POMOZCIE mam problem

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 20 lis 2005, 21:48

Dowiedzialem sie nawet ze jak zerwalismy i ona pisala do mnie ze brakuje jej mnie itp to w pierwsza sobote poszla na disco do tych censored.
censored ja NIE ZASLUGUJE NA TAKIE ZYCIE! PIERDOLE JA!

A teraz powod dla ktorego dopisalem posta:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73489264

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73490999

moze sie ktos skusi? mam jeszcze dysk seagate 40 GB ale nie wiem czy sprzedac (konkretne oferty na priv jakby co:P ) ramy wlozylem do swojego kompa

censored 3 jebane lata zycia zmarnowane. Ale sie CIESZE! bo jakbym nie poszedl wtedy na to disco to bym mogl byc do konca zycia z dyskotekowa DZIWKA. a plany na przyszlosc juz mialem :/ censored przez 12 stron robilem z siebie ciamajde jakas conajmniej. Tyle jest dziewczyn i ladnych i madrych a ja sie przy tym czyms upieralem. Przynajmniejj przez 3 lata poprubowalem wszystkiego co mi do glowy przyszlo w sprawach seksu :)

ale fakt faktem wydaje mi sie ze NIGDY juz nikomu nei zaufam i nei pokjocham tak jak ja kochalem - wkoncu byla moja pierwsza wielka miloscia :) zblizaja sie swieta sylwester a ja bede sam :(
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 lis 2005, 00:12

Kermit pisze:zblizaja sie swieta sylwester a ja bede sam

Nie marwiaj sie ;) Bedzie dobrze, Jakbyś chciał pozżędzic wal do mnie <browar>
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 21 lis 2005, 17:27

Nie chce zakladac nowego tematu wiec napisze moje kolejne pytanie:

Jak bylem z ww dziewczyna czesto rozmawialem, jezdzilem w autobusach z pewna fajna dziewczyna :) ma na imie Kaska jest ladna inteligentna - znalezlismy wpolny jezyk. i tak sie zastanawiam czy mzoe odswierzyc ta znajomosc... kiedys ona do mnie dzwonila i chciala pozyczyc program NERO - ja powiedzailem ze nie mam bo jakbym mial jej go dac a moja byla by to sczaila to mialbym przesrane i w ogóle chciala kiedys film Symetria...

film mam, dziewczyna mieszka w domu kolo mojej bylej :/ niedaleko mnie i sie zastanawiam czy zrobic pierwszy krok zadzwonic i zaproponowac obejrzenie razem tego filmu :P
Boje sie troche jak powie ze ma chlopakja itp wyjde troche na durnia :P) ale jak z ja gadalem ostatnio to chlopaka nie miala:)
Poradzicie mi cos?

P.S byla wyslala mi dzis(miedzynarodowy dzien zyczliwoscie jest chyba) takie cos gdy napisalem ze kompa jej nie oddam:

A to censored daj mi spokjoj zlodzieju chamski o tobie juz nawet nie wspominam bo nie ma co. chamstwo i zlodziejstwo.Daj mi zyc złodzieju wywalam cie z zycia calkowicie jestes ZEREM kradnacym

:)
So understand;

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 21 lis 2005, 17:34

Kermit pisze:A to sp******* daj mi spokjoj zlodzieju chamski o tobie juz nawet nie wspominam bo nie ma co. chamstwo i zlodziejstwo.Daj mi zyc złodzieju wywalam cie z zycia calkowicie jestes ZEREM kradnacym

Ona jest niezrownowazona emocjonalnie, czlowieku szkoda nerwow na taka suke, jak w ogóle mozna tak mowic do kogos kogo sie podobno kochalo. A jesli chodzi o nowa laske to nie rob nic na sile stary, skakanie ze zwiazku w zwiazek zazwyczaj konczy sie skrzywdzeniem tej osoby.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 21 lis 2005, 17:36

