Dotkniety szczesciem - Haro zakochany!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 28 maja 2006, 19:56

Tak szybko sie nie rozwinie, chociaz rozwijac sie rozwija. Powoli do celu, tak bym to nazwal. W nastepnym tygodniu, pod jego sam koniec powinienem napisac cos wiecej. Na razie wole milczec.

[ Dodano: 2006-06-08, 12:49 ]
Dla wszystkich zainteresowanych: jestesmy ze soba, zostawila swojego chlopaka (zrobila to tak jak pisalem, dzieki temu chlopak sie nie zalamal, a jedynie oswoil z mysla, ze nie beda juz razem. Zaczal sie domyslac i w ten sposob szybko wyleczyl). Dzieki za odzew w topicu!
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 cze 2006, 21:57

no i się wyjaśniło :) Cóż, trzymam kciuki :D
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 08 cze 2006, 22:36

Dodam, ze dziewczyna jest okropnie we mnie zakochana i strasznie zazdrosna :) Podoba mnie sie to :P
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 08 cze 2006, 22:40

Dodam, ze dziewczyna jest okropnie we mnie zakochana i strasznie zazdrosna

Oby stan euforii trwał jak najdłużej...
Życze Ci szczęscia Haro, żeby tylko nie skonczyłes jak ostatnio :|
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 09 cze 2006, 11:19

Nigdy niczego nie mozna byc pewnym. Jednak mozna podjac ryzyko i zaufam. Ja tak zrobilem. Co bedzie dalej - czas pokaze. Grunt, zebym nie popelnial tych samych bledow co poprzednio a bedzie dobrze. Wszak teraz moja byla - kiedy dowiedziala sie ze najprawdopodobniej zdradzil ja chlopak - chce do mnie wrocic i zaluje, ze sie rozstalismy :) Dopiero teraz docenila do miala. Ma pecha <diabel>
kknd
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kknd » 09 cze 2006, 13:12

Powodzenia
Nie krzywdz i nie pozwol sie krzywdzic a bedzie dobrze :)
<browar>
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 09 cze 2006, 13:15

Haro pisze:Wszak teraz moja byla - kiedy dowiedziala sie ze najprawdopodobniej zdradzil ja chlopak - chce do mnie wrocic i zaluje, ze sie rozstalismy Dopiero teraz docenila do miala. Ma pecha

Haro jaki ty rozrywany teraz jesteś. Żeby Ci za bardzo do głowy to nie uderzyło <evilbat> Powodzenia... :)
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 09 cze 2006, 13:54

paula19 pisze:Haro jaki ty rozrywany teraz jesteś. Żeby Ci za bardzo do głowy to nie uderzy

Komu jak komu :) Nie mi :)
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 09 cze 2006, 17:46

Haro pisze:i strasznie zazdrosna :) Podoba mnie sie to

teraz Ci się podoba, później zacznie męczyć :]

[ Dodano: 2006-06-09, 17:47 ]
Haro pisze:Wszak teraz moja byla - kiedy dowiedziala sie ze najprawdopodobniej zdradzil ja chlopak - chce do mnie wrocic i zaluje, ze sie rozstalismy :) Dopiero teraz docenila do miala. Ma pecha <diabel>

jak była mojego obecnego. za późno się ocknęła, on ze mną mieszka <diabel>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 09 cze 2006, 18:39

Hej.Niedawno zarejestrowalam sie ale forum sledze od dawna.Ciesze sie ,ze sa jeszcze dzis ludzie ktorzy tak potrafia sie cieszyc "tym uczuciem":)
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 09 cze 2006, 20:30

lollirot pisze:teraz Ci się podoba, później zacznie męczyć

Ja tez jestem teraz chorobliwie zazdrosny :) Ale to sa poczatki i to jest w zupelnosci zrozumiale :) Slodkie nerwy na dziewczyne, ktora przechodzila obok i na mnie spojrzala, ewentualnie usmiechnela :P Strach przed strata drugiej osoby, chociaz nieuzasadniony, ale jednak :P To minie, jestem pewien :)
tarantula pisze:Hej.Niedawno zarejestrowalam sie ale forum sledze od dawna.Ciesze sie ,ze sa jeszcze dzis ludzie ktorzy tak potrafia sie cieszyc "tym uczuciem":)

Moglas jeszcze dodac "i do tego chlopak?" :P
lollirot pisze:jak była mojego obecnego. za późno się ocknęła, on ze mną mieszka

Bo tego typu dziewczyny sa strasznie durne. Szukaja kwadratowych jaj i szczescia, chociaz szczescie mialy na codzien. Kiedy przychodzi chwila, kiedy nowy partner okazuje sie duzo gorszy i nic nie jest wart, pojawiaja sie watpliwosci i chec wrocenia do bylego, ktory przeciez tak kochal, szanowal, nie zdradzal i nie oklamywal. Ale "-al", juz nie kocha! Teraz albo niech znajdzie sobie lepszego ode mnie. Zycze jej z calego serca, aby jej sie to udalo i zeby byla szczesliwa. Ale co, jesli takiego nie znajdzie? Do konca zycia bedzie sobie pluc w brode za to, co miala a co odrzucila?
Awatar użytkownika
Madzia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Madzia » 10 cze 2006, 20:07

