Tęsknota

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 02 paź 2007, 10:24

Dzindzer pisze:Napisz moze tu kolezance jak sobie radzisz z takimi rozstaniami na te tygodnie, moze jej to pomoże
coż widzę , żę są tutaj ludzie którzy wszystko wiedzą lepiej...."uwielbiam" gdy mi ktos cos wmiawia....

Nie widzę nic dziwnego w tym, że czasem człowiek ma taki dzien ze o niczym innym nie mysli jak o tym by spędzic choc kilka chwil z bliska osobą.....
no chyba ze ja jestem jakas nienormalna..... moze ja pisze jakos dziwnie....ale jak czytam komentarze do tego co pisze to mam wrazenie ze jestem jakas szaleńczo zakochana małolata która wciaz tylko by chciała zeby ja męzczyzna adorował, ani na krok nie opuszczal i biada jak bedzie robił inaczej..... ;) całe szczescie wiem jaka jestem i nie zgadza sie to z obrazem przedstawionym przez innych :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 paź 2007, 10:27

agata pisze: to mam wrazenie ze jestem jakas szaleńczo zakochana małolata która wciaz tylko by chciała zeby ja męzczyzna adorował, ani na krok nie opuszczal i biada jak bedzie robił inaczej..... ;) całe szczescie wiem jaka jestem i nie zgadza sie to z obrazem przedstawionym przez innych :)

Bo taką jestes , i niech by było inaczej - to by sie dzialo :>
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 02 paź 2007, 10:57

Andrew pisze:Bo taką jestes
to jest własnie ten minus internetu,.... człowiek nigdy nie pozna drugiego człowieka, jaki on jest naprawde.....
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 paź 2007, 10:59

agata pisze:
Andrew pisze:Bo taką jestes
to jest własnie ten minus internetu,.... człowiek nigdy nie pozna drugiego człowieka, jaki on jest naprawde.....

Tu sie z Tobą zgodze
ale kazdy potrzebuje adoracji
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 02 paź 2007, 11:34

Andrew pisze:ale kazdy potrzebuje adoracji
ale z adoracja tak jak z innymi rzeczami "co za duzo to nie zdrowo" tak wiec wszytsko w rozsądnych ilościach jest dla ludzi :)
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 04 paź 2007, 23:56

agata pisze:widzisz juz miałam "okazję" spędzić ponad tydzień z dala od osoby którą darze uczuciem..... i wiem jak to jest nieprzyjemne....

heee to ciesz sie, ze nei mialas 'okazji' spedzic sama 3 miesiec :)

agata pisze:to jest własnie ten minus internetu,.... człowiek nigdy nie pozna drugiego człowieka, jaki on jest naprawde.....

alez mi odkrycie :? :|
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 05 paź 2007, 10:49

joj_sport87 pisze:ze nei mialas 'okazji' spedzic sama 3 miesiec
taką okazje też miałam.....i wiem jak to jest....
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 05 paź 2007, 13:19

Machiaveli ma bana. Alleluja!

Tesknote trzea by dookreslic. Nie sadze, ze tesknilabym za kims,kogo nie zobacze tylko przez weekend, tak ze nie wiedzialabym co ze soba zrobic. Cieszylabym sie z czasu dla siebie, sa ksiazki, kina, praca, wanna z plynem do kapieli i butelka wina. Mnostwo rzeczy ktore mozna smakowac samemu.
Ale tesknota za kims kogo sie juz nigdy nie dotknie, nigdy nie poslucha, nigdy nie zobaczy... to cos zupelnie innego.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”