tanebo pisze:No to jestem zerem i mam przegrane życie.
Są dwa wyjścia: albo jeszcze nie dojrzałeś, albo wmawiasz sobie, że jesteś nieśmiały
Moderator: modTeam
tanebo pisze:No to jestem zerem i mam przegrane życie.
dziobakkkk pisze:Szkoda, że pewności siebie nie uczą w szkole. Tak jak matmy.
moon pisze:NIe liubie po pierwsze chłopów bo ja nie ze wsi jestem, a po drugi facet musi być mieciusi bo uwielbiam sie tulic.tanebo pisze:moon przeciez ty sama lubisz twardych chłopów?A Ty jestes przedstwiaciel prawiczka co kobiety nie ma i perpektyw na to zeby ja miec tez. Wiec o czym Ty do mnie mowisz?Przeciez i tak jak Ci napisze nie zrozumiesz.tanebo pisze:Na pewno spora część lubi, to Wy z moon jesteście przedstawicielami tych zimnych kobiet ale są też innego typu dziewczynu i nie wokół was sie tylko świat kręci.
Brytyjki są okropne, chyba że ktoś lubi "świńską" urodę. Co prawda trafiają się perełki, ale są to miesznki etniczne. Z kolorków to jest w czym wybierac - mniam! Taka czekoladka - pychota! Mam słabość do czekoladekBlazej30 pisze:prison, tak trzymaj.Ja trzymam kciuki. A propos kobitek. Wbrew powszechnemu mniemaniu polskich facetow brytyjki sa calkiem ladne. dla tych co lubia kolorki tez sa widoki )
Niestety, ma rację. Zbliża się do magicznej granicy. Facet w tym momencie ma lepiej, dopiero po 30ce jest "odpadek".Olivia pisze:pani_minister pisze:BTW: jestem odpadkiem 25 lat na karku,
Odpadki to są w wieku 40 lat. Nie wygłupiaj się.
Masz zupełną rację...Olivia pisze:zakery... pisze:A odpadki z odzysku?
Z odpadkami z odzysku jest jak z używaną odzieżą. Dla jednych do wyrzucenia, a dla innych świetna okazja.
Wolę faceta z odzysku, niż takiego, co jeszcze z żadną kobietą nie był. Bo ten z odzysku wie, na czym to wszystko polega, a że Mu nie wyszło... Nie zawsze trafiamy od razu na miłość naszego życia.
Tysz masz rację...Olivia pisze:A poza tym, rozwód czy rozstanie, dla mnie nie ma to większego znaczenia.
Każdy kiedyś zaczyna, nie ma się czego bać, bo to do niczego dobrego nie prowadzi.Malutkicycek pisze:Wolę faceta z odzysku, niż takiego, co jeszcze z żadną kobietą nie był.
Właśnie tego się boje
Jak ak będziesz podchodził do tematu... Zresztą z kąd wiesz jak będzie? Wróżysz z fusów, czy masz zdolności paranormalne? Czekaj, czekaj - jeszcze będziesz żałowałMalutkicycek pisze:Chciałbym żeby tak było zobaczy się dobra nie będe się smucił ale z moja osobą jeszcze długo sam będe i w sumie tak chyba ma być
To z Ziobrem jest Was dwóchtanebo pisze:No to jestem zerem i mam przegrane życie.cubasa pisze:Z perspektywy czasu wiem, że i tak nieśmiałość by minęła. W życiu nie ma miejsca na nieśmiałość: jak iść na rozmowę kwalifikacyjną? Jak isc do urzedu, aby się dowiedziec dlazcego naliczyli 200 zł odsetek. O pracy już w ogole nie mówię, bo w kazdej jest wymagana komunikatywność. Jestes niesmialy=jestes zerem
Oczywiście, a teraz zapraszam do programu Drzyzgi, odcinek pt: "taki już jestem".tanebo pisze:3 wyjście: Taki jestem. Nie moja jednak wina że sie taki urodziłem.
dziobakkkk pisze:olecxka, a czemu nie masz chłopaka? ;]
U mnie też przypadek, złoślwiość losu bądź inna przeszkoda sprawia, że jest tak a nie inaczej. Z drugiej strony gdzie i kiedy mam kogoś poznać, jak i tak nie mam na to czasu? Albo praca, albo szkoła, albo badzo mało wolnego - za mało by kogoś znaleźć... Takie czasy.olecxka pisze:dziobakkkk pisze:olecxka, a czemu nie masz chłopaka? ;]
Bo jestem odpadkiem chyba jednak:)
A tak serio to chyba przypadek troche sprawia, no i fakt że nie mam czasu żeby gdzieś się wybrać i kogoś poznać. Pasuje mi taki stan, tym bardziej że nie jestem samotna w dosłowny m sensie. Ale tak koło 30-tki to się zaczne martwić.
Póki co jeszcze light
Bulgo pisze:Ciekawa teza, ale zaczepianie obcych na ulicy to troche robienie z siebie glupka...
zlo pisze:gratuluje kolegom którzy psotanoiwli cos ze sobą zrobić i osiągnęli sukcesy
nie jestem samotna, a chodze szybko. wiec nie zgadzam sie z tym.Renton pisze:gdzies przeczytałem że samotne dziewczyny chodza szybko... zgadzacie sie z tym:>??
taaa, zują gumę i noszą rozpuszczone włosy.... porzuć chłopie takie jakieś dziwne wierzenia!Renton pisze:może wiecie o innych cechach szczegółnych które posiadają młode panny czekające na swojego ksiecia...
Majka85 pisze:P.S. wyobraźcie sobie dwumetrowego dojrzałego mężczyznę o urodzie człowieka pierwotnego, który się rumieni.... urocze....
Snowblind pisze:To zacznij do jutra już zaczęliśmy dzielić tort
Wujo Macias pisze:A ja mam inaczej- zero niesmialosci do kobiet. Od dzieciaka mialem z laskami kontakt, dobrze je rozumiem, mam full przyjaciolek i tego typu farmazony.
Kiedy jednak przychodzi do jakiejs nawijki z laska, z ktora cos juz tam sie roi to trace caly swoj polot,urok i jeszcze.
Bzdurne to.
Bo jesli dziewczyna da kosza, to jeszcze o zgrozo moze pozniej na mnie spojrzec w szkole.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 51 gości