TFA, wiesz co to chyba nei byla milosc z jej strony. Ja sie czuje teraz jak sponsor :P

a ta dziewczyna Kaska podoba mi sie :) ile mam miec zalobe po bylej ? :D
So understand;

Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 21 lis 2005, 17:36

Kermit pisze:jestes ZEREM kradnacym

To mnie rozjebalo <hahaha>
Sprzecznosc bo jak zero to zero ;)
Zart :P
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 21 lis 2005, 17:43

idas, ja jak w ogóle dostaje sms to sie boje czytac :) same chamskie teksty ale ten mnie rozbroil. Jakby ona za swoje pieniadze kupiula kompa to gdybym jej zabral bylbym zlodziejem ale ZA MOJE PIENIADZE Z DOBREGO SERCA jaj go kupilem:)

kurde zastanawiam sie czego za tyle serca jakie jej okazalem zostalem w taki sposob potraktowany:/

hehe a dzis o 4 nad ranem dostalem sms z przeprosinami tak w ogóle, odpisalem i za 20 minut dostalem sms anulujacy sms przepraszajacy.

Ja i tak juz jej nawet nei dotkne jezdzila na zabawy itp dupy pewnie dala macala sie itp.Predzej bym sie na disco polo przerzucil niz jej dotknal.w ogóle jakbym jej dotknal to bym chyba zwymiotowal. jestem swir, ale swir z zasadami. Dostalem tyez sms: przepraszam bla bla bbla bylam glupia bla bla bla ale ty i tak mnie nei zechcesz bo nie jestem juz JEDWABIEM. censored zwqykla dyskotekowa. A ja 3 lata kochalem. ja pierdole...

EDIT: ja sie biore za formatowanie tego dysko 40 GB zrobie sobie z niego przenosny :)

napiszcie co zrobic z ta dziewczyna Kaska, poczekac jeszcze chwile ?
So understand;

Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 21 lis 2005, 18:48

Kermit, ja już censored nie mogę, gdzieś Ty takie ścierwo znalazł, odzywające się takim językiem???? Ja p.ierdolę, przecież to paranoja kompletna....proponuję od każdego forumowicza zrzutkę po 10,20 zeta na kogoś, kto ją usunie z tego padołu łez i płaczu, bo to jednostka niebezpieczna, hehehe....głupich genów się nie kumuluje, głupie geny trzeba eliminować, z pożytkiem dla świata :) <browar> .

Startuj do tej laski(Kasi), co Ci szkodzi, może być wesoło i miło :)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
En Vouge
Bywalec
Bywalec
Postautor: En Vouge » 21 lis 2005, 18:54

po prostu ,aż brak mi slow <eee...>
:/
...A strange kind of magic
Running through my brain
Feels I'm in heaven
Or going insane ...
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 21 lis 2005, 18:57

TedBundy, jakby byla taka od poczatku... a na pocztku byla mila kochajaca itp. NAPRAWDE!

chyba jej sie znudzilem i sie mnei chciala pozbyc. Co do Kaski to saproboje w srode... Dzis nie mam ochoty. Nie chce ale caly czas o tym gownie calym mysle.
So understand;

Awatar użytkownika
En Vouge
Bywalec
Bywalec
Postautor: En Vouge » 21 lis 2005, 19:38

Kermit Głowa do góry ;PP
nie ma tego złego ,co by na dobre nie wyszlo

Running through my brain

Feels I'm in heaven

Or going insane ...
Awatar użytkownika
J-dub
Bywalec
Bywalec
Postautor: J-dub » 21 lis 2005, 20:16

Kermit, Pewnie że spróbuj z tą Kaśką, może akurat się uda :) A o tej zapomnij.

pozdro <browar>
Awatar użytkownika
M.A.T.
Bywalec
Bywalec
Postautor: M.A.T. » 21 lis 2005, 20:24

bierz sie za Kaske, bo wszystkie Kaski to fajne dziewczyny. wiem z doswiadczenia <serce2> 8)

p.s. "...jestes ZEREM kradnacym..." <rofl2>
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 21 lis 2005, 20:25

w srode do niej zadzwonie jak sie na to zdabede :)

