problem z zwiazku... POMOZCIE!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 09 cze 2004, 19:25

Moze nie dajesz jej wystarczajacego poczucia bezpieczenstwa, nie czuje sie pewnie

moze byłoby to mozliwe ale nie w sytuacji gdy oni sa ze soba 30miesiecy!!!!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 cze 2004, 19:31

No tak ! jeszcze chwila i zwalicie całą wine na chłopaka !! jego wina jest taka , ze do tej pory jeszcze jest z nią , zadna inna wina !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 09 cze 2004, 19:39

Tu jest racja. Jeżeli teraz tak jest to może w przyszłości będzie podobnie. To juz ten wiek gdzie wymagane są jakieś konkretne decyzje. Życzę dużej dozy cierpliwości albo... the end.
A może jak sie nie boisz ryzyka to spróbuj zagrać na uczuciach. Może to nie fair ale powinno trochę wyjaśnić.
Awatar użytkownika
BlueEyes
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: BlueEyes » 10 cze 2004, 00:58

Poczekaj jeszcze... Ona musi czuc swobodę wyboru... po prostu nie napieraj, szcerze porozmawiajcie... Kiedys bardzo mozliwe, iz Jej temperament stanie sie naprawde godnym podziwu, a mozliwe, ze bedzie miala maly poped.. Zalezy od Ciebie czy obudzisz w Niej diabełka.
Uwazam, ze warto poczekac, kochasz, Ona kocha... przetrzymacie. A Ty jeszcze docenisz Jej skarb...
... you bleed just to know you're alive ...
Krakers
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Krakers » 10 cze 2004, 11:04

tia tez bym jeszcze troche poczekal, ale przeciez nie w nieskonczonosc.. watpie zeby sie w niej obudzil jakikolwiek diabelek..skoro po 30 miechach nawet nie sprobowali pieszczot ustami ani nic w tym kierunku nie robili..zazwyczaj po takim czasie w zwiazkach jest jakas fascynacja cialem drugiej osoby :/ lepiej sie zastanow nad tym,nie tylko w uczuciu trzeba sie dobrac!!i co z tego ze wytrzymasz do slubu,jak ona bedzie lezala dretwa jak kloda i ani me ani be i jedno wielkie zdziwienie.. :( dla mnie przykre jest takie zachowanie..ehh ta katolicka mentalnosc!!!
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 10 cze 2004, 13:08

powiedz jej że to jest najpiekniejszy akt miłosci i chcesz jej tym pokazac jak bardzo ją kochasz :) na mnie zadziałało :)
no nie wiem co tu jeszcze mozna poradzic...skoro jest tak jak piszesz że dajesz jej poczucie bezpieczenstwa, ze jest szczesliwa, ze jest czułosc w Waszym zwiazku itp...to nie powinna mieć zadnych oporów.
A może powinniście iść razem do seksuologa? Bo mi się wydaje że to coś w psychice jest - to taka luźna rada bo wiem jak ciężko jest partnera przekonać do wizyty u lekarza...no ale jeśli ona bardzo chce żeby było ok w "tej" kwestii to może się zgodzi
i w ogóle jestem pełna podziwu dla Ciebie że czekasz i szukasz rozwiązania ale nie obwiniasz jej i nie naciskasz - mam nadzieję że spotka Cię Wiesz_jaka nagroda za to :D
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”