Masz rację Gorgon i za to ze reprezentujesz gatunek Prawdziwych Mężczyzn gratulacje dla Ciebie i Twojej kobiety

Moderator: modTeam
onlyjusti pisze:Wyglad też się liczy choc po jakims czasie trwania w zwiazku przestaje grać jakąkolwiek rolę wiec co rozsądniejsza osoba od samego początku tę kwestię traktuje jak mało istotną.
onlyjusti pisze:...ze facet mało istotne czy jest ładny czy też nie, to kobieta ma byc zadbana tzw. "wyjsciowa", ma upiększać faceta, a mężczyzna ma kochać i byc dobrym człowiekiem gotowym na wiele dla wybranki, to prawdziwe piękno którego szukałam w meżczyznach od zawsze
iunlucky_sink pisze:facet z uswinionymi dlugimi pazurami tlustymi wlosami czy gdyby chodzil w smierdzadzych ubraniach
unlucky_sink pisze:odstrasza zapachem, komu smierdzi z buzi
jagunia pisze:Unlucky ale piszesz o zupełnie skrajnych przypadkach Wiadomo,że nikomu by nie wpadł w oko
jagunia pisze:Wydaje mi sie Onlyjusti chciała jedynie przekazac ze facet nie musi byc piekny niczym Apollo zeby spodobac sie kobiecie
zenon pisze:...wielu facetów też tak uważa i stąd brzuchy spadnięte na kolana i brud pod pazurami
onlyjusti pisze: Ja zawsze osobiscie uważałam ze facet mało istotne czy jest ładny czy też nie, to kobieta ma byc zadbana tzw. "wyjsciowa", ma upiększać faceta, a mężczyzna ma kochać i byc dobrym człowiekiem gotowym na wiele dla wybranki,
Sir Charles pisze:Co do ożenku - facet nie ożeni się ani z najładniejszą, ani z najsympatyczniejszą, ani z najinteligentniejszą. Facet żeni się z tą, która jest w jego życiu akurat wtedy, kiedy on ma ochotę się ożenić.(Jeśli w ogóle
)
co masz na mysli przez "atrakcyjna"?onlyjusti pisze:poza tym to była przenośnia, chodziło Mi o to że wychodząc gdzieś z atrakcyjną i zadbaną kobietą mężczyzna czuje sie bardziej pewny siebie i dowartosciowany
onlyjusti pisze:"Nie mozna osobiscie uważać" - dziwne stwierdzenie, wytłumacz:>
Moonchild pisze:<bo zawsze wyjdzie z nich dranstwo>
Miltonia pisze:Bo zwykle sa niepozorni z wygladu, nie epatuja swiata swoja madroscia, wygladem, pasja.
Miltonia pisze:Najlepsze jest to, ze sa oni zwykle zauwazani przez kobiety, kiedy juz zaczna z ktoras byc. Bo zwykle sa niepozorni z wygladu, nie epatuja swiata swoja madroscia, wygladem, pasja. I trudno ich znalezc.
Arczi pisze:Obie strony często są niedoceniane i moim zdaniem wynika to z tego że po prostu nie każdy chce zauważać takie osoby. Czemu? Może właśnie dlatego że takie osoby są niepozorne, często nieśmiałe, przeciętne z wyglądu.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 222 gości