P.S ja tez zauwazylem ze Kaski sa fajne wszytkie jakie znam :D
So understand;

And-
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: And- » 21 lis 2005, 21:16

Kermit, wtrzuty sumienia wloz sobie w buty(zobaczysz jakie bedziesz mial pozniej odciski <zly3> ) i powiedz jej zeby poszla sie utpoic i nie zawracala Ci d.py! Z kompem postpiles slusznie. A Kaska... powodzenia. Tylko uwazaj na swoja ex zeby nie dobrala sie do waszego zwiazku(jesli cos z tego wyjdzie)... Ale jesli cos zrobi to ja <gun1> . Nie zartuje! Albo tak jak powiedzial Ted: robimy forumowa ściepe i ktos ja zlikwiduje(ciekawe czy VAT mozna od tego odliczyc <hahaha> ).
"Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć." J. Caroll
Awatar użytkownika
KyLu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KyLu » 21 lis 2005, 21:32

Przyjmuje zlecenia na PW :diabel2:
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 21 lis 2005, 22:11

ja jej zle nie zycze...
ale napisz tak jak mi mama powiedziala:

"Kase masz, dom masz (dostalem w spadku super domek na wsi murowany nowy) wyksztalcenie masz.
ona mature zda - bo ma wiadomosci, pozna chlopaka zrobi jej dziecko(jakbym ja w tych sprawach nie interweniowal tez bym byl juz ojcem :/ ) i do konca zycia w burakach bedzie siedziec i robic" jej rodzice maja gospodarstwo swinie krowy itp ja mam kawalek dzialki :D i w kuj trawnika do koszenia :/
ona kasy nie ma duzo, chodzila do mnei glodna prosila o jedzenie mi bylo jej strasznie zal ale chyba za to ja pokochalem tak bardzo a ona tak przyzwyczaila sie do tego ze jej kupuje co chce ze uznala ze jej sie to nalezy. Ostatnio nawet w spozywczaku jak kupowalem cos na kolacje to ona miala czelnosc powiedziec ze ona chce to i ze mam to kupic bo zawsze kupujemy to co ja chce :/ mysle ze jak mam swoja kase to kupuje to co lubie, pozatym wydziwiala-niedlugo bym jej kawiar kupowal chyba :D pizze zamawialem co chwile do domciu tez jakei chciala :D
W domu u niej zawsze syf(ale nie u niej w pokoju - tam ZAWSZE byl porzadek i czystosc)

i moja konkluzja:

na jej miejscu pomyslalebym : chlopak dobry szczery do tego ma kase dom - moge myslec o przyszlosci u jego boku Kocham go.

ale ona zdecydowala ze chce sie jeszcze zabawic.
KyLu, jak bym chcial zeby cos jej sie stalo itp to czy bym ja kochal wtedy?
wiem ze ona byla dla mnei nieddobra ale to nie jest usprawiedliwienie zebym ja byl taki sam jak ona. Nie znize sie do tego poziomu.

Ostatnio z rodzicam rozmawiam STRASZNIE duzo.Mowia ze bledy byly wspolne - zgadza sie z tym, ja bez winy NIE BYLEM, tez mam wady i to duze, nei jestem jakis dobry itp - tak mi sie wydaje.

ale ciesze sie ze kompa jej nie oddalem.Napisala by pewnie : wychujlam cie teraz do konca ha ha ha.

a ostatnio jak ja spotkalem powiedziala patrzac w oczy:
A:Byles dla mnei 3 letnim epizodem

chwila przerwy, glupio pisac ale sie poplakalem

a ona wtedy:
A:Boili? BOLI? zapamietaj to!

