MUZYKA PODCZAS DOŁKA ?
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:Mam dolka. Pierwszy raz od dawien dawna mam dolka i to takiego juz trwajacego drugi czy trzeci dzien.
No i slucham Varius Manx - Pocaluj noc.
A skąd się u Ciebie dołek wziął, jeśli można wiedzieć?

Polecam Pink Floyd - Sorrow i Comfortably Numb
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Imperator pisze:A skąd się u Ciebie dołek wziął, jeśli można wiedzieć?
Zacytuje z innego tematu :
lollirot pisze:czasem mam taki atak, ze mi sie wydaje, ze jak tego tu i teraz nie omowimy, to runie wszystko, a im dluzej mysle i zbieram sie do rozmowy tym bardziej problem urasta w moich oczach i z takim ogromniasty problemem, ktory koniecznie trzeba OMÓWIĆ i rozwiazac przychodze do Niego, a on puka sie w glowe i nie wie o co chodzi. ja dostaje histerii i wmawiam mu, ze Jemu juz ani troche nie zalezy, On dostaje szalu, bo ma dziewczyne paranoiczke. bledne kolo.
myslalam,ze to zwalczylam, ale napadlo mnie. Placze, jestem cholernie niestabilna emocjonalnie. Zarzucam milion rzeczy, czuje sie osamotniona. Czuje sie jak mala dziewczynka. Brakuje mi czulosci, milosci.

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Nie każdy lubi, ale jesli chodzi o mocne i dające nowy rytm życiu brzmienia to np. Liquid Tension Experment - "paradigm shift" lub "acid rain"
Także bez wokalu, ale przyjemne dla ucha: Joe Satriani - "If I Could Fly", "Always With Me Always With You", "Just Look Up"; Steve Vai - "For The Love Of God"; Eric Johnson - "Manhattan"; Mike Oldfield - "The Bell"
A z wokalem... hmm... Scorpionsi
like "Send Me An Angel", "Hurricane" czy standard "Wind Of Change". Do dobijania The Gathering - "You Learn About It", Lenny Kravitz - "Again" (acoustic), U2 - "With Or Without You"...
Do rozgrzania duszy: ja wiem? proponuję mocny rock lub metal. Wesoło o sprawach damsko męskich śpiewają kolesie z AC/DC choć o nich to już nie którzy zapomnieli
Nie każdy lubi, ale jesli chodzi o mocne i dające nowy rytm życiu brzmienia to np. Liquid Tension Experment - "paradigm shift" lub "acid rain"
Także bez wokalu, ale przyjemne dla ucha: Joe Satriani - "If I Could Fly", "Always With Me Always With You", "Just Look Up"; Steve Vai - "For The Love Of God"; Eric Johnson - "Manhattan"; Mike Oldfield - "The Bell"
A z wokalem... hmm... Scorpionsi
Do rozgrzania duszy: ja wiem? proponuję mocny rock lub metal. Wesoło o sprawach damsko męskich śpiewają kolesie z AC/DC choć o nich to już nie którzy zapomnieli
- artek17krk
- Bywalec
snamdan pisze:Gathering - "You Learn About It
ee wedlugm nie nie do dobijania

I'll be here... Why? I'll be 'waiting'... here... For what? I'll be waiting... for you... so if you come here, you'll find me... I promise...
- MaxDistrust
- Bywalec
- Bywalec
- Maniak
Led Zeppelin Stairway to Heaven (live)
Simon&Garfunkel Scarborought Fair
Ale tylko na mnie chyba działają, bo cięzko uswiadczyć optymizm. Mimo to poleceam.
I jeszcze:
Toshiyuki O'mori: "Vain"," Wounds"
Led Zeppelin Stairway to Heaven (live)
Simon&Garfunkel Scarborought Fair
Ale tylko na mnie chyba działają, bo cięzko uswiadczyć optymizm. Mimo to poleceam.
I jeszcze:
Toshiyuki O'mori: "Vain"," Wounds"
"...Za murem jest drzewo i gwiazda. Drzewo podwędza mur korzeniami. Gwiazda nagryza
kamień jak mysz. Za sto, dwieście lat będzie już małe okienko."
Zbigniew Herbert
kamień jak mysz. Za sto, dwieście lat będzie już małe okienko."
Zbigniew Herbert
- tweetuś_18
- Pasjonat