V.I.P pisze:Witam!
Zacznę od początku aby wiadomo było o co chodzi...
Z moją byłą rozstałem się około 8 miesięcy temu. To ja postanowiłem ją zostawić...teraz jednak wiem, że to był szczeniacki błąd, który mnie dużo kosztuje!Po rozstaniu w ogóle się do siebie nie odzywaliśmy, zachowywaliśmy się jakbyśmy się nie znali...zarówno ja jak i ona byliśmy dla siebie pierwszą miłością. Po rozstaniu cały czas się nią interesowałem i wiem, że teraz ma jakiegoś faceta jednak związek ten wygląda według wiele osób z jej środowiska "na siłę". Dowiedziałem się również, że on traktuje ten związek tak, że jest z nią, gdyż nic lepszego nie ma na horyzoncie - tak wyznał swoim kumplom.
Nie pisze tutaj po to aby się żalić ale chciałbym Was (zapewne mądrzejszych ode mnie) zapytać jak sądzicie: co mogę zrobić? Wiem, że na pewno chciałbym odzyskać z nią kontakt...tylko myślę w jaki sposób to zrobić? Jak sądzicie nic nie znaczący sms byłby dobrym rozwiązaniem (oczywiście w nim napisałbym, że głupio żebyśmy się tak na siebie boczyli, nienawidzili itp...)? Mam również pytanie bardziej skierowane do Pań: czy po takim długim czasie odezwały byście się?
Z góry dzięki za wypowiedzi, rady i inne
Pozdrawiam!
Odezwać zawsze się można moj były odezwał się po roku (byliśmy ze sobą p[rawie 4 lata rozstliśmy sie wrogo i to bardzo kochajać się a nie potrafiąc się dogadać ) do mnie odezwał się na gg. co najdziwnejsze minęło 3 lata od roztsania a on ostatnio wspomniał coś ze mnie nadal kocha nie wydaje mi się być to mozliwe i parwdziwe zwłaszcza dlatego że nie zrobil nigdy nic w tym kierunku owszem rozmawilaiśmy an gg, zyczenia przez sms itd. Więc jeśli chcesz ją odzyskać spróbuj najwyżej dostaniesz kosza ale będziesz wiedział na czym stoisz. Poźniej może być już za późno.