przepraszam ze tak dlugi post :/

edit:fizycznie chyba tez do siebie nie pasowalismy, nie bylo w niej namietnosci odrobiny szalenstwa, czasami wydawalo mi sie ze najchetniejto by sie odwrocila i poczekala jak skoncze:/
Ostatnio zmieniony 21 lis 2005, 22:14 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
So understand;

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 21 lis 2005, 22:12

M.A.T. pisze:bo wszystkie Kaski to fajne dziewczyny.

ja znam dwie takie, ze <bicz1> :D
And-
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: And- » 21 lis 2005, 22:33

Kermit, piekne! o malo sie nie poplakalem <pijak> . I Ty masz jeszcze wyrzuty sumienia???
Kermit pisze:ona kasy nie ma duzo, chodzila do mnei glodna prosila o jedzenie mi bylo jej strasznie zal ale chyba za to ja pokochalem tak bardzo a ona tak przyzwyczaila sie do tego ze jej kupuje co chce ze uznala ze jej sie to nalezy. Ostatnio nawet w spozywczaku jak kupowalem cos na kolacje to ona miala czelnosc powiedziec ze ona chce to i ze mam to kupic bo zawsze kupujemy to co ja chce mysle ze jak mam swoja kase to kupuje to co lubie, pozatym wydziwiala-niedlugo bym jej kawiar kupowal chyba pizze zamawialem co chwile do domciu tez jakei chciala

Facet, mozesz czuc sie wydymany. Ja pier...e. Z czyms takim jak zyje sie jeszcze nie spotkalem(moze trafiam na innych ludzi). Nie pisz, nie dzwon, nie spotykaj sie z nia, nie odbieraj telefonow i smsow. Jednym slowem staraj sie zerwac wszelkie kontakty bo Twoj koszmar nie skonczy sie nigdy.
Kermit pisze:KyLu, jak bym chcial zeby cos jej sie stalo itp to czy bym ja kochal wtedy?

Ale jesli jesli bedzie Ci rzucala klody pod nogi to chyba tego nie zostawisz bez reakcji? Ja bym nie wytrzymal <zly1> .
Zycze Ci wspanialej dziewczyny przy ktorej zapomniesz o wszystkim <browar> .
"Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć." J. Caroll
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 21 lis 2005, 22:38

And-, ja juz zerwalem z nia kontakt :) wykorzystany sie nie czuje. Bardziej jak sponsor :)
a dziewczynie juz nigdy nei zaufam tak bardzo. Czlowiek sie uczy na bledach :)

And- pisze:Ale jesli jesli bedzie Ci rzucala klody pod nogi to chyba tego nie zostawisz bez reakcji

co ona mi moze zrobic? nei ma na mnei haka itp. jej rodzina ma opinie u nas w miejscowosci odpowiednia. aj mam kilkaset jej zdjec nago filmy gdy TO robilismy - jakbym byl swinia i ham - tak jak mnei nazywala - to bym ja zrujnowal. Ale nei ejstem. mam jakies tam zasady swoje i tak zgnoic czlowieka - nawet wroga bym nei potrafil :/ wiem ze w dzisiejszym swiecie to wada :/
So understand;

And-
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: And- » 21 lis 2005, 23:29

Kermit pisze:co ona mi moze zrobic? nei ma na mnei haka

Tobie, bezposrednio-nic. Ale z kims sie zwiazesz. Jesli beda mialy szanse sie spotkac moze byc problem. Na wlasnych czterech literach przekonales sie do czego jest zdolna kobieta... A baba babie nie przepusci. Widze, ze traktujesz ja jak nietrafiona inwestycje. I dobrze.
Kermit pisze:mam jakies tam zasady swoje i tak zgnoic czlowieka - nawet wroga bym nei potrafil