No Haro cop ja moge powiedzieć: SZCZERZE GRATULUJE!!!
Oby Wam się układało jak najlepiej i to całe zauroczenie, zakochanie przekształciło sie z czasem w prawdziwą miłość:)
Miejmy nadzieje że tak bedzie <banan>

No a za jakiś czas patrzymy a Haruś do ołtarza maszeruje:) A potem dzidzie bawi:) heheheh
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 11 cze 2006, 14:00

A ja nawet jakbym dal wrocic swojej bylej bo by zaczela cos rozumiec to jedno jest pewne - mam takie blokady rzed nia ze ona by musiala stanac na glowie i tanczyc brejka :D zeby cos z tego bylo hehe :) Ale juz mam nowa Pania na oku :> czekam tylko az ja spotkam bo sie poznac trzeba nie? :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Hela Bertz
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Hela Bertz » 15 cze 2006, 23:47

Hyhy pisze:musiala stanac na glowie i tanczyc brejka :D zeby cos z tego bylo

tak samo mam teraz, tylko dlaczego dopiero teraz

byłemu oczywiście, nie byłej :P
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 30 sty 2008, 13:49

Informacja:

Przeczytalem sobie caly ten topic :) Jejku, ale ja sie dziwnie zachowuje jak sie zakocham :) Coz, jestesmy ze soba ponad 1.5 roku :) Jestesmy zareczeni i jest na prawde cudownie :) Do tego dodam, ze kto wie, moze niedlugo pojawi sie Junior ;) Ale nie zapeszam i nic nie mowie :D

Mamy piekne mieszkanie, 100m2, 3 ogromne pokoje, kuchnia, lazienka, teraz biore kredyt i chce kupic jakis lepszy samochod (pod katem dziecka, oszczednosci oraz wygody - patrze przyszlosciowo). Zmienilem prace, Agata niedlugo zdaje mature, idzie na studia i znajduje swoja. Slub planujemy na razie za 3 lata, ale nigdy nie wiadomo co zycie przyniesie i czy nie bedzie szybciej :) Teraz tylko mieszkanie umeblowac, sciany pod ukochany kolor pomalowac, samochod kupic, dzidziusia zrobic, rodzinke zalozyc :)

Pozwole sobie na to, zeby ten topic byl swojego rodzaju pamietnikiem mojego zwiazku :) Bardzo przyjemnie do tego wrocic, posmiac sie i zobaczyc jakim sie bylo :D
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 30 sty 2008, 14:58

Haro, <browar>
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Grace

Postautor: Grace » 30 sty 2008, 15:47

Haro :* Super, oby tak dalej <browar> Trzymam kciuki za Twoje szczęście :)
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 30 sty 2008, 18:43

Ty 22 lata, ona 19 (przed studiami)-> zareczyny, sluby, kredyty, dziecko w planach?
Sorry Haro, nie bede gratulowal. Zle nie zycze, ale taki pospiech to glupota.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 30 sty 2008, 18:45

Wujo Macias pisze:Zle nie zycze, ale taki pospiech to glupota.

też tak sądzę. no ale to Ich życie.
Chaos is a friend of mine
Kamilssj
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Kamilssj » 30 sty 2008, 22:06

Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Musisz wziąć pod uwagę to że Twoja panna nie idzie na studia na pustynie gdzie nikogo nie ma (te studenckie życie :D).
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 30 sty 2008, 22:07

Dziecko w planach? W drodze najprawdopodobniej! <aniolek>
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 30 sty 2008, 22:45

Kamilssj pisze:Musisz wziąć pod uwagę to że Twoja panna nie idzie na studia na pustynie gdzie nikogo nie ma (te studenckie życie :D

Nie, no wiesz ale są na świecie jeszcze panny, które nie puszczają się ze wszystkimi po kolei jak tylko postawią nogę w akademiku.

A tym bardziej posiadając męża i dziecko, co zapewne oznacza mieszkanie w domu, ale kto by tam się parał logicznym myśleniem.

Haro, oby Ci się wszystko udało <browar>
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grace

Postautor: Grace » 30 sty 2008, 22:51

runeko pisze:Nie, no wiesz ale są na świecie jeszcze panny, które nie puszczają się ze wszystkimi po kolei jak tylko postawią nogę w akademiku.

ale wiesz TE studenckie życie...
Oczywiście, co by nikt nie miał wątpliwości zgadzam się z rune.
Z pt widzenia rynku pracy Twoja narzeczona Haro, będzie miała super star z podchowanym dzieckiem, swoją drogą. :D
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 30 sty 2008, 22:54

Akurat studenckim zyciem bym sie az tak nie przejmowal. To jest mocno przereklamowane w temacie "rozpusty i lejacej sie spermy". A pewno, dzieja sie rozne rzeczy. Ale nie jest to az tak przejaskrawione, jak sie zwyklo opowiadac.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 30 sty 2008, 22:55

Kamilssj pisze:Musisz wziąć pod uwagę to że Twoja panna nie idzie na studia na pustynie gdzie nikogo nie ma (te studenckie życie ).

Mam do Niej pelne zaufanie i ani troche nie obawiam sie tego o czym Ty myslisz. Zreszta, idzie na zaoczne.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”