Inny typ dziewczyn - czy istnieją takie jeszcze ??
Moderator: modTeam
Żebyś Ty nawet miał wg tych testów 196, to i tak w moich widełkach się nie łapieszTFA pisze:Inteligencji to brakuje tym co oceniaja inteligencje na podstawie testow IQ i to takich z TVNu i potem chodza dumni i sie panosza ze wyszlo im 125.
Intuicja mi to mówi.
- ___ToMeK___
- Uzależniony
mrt pisze:Ta mnie najbardziej interesuje![]()
mnie osobiscie, musze przyznac, tez
Niestety wada netu jest to, ze tutaj mozemy jedynie czytac. Czasem wypowiedzi sa masowo blednie interpretowane, wiara nie widzi ironii albo innego podtekstu. Co zrobic...
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
mrt pisze:Żebyś Ty nawet miał wg tych testów 196, to i tak w moich widełkach się nie łapiesz Mierzę po swojemu, naturalnie własną miarą
Intuicja mi to mówi
<brawo1> Tak jak mowisz
[ Dodano: 2005-09-10, 16:25 ]
___ToMeK___ pisze:Czasem wypowiedzi sa masowo blednie interpretowane, wiara nie widzi ironii albo innego podtekstu. Co zrobic...
albo prowokacji
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Kto widzi to widzi, a kto ślepy to ślepy. Skup sie na sobie, a odchrzań się ode mnie. Albo nie musisz nawet może twoje tupanie nóżką mi znów poprawi humor jak wczoraj 
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2005, 16:33 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
___ToMeK___ pisze:Jedno jest pewne: kazdy uwaza siebie za istote nieprzecietnie inteligentna albo przynajmniej inteligentna .
Ja nie-fajnie jest byc głupim
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Im człowiek inteligeniejszy tym z nim więcej problemów.. <aniolek2>
[ Dodano: 2005-09-10, 17:04 ]
aa i jeszcze jesli ktoś ma cię za głupiego to całkiem fajnie bo wydaje mu się że zawsze cię oszuka a tu ups czasem wychodzi zonk i przeważnie w poważnych sprawach
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- ksiezycowka
- Weteran
Pegaz pisze:aa i jeszcze jesli ktoś ma cię za głupiego to całkiem fajnie bo wydaje mu się że zawsze cię oszuka a tu ups czasem wychodzi zonk i przeważnie w poważnych sprawach
Mariusz kiedys podal tu takie fajne pytanie : czy lepiej byc glupcem wsrod madrych, czy madrym wsprod glupich(dokladnie nie zacytuje, bo nie pamietam)
Twoj wybor twoja sprawa, ale teraz to juz przegielas pale, naprawde. Sama skoncz swoje glupie docinki!. Dla ciebie moze seks przerywany to glupia dziecinna zabawa, ale co Cie do cholery obchodzi co ja robie w lozku ? czy ja sie mieszam w Twoje zycie seksualne i mowie Ci co masz robic ? Tym stwierdzeniem utwierdzilas mnie w przekonaniu kto tu jest dziecinny. Zastanow sie co piszesz, bedzie mi dyktowala co ja mam robic w lozku, no ludzie.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”