatrzyła, to wybiera spośród adoratorów.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 313 gości