Mroczny Piskacz pisze:pani_minister, ależ to zdanie jest przemyślaneOtóż w większości przypadków ofiary gwałtów były ubrane niezwykle skompo, kusiły przyszłych gwałcicieli, zaczepiały etc. Nie mówię tu o seryjnych gwałcicielach i o pedofilach, ale o jednorazowych "przypadkach". Tak, są sobie same winne takie kobiety. Poza tym jak już mówiłem, nawet 2x mniejsza od faceta babka potrafi się obronić, w przypadku reszty to zwykła niepewność czy tego chcą?
Nie wiem, nie zagłębiam się w ich psychę, od tego jest inna forumowiczka
nawet dwie. Niestety, jeśli nic się nie zrobiło "przeciwko" a wręcz samemu się sprowokowało czynem lub słowem to coś tu nie gra
Gorgon, masz zerowe pojecie w tym temacie, wiec sie zamknij. Dawno nie widzialam takiej glupoty. Wszystkie badania, opisy i statystyki przecza Twoim slowom!!! Nie odzywaj sie juz wiecej, bos glupi jak but i szkodliwy. Po prostu beznadziejny.
Pracowalam z ofiarami gwaltow, z osobami doroslymi i z dziecmi i akurat wiem, co mowie. A jak slysze takie slowa jak Twoje, to mi sie
chce. Dobrze, ze zadna bliska Ci osoba nie byla molestowana lub zgwalcona, wtedy wiedzialbys o czym mowie.
Myslalam, ze jestes madrzejszy. Moze zamiast pic i pisac tak duzo na forum, poczytaj sobie troche, bo masz kolosalne braki.
I nie dyskutuj tu ze mna na ten temat, bo to nie ma sensu. Jestes szkodnikiem.
Nikt na tym forum jeszcze tak mnie nie zdenerwowal.
A z powaznego tematu zrobiliscie smietnik. Proponuje pousuwac wiekszosc, bo to jest naprawde szkodliwe i jeszcze mnostwo idiotow bedzie to czytac i usprawiedliwiac swoje chore zachowania.

Otóż w większości przypadków ofiary gwałtów były ubrane niezwykle skompo, kusiły przyszłych gwałcicieli, zaczepiały etc. Nie mówię tu o seryjnych gwałcicielach i o pedofilach, ale o jednorazowych "przypadkach". Tak, są sobie same winne takie kobiety. Poza tym jak już mówiłem, nawet 2x mniejsza od faceta babka potrafi się obronić, w przypadku reszty to zwykła niepewność czy tego chcą?
Nie wiem, nie zagłębiam się w ich psychę, od tego jest inna forumowiczka
nawet dwie. Niestety, jeśli nic się nie zrobiło "przeciwko" a wręcz samemu się sprowokowało czynem lub słowem to coś tu nie gra 
Oceniasz przez pryzmat swoich zachowań? 

Nawet jeśli będzie miala ochotę przejść się nago po mieście to nie daje od razu przyzwolenia żeby każdy samiec ją przelecial. No ludzie
Ja takowego nie postawiłem. Do Ciebie nic nie mam, Ty personalnie wykoczyłaś. Licz się z ripostą