Blazej30 pisze:Dziękuje wszystkim że uświadomiliście mi jak denne mam teksty.
Nie ma sprawy. <browar> Polecam się na przyszłość.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wujo Macias pisze:Toz nie ma czegos takiego jak uniwersalny tekst na podryw. Dostosowujesz do sytuacji.
Otóż to.

Moderator: modTeam
Blazej30 pisze:Dziękuje wszystkim że uświadomiliście mi jak denne mam teksty.
Wujo Macias pisze:Toz nie ma czegos takiego jak uniwersalny tekst na podryw. Dostosowujesz do sytuacji.
więc macie mondrale możliwośc wykazania się, proszę o jeden prosty przykładPFC pisze:w tym, co zaproponowałeś nie było żadnej świeżości, żadnego polotu, żadnej finezji, no może tylko szczypta szaleństwa, ale to zdecydowanie za mało na kobietę,
Blazej30 pisze:proszę o jeden prosty przykład
Blazej30 pisze:więc macie mondrale możliwośc wykazania się, proszę o jeden prosty przykładPFC pisze:w tym, co zaproponowałeś nie było żadnej świeżości, żadnego polotu, żadnej finezji, no może tylko szczypta szaleństwa, ale to zdecydowanie za mało na kobietę,i proszę nie odwracać kota ogonem że to zależy od sytuacji
świetny początek drogi do zakonuWujo Macias pisze:Obie nawijki bazuja na zrobieniu z siebie przecietnego kretyna, jakich wiele zeby ladnie to obrocic w zart, pokazujacy dystans do samego siebie jak i pewna doze inteligencji, dobrego humoru.
a łyżka na to niemożliweWujo Macias pisze:Dziewczyny przewaznie patrza oslupiale, a ja ladnie przechodze z pozy frajery do normalnej,obracam to w zart.
przepraszam za moja mala zlosliwosc, ale musze.... To dlatego Macias jestes sam ?Wujo Macias pisze:Obie nawijki bazuja na zrobieniu z siebie przecietnego kretyna, jakich wiele zeby ladnie to obrocic w zart, pokazujacy dystans do samego siebie jak i pewna doze inteligencji, dobrego humoru
PFC pisze:Weź pierwszy lepszy post Andrew. Wystarczy go oszlifować, dopasować do sytuacji i konkretnej kobiety i to jest to. Lekkość, finezja, humor, pewność siebie, realizm... Wiadomo, że nie każdej się spodoba, ale efekty będą lepsze, niż w przypadku Twych propozycji.
Blazej30 pisze:wg mnie zwykłe, proste "cześć" jest lepsze
SaliMali pisze:przepraszam za moja mala zlosliwosc, ale musze.... To dlatego Macias jestes sam ?
Mysiorek pisze:Ale Wam chodzi, tak jak Endriułowi, tylko o umoczenie, czy o wieczność?
Blazej30 pisze:mi chodzi żeby być generalnie jak ten facet z reklamy efekt axe
PFC pisze:Blazej założył, że rzecz dzieje się w dyskotece, no więc sam sobie odpowiedz.
Blazej30 pisze:zauważyłem że ładnie się poruszasz. jesteś modelką
SaliMali pisze:przepraszam za moja mala zlosliwosc, ale musze.... To dlatego Macias jestes sam ?Wujo Macias pisze:Obie nawijki bazuja na zrobieniu z siebie przecietnego kretyna, jakich wiele zeby ladnie to obrocic w zart, pokazujacy dystans do samego siebie jak i pewna doze inteligencji, dobrego humoru
Imperator pisze:Blazej30 pisze:zauważyłem że ładnie się poruszasz. jesteś modelką
K..wa Błażej? Skad Ty te teksty bierzesz, sam je wymyślasz?
Jakbym był panienką to bym zrobił wielkie <boje_sie> <boje_sie> i bym se poszedł.
Wujo Macias pisze:smierdzi mi ze stop
lollirot pisze:winą za tę klapę obarczać twarz.
Imperator pisze:Tylko to musi być impuls, nagła chęć powiedzenia czegoś do kogoś. A nie schematyczne podejście.
a ja w autobusie stojącym w korku na temat korku - oczywiście nie wziąłem numeru telefonuImperator pisze:Ja ostatnio zagadałem panienkę
o tym mówięDzindzer pisze:do tego nie trzeba wielkich metafor czy zdac ozdobnikami przeładowanych.
Imperator pisze: Tylko to musi być impuls, nagła chęć powiedzenia czegoś do kogoś. A nie schematyczne podejście.
PFC pisze:..Chodziło mi tylko o to, że jakby Blazej zaczął z tym swoim tekstem wyjeżdżać do kobiety na jakimś tam poziomie, to prawdopodobnie odpowiedziałaby mu coś wstylu:...No, ale być może zbytnio kobiety idealizuję, i byłoby zupełnie inaczej.
![]()
PFC pisze:Weź pierwszy lepszy post Andrew.Wystarczy go oszlifować, dopasować do sytuacji i konkretnej kobiety i to jest to.
Lekkość, finezja, humor, pewność siebie, realizm... Wiadomo, że nie każdej się spodoba, ale efekty będą lepsze, niż w przypadku Twych propozycji.
Mysiorek pisze:Ale Wam chodzi, tak jak Endriułowi, tylko o umoczenie, czy o wieczność?
Andrew pisze:Poniewaz jestes młodym , nie masz zielonego pojecia jaki jest Andrew i o czym pisze , zaledwie Ci sie wydaje tylko , bo trzymasz sie tekstu pisanego ...
PFC pisze:Andrew pisze:Poniewaz jestes młodym , nie masz zielonego pojecia jaki jest Andrew i o czym pisze , zaledwie Ci sie wydaje tylko , bo trzymasz sie tekstu pisanego ...
No wiesz, nie mam tutaj za bardzo możliwości, by w inny sposób zgłębiać Twą psychikę.
PFC pisze:
Do pierwszej opinii Twej zaś się nie odniosę, gdyż jej nie zrouzmiałem.Andrew, rozumiem, że ze Śląska jesteś, a u nas, na Pomorzu, mówi się i pisze zupełnie inaczej, tak więc mam problem z interpretacją zdań niektórych.
Andrew pisze:.. ale Ty uwazajac sie za człeka inteligentnego powinienes zdawac sobie z tego sprawe i pewnych rzeczy nie pisac , by nie wyszło na ocenianie kogoś . Lepiej po prostu zachowac dystans , milej to wyglada i lepiej swiadczy o człowieku
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 343 gości