Joasia pisze:A jak Ted wygłasza swój magiczny podział na szmiry i normalne kobiety
bo to prawdziwy podział
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
Joasia pisze:A jak Ted wygłasza swój magiczny podział na szmiry i normalne kobiety
Pegaz pisze:A ja tam lubie towarzystwo dojrzałych kobiet.. Są miłe wiedzą czego chcą..Można z nimi pogadać o wielu rzeczach
Hyhy pisze:Chodzi o kobiete ktora z siebie robi amazon queen a jest warta tyle, co papier toaletowy, wymaga wiecej od calego swiata niz sama moze z siebie dac
Hyhy pisze:ale to po dluzszej chwili od razu sie wyczuwa
czero pisze:P.S. Ja uważam, że gdybym był trzymany krótko, za mordę i jak najdalej od matczynej spódnicy, to miałbym w życiu prościej i łatwiej, bo dobrego faceta żadna baba nie chce - taki kluch jest niemile widziany.
Martinoo pisze:Kobiety jakie spotykam cechuje przynajmniej jedna z poniższych wad:
- Egocentryczka
- Nagminne stwierdzanie jestem dziwna
- Nagminne wymienianie swoich zainteresowań
- duble makijaż
- syndrom skrzywdzonej przez byłego faceta
- syndrom królowej okolicy
- przyjaciółka wielu (przyjaźni sie z 7 ex)
- posuniete przez czas kamikadze (33lata i brak bosmana na pokładzie)
- zarażona bakterią Feministyczną
Sporo by można jeszcze wymyślać...
Pytanie tym razem takie? Co powoduje że kobiety tak cipieją? Tłok wielkich miast? Może to jakiś nowy styl bycia?
Mysiorek pisze:zakery... napisał/a:
Przy swojej kobiecie czasem balgamy, prosimy, chcemy ratowac zeby sie nie rozsypalo. zakochani po uszy.
ŻE HĘ?
chyba daleka droga do sensu współtworzenia związku. Daleka.
zakery... pisze:Mysiorek napisał/a:
Nie wiem po co tacy w ogóle żyją. No bo po co?
kątrast
gally pisze:Ale rozmowa w autobusie to chyba tyczyła się dziewczynek.
Martinoo pisze:Na świecie są cenne kobiety. Są naprawde trzeba czasu trudu i przypadku żeby na taką trafić.
Jawka pisze:Ich liczba jest wprost proporcjonalna to liczby wartościowych facetow :-)
TedBundy pisze:
polemizowałbym :-) Sporo widać porządnych i po prostu dobrych facetów, którym się nie układa.
Martinoo pisze:Moze raczej niedoswiadczenie.
Martinoo pisze:Charakter trzeba z siebie wydobyć.
Inspirujesz mnie powoli zamiłowaniem do psiaków
Dzindzer pisze:może i są porzadni, moze dobrzy ale w kontaktach z kobietami są nudni/sztuczni/zdesperowani/zarozumiali.
Odnosze wrazenie ze pisze to juz którys raz
a ja tam widze duzo wartoscowych osób, ciekawych, madrych.
TedBundy pisze:jak najbardziej są Tyle że tragicznie mało ich pozostało. Nie zmienia to faktu, że istnieją.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 256 gości