Córka zdradzonej mamy...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
omg
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: omg » 11 lut 2008, 16:54

No jak ktoś pyta... :| to chyba po to, żeby inni wyrazili swoje zdanie ale mogę się mylić <pijak>
doktor
Początkujący
Początkujący
Postautor: doktor » 13 lut 2008, 14:28

omg pisze:No jak ktoś pyta... :| to chyba po to, żeby inni wyrazili swoje zdanie ale mogę się mylić <pijak>

Czyli mozna tu offtopowac, jak ten zacytowany post ?
o.k.
Mama wydaje mi sie byc roslina. Lub kims, kto cos przeskrobal i teraz ma! Nikt zdrowy nie dopusci do takiego rozwoju wydarzen. Pewnie, że moglby sie zdarzyc wypadek, ale tu takiego nie bylo. A podobno nic sie nie dzieje bez przyczyny.
Smieszy mnie wtracanie sie mlodych ludzi w sprawy doroslych.
Wszyscy jestescie chorzy.
dasia
Początkujący
Początkujący
Postautor: dasia » 15 lut 2008, 18:17

Kochana juz sobie sama odpowiedziałaś--TAK,KONIECZNIE ! Mama moze byc z ciebie dumna,ze ma w tobie obrońcę.Nie jest sama choc tego nie wie.Bądz jej siłą,zabaw się w detektywa.Mamie pokaż mocne strony tego,że ojciec zdradza np.da sobie radę bo jest mądra i silna,pracuje i nie musi martwic sie o byt,państwo pomorze nie zostanie bez środków........ spaceruj z mamą,idzcie do kina,teatru , do kawiarni....badzice razem niech przy tobie odmłodnieje.Zaprowadz mame do swojego fryzjera i kosmetyczki.Niech odetchnie spokojem i zobaczy siebie tą schowana głęboko dla świetego spokoju. Nie zostawiaj mamy z ojcem, idz za ojcem do sąsiadki po cukier ale po 15min.--np.wbiegnij do jej mieszkania krzycząc,że potrzebujesz lekarza i pomocy.Zobacz reakcje i sytuację ale z aparatem w kieszeni ,nagraj przebieg rozmów......DZIAłAJ I POWODZENIA CI ZYCZę .Pamietaj,jesteś mamy siła ,obrońcą i oparciem. Nie zasłuzyła sobie na takie chamstwo ---wykrzycz to ojcu !!!
daśka
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 15 lut 2008, 19:47

Tak ! i co sie stanie jak to co jej karzesz uczyni - moze odpowiesz - zasugerujesz ewentualne scenariusze ?
Piszesz tak, jak by Matka jej nic , ale to nic nie wiedziala, jak jest ? ja sadze, ze wie prawie wszystko, a reszty sie domysla .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 15 lut 2008, 20:42

dasia pisze:Mama moze byc z ciebie dumna,ze ma w tobie obrońcę.

A tata? Też?

Naprawdę łykasz wszystko z 3-ciej ręki?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
ByłoSobieŻycie
Bywalec
Bywalec
Postautor: ByłoSobieŻycie » 16 lut 2008, 15:11

Andrew pisze:Tak ! i co sie stanie jak to co jej karzesz uczyni - moze odpowiesz - zasugerujesz ewentualne scenariusze ?
Piszesz tak, jak by Matka jej nic , ale to nic nie wiedziala, jak jest ? ja sadze, ze wie prawie wszystko, a reszty sie domysla .
a może jej mama się tak zachowuje, bo właśnie jest w obcym kraju, bez głębszych znajomości, ze świadomością, że nie da rady sama, bez tego pseudo męza? Możemy tak sobie dywagować w nieskończoność. Sytuacja znana tak naprawdę tylko osobom zainteresowanym.

Ja kochance bym dała popalić tak czy siak, bo obrażać moich bliskich nie wolno :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 16 lut 2008, 20:38

ByłoSobieŻycie pisze:Ja kochance bym dała popalić tak czy siak, bo obrażać moich bliskich nie wolno

Przecież ojca nie obraża, a też jest bliski <diabel>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
ByłoSobieŻycie
Bywalec
Bywalec
Postautor: ByłoSobieŻycie » 17 lut 2008, 20:17

Przecież ojca nie obraża, a też jest bliski <diabel>

To nie koniec, bo kochanka wysyła do mamy obraźliwe esemesy i rozsiewa plotki, że to mama zdradza tatę. Tato usłyszy cokolwiek i robi mamie wielką awanture.

Taty może nie, matkę tak. Taka to dla mnie... <belt>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”