TedBundy pisze:Imperator pisze:Dla mnie facjata musi być przyjazna i miła.
powiedziałbym,że jest najważniejsza
nie szarżuj, są takie chwile gdy trzeba pogadać
Moderator: modTeam
tarantula pisze:hmmm czemu od razu tak ostre slowa?ja nie mam milej i przyjaznej aparycjii
eng pisze:Wszystko ma znaczenie... musi być jakieś wyważenie i proporcje... wygląd, wnętrze, charakter i inne cechy muszą w całości jako komplet odpowiadać.
TedBundy pisze:Imperator napisał/a:
Dla mnie facjata musi być przyjazna i miła.
powiedziałbym,że jest najważniejsza
Arczi pisze:Tak? No a gdybyś zobaczył fajną laskę, ale za to niezbyt inteligentną, to chciałbyś taką zarwać?
Arczi pisze:Wiem że nie warto się otwierać za bardzo przed kimś, raz popełniłem ten błąd, drugi raz tego nie zrobię. Po prostu trochę się pospieszyłem i tyle
Arczi pisze:Tak? No a gdybyś zobaczył fajną laskę, ale za to niezbyt inteligentną, to chciałbyś taką zarwać?
Imperator pisze:Sprecyzuj co znaczy "fajna" i co znaczy "niezbyt inteligentna"
eng pisze:Kolesiowi który uwage zwraca tylko na 'opakowanie' nie będzie się podobała przeciętna i lekko przytyta panna, nawet jeśli ma super charakter i osobowść ... nawet jeśli ona bardzo by chciała...
zenon pisze:otwierać się warto, z tym, że nie za wcześnie
zenon pisze:To jest kwestia czysto indywidualna i zależy tylko od tego jak bardzo zamierzasz "zgłębić" znajomość
Arczi pisze:Mnie akurat przeszkadzałoby gdyby moja dziewczyna była „głuptaskiem”
TedBundy pisze:Imperator napisał/a:
Sprecyzuj co znaczy "fajna" i co znaczy "niezbyt inteligentna"
dołączam się do powyższego pytaniaBo to ciekawe....
zenon pisze:A widziałeś kiedyś co taka panna potrafi z siebie zrobić, gdy ciut uwierzy w siebie?
Kosmetyczka, trochę ruchu, dobry fryzjer, czasem nawet dobrze dobrane oprawki okulatów czynią cuda...
Arczi pisze:Co masz na myśli? Zabawę uczuciami, lub coś w tym stylu.
Bo jeśli o to chodzi, to uważam że jest to coś bardzo złego.
Arczi pisze:Może byłaś wtedy zestresowana? Człowiek robi różne głupoty pod wpływem stresu.
eng pisze:Najśmieszniejsze jest to, że ta sama panna nie zauważa tak samo jak ona przeciętnego kolegi który kręci się blisko niejtraktuje go jako kompletnie nieinteresującego bo nie stanowi wyzwania ...
zenon pisze:zabezpieczam się - sytuacja hipotetyczna
Kolega też może wyczyścić paznokcie, przestać się garbić, popracować nad "oponką", czy "pontonem". W opcji pojawiają się uprane ciuchy, z czasem można sobie coś nowego kupić - wiesz koszula, marynarka
aaa I ZA NIC nie kopiować wzorców prezydenckich w kwestii obuwia
tyle...
Arczi pisze:naszego prezydenta
zenon pisze:Arczi, eng,
popadamy w dygresje
Wróćmy do tematu posta:
JESTEŚMY FAJNI
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 223 gości