Jak rozkochać kobietę.

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

K_Stanek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: K_Stanek » 10 lip 2004, 07:46

He, wiecie chyba jest już dobrze. Chodzimy już prawie wszędzie razem. Jest super. Ale teraz to jeszcze pozostaje kwestja tego co by ją zapytać "Czy chciała by zostać moją dziewczyną" No i mamy nowy temat do rozmowy :)
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 10 lip 2004, 19:22

KRZYSZTOF!!!! strzał w 10-tkę, zgadzam się z tobą.
Dziewczyny ahh... ciągle im mało adorowania.
Koniec ty my jesteśmy górą!:P
K_Stanek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: K_Stanek » 14 lip 2004, 08:08

No i jest już po wszystkiemu. Tzn. jest już super, zostaliśmy parą, jest naprawde super, mimo że nie znam jej aż tak dobrze ale naprawde ma w sobie to coś i pewnie za to coś ja KOCHAM. Jak już jest tak dobrze to pewnie trzeba będzie skończyć ten temat. Dzięki wszystkim za udzielenie się, na pewno kazdy z was przynił się do takiego rozwoju jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. I oby każda taka sytuacja kończyła się w taki sam sposób.
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 14 lip 2004, 09:02

Gratulacje, ale pamiętaj zawsze musisz być czujny. Ponieważ kobiety lubią być zaskakiwane.
Nuda to główny sprawca "kudłatych myśli kobiet" względem innych facetów";P
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 14 lip 2004, 10:50

przybył nam jeden szczęśliwy na forum :) gratuluję :) a zaskakiwanie, rzeczywiscie bardzo wazna rzecz :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 14 lip 2004, 13:49

W takim razie powodzenia :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 13:54

A ja to co ?? tez jestem szczesliwy !! :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 14 lip 2004, 13:55

Tobie Krzysiu też dziękujemy :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 lip 2004, 14:08

Ależ nie ma za co ?! zawsze pomocny i do usług ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
gregy
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: gregy » 14 lip 2004, 18:27

krzys pisze:Mozna rozkochiwać , ale po co ???/ albo kocha , albo niech spada !! rozkochiwac miało by sens gdybyscie nie znali swej wartosci byli jakimiś podlakami , ale skoro jest sie normalnym , to albo kocha albo nie !! tak to jest kobiety by chciały byc wiecznie zdobywane , by o nie zabiegano itd, same zas ....???? ciągle są tylko zmeczone , nic przy tym wielkiego nie robiąć !! :D :D ;)

Zgadzam się częściowo z ostatnim zdaniem, kobiety są rozleniwione w tej kwestii.
Prawdziwa miłość to ta która trwa...
K_Stanek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: K_Stanek » 22 lip 2004, 07:23

Jest już naprawde dobrze. Jestesmy parą, czyli chłopak i dziewczyna. Teraz jak z nia rozmawiam to czasami pytam czy mnie lubi to Gosia na to że tak, jak pytam czy ocha to mówi że to tajemnica. Ale czasami tez mówi że chce już byc ze mną. Wiecie czasami poruszamy takie sprawy jak w związku juz takim ze kilku letnim stażem, tzn. o dzieciach, w ogóle jest super. Ostatnio zrobiłem jej niespodziewajke i kupiłem obrącze ze srebra. Dużo to wysiłku kosztowało poniewaz nie chciała mi powiedziec jaki ma rozmiar palca i musiałem sam jakoś dochodzic, ale trafiłem w samo sedno. Malo tego to w srodeczku zarówno w jej jak i w mojej obraczce jest wygrawerowana data nasdzego poznania i nasze imiona czyli u niej moje imie a u mnie jej imie. Pochwaliła się mamie, a mama tak przyszła i spytała mnie czy o czymś nie wie, nio to jas że to nie sa zaręczyny jak będa zaręczyny to powiem 'w nastepnym tygodniu' :) ubaw miałem po pachy i to za darmoche jak to było w SHREK'u. Może za wcześnie an te obraczki bo to dopiero miną miesiąc i 2 tygodnie nio ale jest naprawde super. Jak miałem już nie jedną dziewczyne tak za żadną nie teskniłem tak bardzo i nie obdarowywałem zadnej tak wielkim uczuciem. Naprawde dziewczyna ma w sobie to coś.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”