Jak docenić miłość?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 maja 2007, 01:02

lecter pisze:przeszliśmy na stosunki kolezenskie
lecter pisze:rzyma mnie za reke i całuje,pisze w mesach jakies slodkie epitety,zaprosila mnie do siebie dzisiaj,powiedziala komplement dotyczacy mojego wygladu,a jutro tez gdzies chce isc ze mna.
To faktycznie kolezenskie <zalamka>
lecter pisze:dlaczego pozwala??
jej spytaj.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 11 maja 2007, 12:06

lecter pisze:stała sie teraz taka chłodna,ale trzyma mnie za reke i całuje,pisze w mesach jakies slodkie epitety,zaprosila mnie do siebie dzisiaj,powiedziala komplement dotyczacy mojego wygladu,a jutro tez gdzies chce isc ze mna

to sa oznaki bycia chłodna ??
lecter pisze:.tak zachowuje sie ajkbym byl jej obojetny

gdybys był obojetny to nie łaziła by za reke smsmów nie wysyłała czułych, nie komplementowała by <chory>
lecter
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lecter » 11 maja 2007, 12:28

to sa oznaki bycia chłodna?

tak są,jak siedzimy razem w autobusie czy idziemy,nie usmiecha sie tak czesto jak to bylo wczesniej,taka zamyslona......to widac

gdybys był obojetny to nie łaziła by za reke smsmów nie wysyłała czułych, nie komplementowała by

sam nie wiem,jak mi powiedziala wczoraj ze mam ladne biale zeby,i nosek taki ''do calowania''dopasowany do kobiecych ust no to sory...chyba jednak cos czuje do mnie tylko sama nie wie co.
mowi ze zawsze jej sie podobalem i teraz tez tak jest,i ze nic zlego nie zrobilem....ale ona czuje ze nie czuje;)

kumpel mial podobny problem z dziewczyna,a jednak wszystko sie dobrze skonczylo, wiec czemu ja mam nie wierzyc....
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 maja 2007, 12:40

lecter pisze:le ona czuje ze nie czuje;)
To ja powiem tak. jesli ktos sie zastanawia czy kocha - na 100% nie kocha wiec. Moze byc zauroczenie itd, al enie prawdziwe uczucie.
Druga sprawa to daj tej dziewczynie odpoczac od siebie, zatesknic, cokolwiek! Jak bedziesz tak ciagle za nia lazil to i pare lat sie po bujac tak mozesz z jej humorami.
Misiek5
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek5 » 11 maja 2007, 13:26

moon pisze:Jak bedziesz tak ciagle za nia lazil to i pare lat sie po bujac tak mozesz z jej humorami.
to święta racja .. nalepiej wyjedz jak masz taka możliwość .. bez tel. bez sms bez kontaktu .. tydzień spokojnie wystarczy aby zatęsknić ..
lecter
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lecter » 11 maja 2007, 17:16

i chyba tak zrobie....zobaczymy jak dlugo wytrzyma,choc watpie czy jej sie uda milczec;))
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 11 maja 2007, 19:05

Przeczytalem tylko tytul tematu, jak docenic milosc ? ale kogo ? czyja milosc chcesz doceniac ? jakichs dwojga innych ludzi ? po co ? ja np. doceniam milosc moich rodzicow.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 11 maja 2007, 19:49

lecter pisze:sam nie wiem,jak mi powiedziala wczoraj ze mam ladne biale zeby,i nosek taki ''do calowania''dopasowany do kobiecych ust no to sory...chyba jednak cos czuje do mnie tylko sama nie wie co. mowi ze zawsze jej sie podobalem i teraz tez tak jest

O dżizas.... Ale co z tego że się jej podobasz? Jej może się podobać wiele osób. Co czuje do Ciebie? Sympatię, może troszkę pożądania, lubi Cię, ale czy to jest miłość? Tak jak napisała moon, jeśli by kochała to by się nad tym nie zastanawiała.

lecter pisze:kumpel mial podobny problem z dziewczyna,a jednak wszystko sie dobrze skonczylo, wiec czemu ja mam nie wierzyc....

