Mia pisze:i skoncz swoje glupie zabawy TFA bo naprawde udowadniasz tylko ze jestes dziecinny
Nie w ogóle mi nie dyktujesz
Moderator: modTeam
Mia pisze:i skoncz swoje glupie zabawy TFA bo naprawde udowadniasz tylko ze jestes dziecinny
TFA pisze:Mia napisał/a:
i skoncz swoje glupie zabawy TFA bo naprawde udowadniasz tylko ze jestes dziecinny
Nie w ogóle mi nie dyktujesz stosunek przerywany to jest wlasnie wyzsza szkola jazdy a nie dziecinna zabawa, dzieci to sie w gumkach pchaja. Pozjadalas widze wszystkie rozumy.
Mia pisze:to akurat odnosilo sie do czego innego i dobrze wiesz do czego
stosunek przerywany to jest wlasnie wyzsza szkola jazdy a nie dziecinna zabawa, dzieci to sie w gumkach pchaja. Pozjadalas widze wszystkie rozumy.
TFA pisze:czyli ja ( i duzo osob ktore znam) uprawiajac stosunek przerywany, w moim przypadku 2 lata caly czas staralem sie o dziecko tylko nie wyszlo ? i inni ktorzy to robia przez 6 lat i nie maja dzieci pewnie sa bezplodni ?
TFA pisze:E tam zaraz propagande, to byla wymiana zdan, z moon o ile dobrze pamietam.
TFA pisze:Aha i dodam jeszcze ze w dni plodne tego nie robilismy.
TFA pisze:Ja nikomu tego nie narzucam, tylko mowie co ja robie i jak robie, ludzie opowiadaja tutaj o wkladaniu calej reki po lokiec do tylka, to sie dopiero moze dla kogos zle skonczyc.
TFA pisze:jestem nieodpowiedzialny
TFA pisze:bezplodny
TFA pisze:stosuje antykoncepcje naturalna
TFA pisze:jestem cykor
fish pisze:Antykoncepcja może być wtedy kiedy próbujesz coś zdziałać aby dziecka nie było a jak się spuszczasz w dni niepłode to żadna antykoncepcja.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 240 gości