Niestety moze dojsc do tego, ze bedziesz musial. Wiem, ze to trudne (bo sam tez jakies zasady mam) ale mozesz byc zmuszony do doparcia ataku. Wtedy wal tak, zeby sie dlugo nie podniosla <bicz1> . To odbierze jej fantazje. Chyba, ze jest kompletna idiotka i nie wyciagnie wnioskow z lekcji...
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 22 lis 2005, 11:03

Stary, skrupuły w kieszeń schowaj. Z takim materiałem, jakim dysponujesz, możesz ją pięknie zrobić na szmaty:) - a i jeszcze na tym zarobić, hehehe.....Nie odpuszczaj, pokaż że Ty wygrałeś, zemsta przyniesie Ci psychiczną ulgę...
Mam parę pomysłów, co powinieneś zrobić:) zapraszam na priv, hehehe. Pozdrawiam

bo:
"czym się różni szmata od kobiety?
Tym,że kobieta sie szanuje....- i zasługuje na szacunek"....

Radzę Ci tak, bo osobiście jestem censored pamiętliwy i z zasady pewnych (tak ogromnych) przewinień NIGDY nie przebaczam....

Aha-no i masz następną prawdę na całe życie, wartą zapamiętania..Tyle pisałeś o jej urodzie etc... a "z ładnej miski się nie najesz"....nigdy....niektórzy to rozumieją będąc młodymi, niektórzy nigdy tego nie pojmą...
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 22 lis 2005, 11:44

ja jestem censored - cala polska to wie - ale censored nei moge zniesc mysli ze robi TO z innym itp jej cialo bylo dla mnei swietoscia :/ cholercia chwile mi zejdzie sie wyleczyc :/ caly czas Chopina slucham - to mi pomaga :D
So understand;

Awatar użytkownika
En Vouge
Bywalec
Bywalec
Postautor: En Vouge » 22 lis 2005, 12:14

Kermit pisze:a ostatnio jak ja spotkalem powiedziala patrzac w oczy:
A:Byles dla mnei 3 letnim epizodem

chwila przerwy, glupio pisac ale sie poplakalem

a ona wtedy:
A:Boili? BOLI? zapamietaj to!

Szczyt,szczytów!! Nie mogę w to uwierzyć, <zly3> aż wstyd mi sie zrobiło,
ze reprezentuje ta sama płec co ona :/
Szkoda ,ze wczesniej nie zauważyłeś jaka Ona jest naprawde <pijak> <bicz1>
,bo moze mniej być cierpiał ...

Running through my brain

Feels I'm in heaven

Or going insane ...
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 22 lis 2005, 19:16

jestem piany - chyba dzwonie do Kaski:D zrobi z siebiue idiote ale xco tam . JESTEM ZEREM
So understand;

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 22 lis 2005, 19:29

Stary to modliszka, uciekaj od niej a nie wchodzisz jej pod pysk na pozarcie. Ona cie zzera zywcem a ty nie uciekasz.
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 22 lis 2005, 19:31

heheh chodzilem z Baska :D dobra pierwszy raz jej prawdziwe imie napiusalem - chopdzilem z Baska i jej juz NIENAWIDZE a chce zadzwonic do Kaski :D to zupelnei inna dziewczyna :) kurde ale sie ujebalem - jak malo kiedy :D heheh
So understand;

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 22 lis 2005, 19:34

Nie dzwon po pijaku, dobrze ci radze :D mozesz duzo stracic :D
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 22 lis 2005, 19:35

Kermit pisze:chce zadzwonic do Kaski

pewnie ze chcesz, wlasnie dltego ze sie nabzdryngoliles :D nie dzwon dobrze ci radze , lepiej jutro, albo pojutrze , bo bedziesz mial "kaca - niedorajde" <aniolek2>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 22 lis 2005, 19:41

Wstreciucha, TFA teraz MOGE WSZYSTKO :) a potrzezwemu nei zadzwonie - mam juz numer wykrecony... tereaz tylko zielona sluchawke nacisnac cholera za malo wypilem chybna:/ boje sie
So understand;

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”