sophie pisze:Pewnie juz sie cieszy na jutrzejsza popijawe
popijawa popijawa, ale tyle babeczek na okolo bedzie mial
Juz sie nie dziwie, skad ten humor
Moderator: modTeam
sophie pisze:Pewnie juz sie cieszy na jutrzejsza popijawe
gargul pisze:Haro jak na moje pocięte oko ona kogoś ma, albo ktos się jej spodobał, a z Ciebie robi sobie rezerwę. Chce się z nim pobawic na sylwka i zobaczyc czy cos wyjdzie a jezeli nie to wracamy do starego dobrego Haro. Jak to mawiał ojciec mojego przyjaciela: "Olej ją grubym siurem!"
Stary, znam ja na wylot. Wiedzialbym gdyby kogos miala. A nie ma. Sylwestra chce spedzic ze mna. Powiedziala bardzo glebokie slowa: "Ja sobie bez Ciebie nie dam rady". Okej, zeby tylko teraz wrocilo uczucie...
Haro pisze:Zle to wyrazilem: nie wrocilo, ale... Ona sama nie wie co czuje i chce przez ten okres 2 miesiecy zobaczyc, czy poczuje to "cos" na nowo.
Haro pisze:Powiedziala, ze koniec, ale bardzo mozliwe, ze jeszcze do siebie wrocimy.
sophie pisze:Moim zdaniem, ta druga czesc, to taka asekuracja
Mi by bylo wrecz latwiej, gdybysmy rozstali sie od razu, a nie przyjaznili. Gdybym zniknal i nigdy wiecej Jej nie widzial. Nie cierpial... To Ona prosila, abym nie odchodzil na zawsze. Zebym dal Jej szanse.
Haro pisze:duzo ciezej jest skonczyc cos komus kto nie wie czy cos czuje
Haro pisze:Czy Wy piszecie te wszystkie przykre rzeczy bo tak uwazacie, czy dlatego, abym to ja nabrl dystansu?
Koko pisze:Wyrzuty sumienia miałabym gdyby przyszło mi Go okłamywać... Jeśli nic nie czuje stawiam sprawę jasno, boli, ale nie tak, jakby miał żyć złudzeniami. Prawdaż?
Koko pisze:Jeśli nic nie czuje stawiam sprawę jasno, boli, ale nie tak, jakby miał żyć złudzeniami
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 181 gości