Poznawanie facetów na ulicy...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 12 maja 2007, 16:55

przemek21 pisze:Chodzi o zapoznanie kobiety w żyvciu codzinneym np idąc pzrez centrum lub w centrum handlowym. Co kobiety sądza o takich zaczepkach.
JA bym się nie zatrzymała-nawet gdyby facet był nie wiem jak miły i kulturalny...
Imperator pisze:''widziałaś dziewczyno, sie skacze, sie pływa, ciałko też mam zajebiste, bajerka jest..."
Sie gra się ma ;)

[ Dodano: 2007-05-12, 16:57 ]
moon pisze:No pewnie, z enie zawsze. Ja czesto odwzajemniem usmiechy ludzi co nie znaczy ze chce z nimi gadac.
jbg
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: jbg » 12 maja 2007, 17:05

ja nigdy przez siec nikogo nie poznalam. Nie potrafie tak z ludzmi nieznajomymi rozmawiac. co innego forum gdy jest temat jakis na jaki sie wypowiadamy a co innego we 2 osoby. dziwne to

Na ulicy potrafisz rozmawiać z nieznajomymi? Jak tak dłużej pomyślę, to sytuacja porównywalna. Ktoś Cię zaczepia (bądź Ty kogoś), a tematu nie ma.
jak jedna osoba nie widzi sensu bycia razem, to związek nie ma podstaw do istnienia.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 12 maja 2007, 17:10

jbg pisze:Na ulicy potrafisz rozmawiać z nieznajomymi? Jak tak dłużej pomyślę, to sytuacja porównywalna

a gdzie tam. Ja moge cie zaczepic jako napalona nastolatka albo jako facet szukający kumpla. Przez siec nie wiesz kim jestem.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”