Hmm... Bo może ten kumpel i jego dziewczyna to zupełnie inni ludzie :?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 maja 2007, 20:36

lecter pisze:choc watpie czy jej sie uda milczec;))
Nie zrozumiales. To TY masz milczec. A jak ona nie bedzie to i tak masz. <chory>
Awatar użytkownika
jbg
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jbg » 11 maja 2007, 21:14

Zerwaliście ze sobą, czy nie? Całowanie, trzymanie za rękę, "nosek do całowania". Stopa koleżeńska? Ilu kolegów też tak ma? :D

Jest dziwnie, czego się spodziewałeś. Niby ze sobą zerwaliście, a wciąż się spotykacie, to musi być dziwnie...
jak jedna osoba nie widzi sensu bycia razem, to związek nie ma podstaw do istnienia.
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 12 maja 2007, 00:42

Ty... ale jak mozna ze soba zerwac, a pozniej sie calowac bla bla bla... ? troche chore i nieracjonalne wedlug mnie :?
Wg mnie, ona naprawde ma na Ciebie wielki wplyw, i jak widac robi z Toba co chce. Olewa to niby zerwanie, a teraz prawi Ci slodkie slowka... Przeciez to jest smiechu warte <pijaki> Jednym slowem ma po prostu Twoje uczucia [somewhere] i bawi sie Toba na calego. Chlopie... nie widzisz takich rzeczy ?
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
Misiek5
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek5 » 12 maja 2007, 07:26

Stary mówię Ci wyjedz na tydzien .. jak masz możliwość to na dwa .. i nawet gdy pisać będzie .. nie odpisuj .. nie oddzwaniaj .. nie puszczaj bipa nic .. nic .. to będzie taka namiastka prawdziwego rozstania .. wyjedz i nie rozmyślaj .. bo się zadręczysz .. po prostu wypoczywaj ..
lecter
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lecter » 12 maja 2007, 09:42

to ona chciała zerwania a nie ja, ale jednoczesnie powiedziala ze bedzie mi wysylac mesy i sygnaly - mowila ze nie czuje itd. ale boi sie zerwac ze mna kontakt.

Stopa koleżeńska? Ilu kolegów też tak ma?

ona nie ma kolegów, co najwyzej jakiegos znajomego..jestem z nia rok i zawsze jak gdzies chodzila to z kolezankami....

kocham ją i jak chce ją pocałować to całuje...a to mój problem że mi pozwala?

Olewa to niby zerwanie, a teraz prawi Ci slodkie slowka

....jak juz powiedzialem - sama nie wie czego chce,powiedziala ze chce zerwać ale nie umie tego zrobić

jej rodzina strasznie mnie lubi(tak mi powiedziala) i naklaniaja ja zeby jeszcze sie zastanowila....i moze wlasnie tak to wyglada jak wyglada
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 12 maja 2007, 10:04

lecter pisze:kocham ją i jak chce ją pocałować to całuje...a to mój problem że mi pozwala?

gorzej jak spotka kogos i bedziesz jej zbedny, co wtedy zrobisz z ta calusna miłoscia
lecter pisze:....jak juz powiedzialem - sama nie wie czego chce,powiedziala ze chce zerwać ale nie umie tego zrobić

a Ty to godnosci nie masz, mizdrzysz sie do panny która otwarcie mówi, ze chce ci pogonic ale za słaba jest.
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 12 maja 2007, 10:16

