no weź ją do tego zoo
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Moderator: modTeam
RHS pisze:PRAWDZIWA miłość
SeBo_16 pisze:Według mnie miłość to pomoc...
Pomoc w życiu...
RHS pisze:45 km to około 30 do godziny drogi jakims publicznym transportem
Czyli w sumie 2 h w PKSie tylko po to, by przemarznąć oglądając puste klatki (bo zwierzęta, w przeciwieństwie do niektórych, wykazują na tyle sprytu, żeby nie wychodzić z domków, dziupli, itp). Super randka. Tylko zamiast pierścionka od razu kup jej wiadro leków.
I roślinki nie chowają się do norek, w przeciwieństwie do zwierzątek.passion_flower pisze:A w Poznaniu, cóż, może dobrze, że bida piszczy, bo przynajmniej trochę taniej I w palmiarni ciepło, niezależnie od pory roku (jeśli już taki uparty na bliski kontakt z naturą jesteś)
shaman pisze:w przeciwieństwie do zwierzątek
passion_flower pisze:I widzę, że opowieści o cenach w knajpach na krakowskim rynku są wg ciebie przesadzone
RHS pisze:Mówię Ci żadnych świecących pierdółek typu pierścionki czy inne takie. Zabież ja w jakies ciekawe relaksujące miejsce. Jedźcie do Krakowa i jak nie Zoo na pewno znajdziecie coś dla siebie.
SeBo_16 pisze:Tylko jak tu wszystko zrobić gdy u mnie tyle ludzi...
Mia pisze:Wiadomo, że kobiety lubią biżuterię, więc pierścionek na pewno jej się spodoba. Srebrny to koszt 20-50zł, więc to nie jest majątek, jak chcesz i Tobie też to sprawi przyjemność - kupuj.
SeBo_16 pisze:Tylko jak tu wszystko zrobić gdy u mnie tyle ludzi...
Mati pisze:no, jak się nie ma tego co się lubi, to się lubi co się ma Mia
Mati pisze:tym bardziej, że innej możliwości młodzi teraz nie mają, skoro bohater tego topicu ma ospę
Mia pisze:to może Twoja zasada, ale nie moja
Mia pisze:jakbym to ja była chora, to bym przełożyła spotkanie, i tyle.
Mati pisze:rozumiesz
Mati pisze:w sumie też sposób, ale pewnie młodzi chcą ten dzień świętować właśnie w TEN dzień
Mia pisze:nie, bo tak jak mówię, moja zasada, to mam to co chcę mieć i tyle
shaman pisze:Dobre. Następnym razem jak zapomnę o rocznicy, powiem partnerce, że chciałem przełożyć po prostu. Dzięki
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 178 gości