Znowu nie moge spac przez dziewczyne! GIRLS GIVE ADVICE:((
Moderator: modTeam
Tak, ucieszyla sie :d (trudne do zgadniecia :d )
Co prawda troche pomogl mi wuja bo szlifierka elektryczna z grubsza krztalt nadal (nie mialem ostrego dobrego noza i trwaloby to za dlugo), a ja potem calosc doszlifowalem nozykiem
Poza tym to bylo w twardym drewnie robione i musialem to w rekawiczkach narciarskich robic, bo by mi rece odpadly :d
Co prawda troche pomogl mi wuja bo szlifierka elektryczna z grubsza krztalt nadal (nie mialem ostrego dobrego noza i trwaloby to za dlugo), a ja potem calosc doszlifowalem nozykiem
ZAwsze staram się być pozytywnie nastawionym do ludzi (pomimo wielu swoch trosk).
Jednak są dni kiedy nie mogę wytrzymać.
Ciągłe przeciwności losu.
Dobrze, że Ona rozmawiała ze mną tylko przez gg. Jednak wyczuła mój posępny nastrój.
Nastąpiło odwrócenie sytuacji z przed paru dni kiedy to ja Ją pocieszałem.
Jednak są dni kiedy nie mogę wytrzymać.
Ciągłe przeciwności losu.
Dobrze, że Ona rozmawiała ze mną tylko przez gg. Jednak wyczuła mój posępny nastrój.
Nastąpiło odwrócenie sytuacji z przed paru dni kiedy to ja Ją pocieszałem.
Mr freeze pisze:Kiedyś rozmawialiśmy...i wspomniała podczas zabawnego droczenia się ze mną, że już jest zajęta przez kogoś.
Dzisiaj rozmawiałem co sądzi o mnie, co by chciała zmienić, a czego nienawidzi.
Podsumowując:
kiedyś jechałaby po mnie równo - teraz natomiast zrobiła ze mnie lukrowanego chłopca...
Widzisz? co za przewrotnosc!!!!!!! Ssam musisz ocenic i podjac decyzje.....wyczuc - co w jej duszy gra.....
Pogadaj z nia i jak ma kogos to sobie odpusc, jesli jest Toba zainteresowana nie pozwoli Ci zerwac kontaktu i bedziesz mial dowod na to, ze sie Toba interesuje bardziej i nie wierz ze chce miec przyjaciela bo to gowno prawda
Albo po prostu z nia porozmawiaj o tym drugim facecie jesli jest, to moje zdanie.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Sam zdecyduje kiedy zamknac temat. A tak pzoa tym, to nie wiem czy zauwazyles to jedyny (chyba) w ktorym ciagle utrzymuje sie jeden temat. I to jest tak dzieki Mr freeze, ktory co jakis czas cos dopisuje. I mimo, ze co jakis czas sa off topici, to zawsze sie koncza i jest powrot do tematu. Dlatego go nie zamkne. A poza tym nie mam zamykac topicow :d Demokracja - sami tak chcieliscie :d
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”