lecter pisze:sama nie wie czego chce
Ty tez nie wiesz czego chcesz. Albo zrywasz albo dalej jestes w tym przedziwnym zwiazku. w ogole to sie placzesz, bo raz piszesz ze Ty zerwaqles a raz ze ona. prowokacja? :>
lecter pisze:kocham ją i jak chce ją pocałować to całuje...a to mój problem że mi pozwala
a moj problem ze Ci pozwala? nie calowac i tyle. co se glupia baba wyobraza. Zreszta super to o niej swiadczy, ze caluje sie z kolegami kiedy oni maja na to ochote. gdyby byla troche starszza to dupy tez by dawala, bo jakies kolega ma ochote?
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
lecter
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lecter » 12 maja 2007, 10:17

tak to jest jak człowiek kocha i dopiero po czasie dochodzi do wniosku co robił:/

ale jak to powiedział Misiek5 - zamierzam wypocząć...bez niej:)

[ Dodano: 2007-05-12, 10:25 ]
a moj problem ze Ci pozwala?

moj tez nie:)

gdyby byla troche starszza to dupy tez by dawala, bo jakies kolega ma ochote?

tu to juz za dalekie wnioski wysuwasz kolezanko:].... i nie z kolegami tylko ''niby'' z byłym(ze mna) hehe
Misiek5
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek5 » 12 maja 2007, 10:39

Stary nie gadaj tyle tylko spadaj na wczasy ... sam lub ze znajomymi i bez kontaktu z nią ... gwarantuję Ci że będziesz miał z 50 smsów nie odebranych ... różnej treści .. ale na pewno zatęskni ... i jak wrócisz to konkretnie do niej na pierwszym spotkaniu .. "albo dajemy sobie szansę na miłość (nie przyjaźń) albo izolacja na zawsze" krótko i na temat .. wiem że to nie takie proste ale widzę że to Ty musisz decyzję podjąć za nią ..
Awatar użytkownika
jbg
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jbg » 12 maja 2007, 17:23

lecter pisze:tu to juz za dalekie wnioski wysuwasz kolezanko:].... i nie z kolegami tylko ''niby'' z byłym(ze mna) hehe

No i koniec tematu. Problem nie został rozwiązany, ale obie strony są zadowolone.

On ma to co miał, dziewczyna chciała z nim zerwać, ale wszystkie bonusy zatrzymał, więc twierdzi że jest ok.
Ona pozbyła się problemu "przygniatającej monogamii", nie obawia się, że jak spotka fajnego faceta, to sumienie jej powie "masz już kogoś!". Podczas poszukiwań wciąż ma kogoś, kto jej mówi jak ładnie wygląda, całuje czy coś więcej.

Co tu więcej komentować? Sytuacja wygodna, obie strony okłamują samych siebie, ale dalej się to nie rozwinie. A jak lecter wróci tu za pół roku, to wystarczy kliknąć na X przy temacie wątku.
jak jedna osoba nie widzi sensu bycia razem, to związek nie ma podstaw do istnienia.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 12 maja 2007, 17:33

jbg pisze:ale wszystkie bonusy zatrzymał, więc twierdzi że jest ok.

ok. dla niego było by gdyby to on zarzadzał tymi bonusami. ale bonusy przy nim trzyma domniemana slabosc ich wlascicielki ( domniemana, bo to moze byc z jej strony gra)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 12 maja 2007, 18:09

lecter pisze:ale boi sie zerwac ze mna kontakt.
To JEJ problem.
lecter pisze:a to mój problem że mi pozwala?
Tak, Twoj.
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 13 maja 2007, 16:56

nie myslisz po prostu.
ona robi z Ciebie taka jakby dziwke [sorrki], bo na to tylko wyglada.
zamiast powiedziec jej 'nara' to siedzisz w tym i tylko siebie krzywdzisz.

moj plan na zycie bylby taki:
1. zrywam z ta niedorzeczna dziewczyna
2. wyjezdzam na wczasy [najlepiej z dobrymi kumplami]
3. poznaje nowa [o wiele lepsza] kobiete
4. jestem szczesliwy

nie potrafisz ? o ile zaklad ze potrafisz, lecz tego nie chcesz bo sie boisz? :]
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”