TFA pisze:z natury jestem raczej spokojny i ugodowy czlowiek, prawdopodobnie zrobilbym tak jak artek17, jedyne uzycie sily to byloby trzasniecie drzwiami przy wyjsciu
Z natury jestem też spokojny i w ogóle
Moderator: modTeam
TFA pisze:z natury jestem raczej spokojny i ugodowy czlowiek, prawdopodobnie zrobilbym tak jak artek17, jedyne uzycie sily to byloby trzasniecie drzwiami przy wyjsciu
Andrew pisze:Strzezcie sie dziewczyny przyszłych takich męzów
Andrew pisze:ta sama przyczyna która nam pozwala jechać samochodem nie 50 km/h, czy na autostradach 130 km/h .
Andrew pisze:By do niej doszło musi byc przyczyna !
Andrew pisze:Mam wrazenie ze nie rozrózniasz kolorów szarosci , a widzisz tylko czarne i białe .
Mysiorek pisze:Np. smaczniejsze ciasteczko, które jest trujące, ale dopiero po dłuższej konsumpcji?
Czy Ty nie rozumiesz, że tzw. przyczyna może nie leżeć po stronie zdradzonej, tylko po ocipieniu zdradzającego?
A Ty ciągle robisz polowanie na czarownice pt. zdradzony winien
<browar>
Andrew pisze:albo tego co go dotkło
Andrew pisze:Nie obchodzą mnie inne chistorie
Andrew pisze:...powinna siedziec dalej przy mezu![]()
Andrew pisze:mam wrazenie ze nie wiesz o czym piszesz , i tylko teoretyzujesz !
Andrew pisze:Byłbym wielkim kretynem , biorac sobie za zone nimfomanke , albo chociasz osobę z ogromnym temperamentem , sadzac przy tym, iz mnie nigdy nie zdradzi.
Yasmine pisze:To wziales taka ze srednio-niskim temperamentem,zeby sam ja zdradzac. No tak, nikt nie chce byc ofiara.
Spinka pisze:Żeby wysoko lecieć, trzeba przygotować grunt. Kto marnie startuje, nisko lata.
Andrew pisze:E tam ..? ! Zeby latac wysoko , trzeba mieć odpowiedni wiatr , albo ciagi powietrzne , w przypadku jednostek silnikowych , wszystko zalezy od silnika . Marny start nie ma nic do wysokosci latania , a moze jedynie stanowic o słabych umiejetnosciach pilotarzowych .Zas co do przygotowania gruntu , to trzeba go przygotować by wogle wystartowanie było mozliwe
Andrew pisze:piszesz z perspektywy zdradzonego , a ja jednak ciagle z pozycji zdradzajacego ! (choć moge sie co do Ciebie mylic).
Andrew pisze:ja nie mam sumienia
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 152 gości