Andrew pisze:kontekst sie zmienił jedynie
A jakże to?... Wytłumacz mi, proszę.

Moderator: modTeam
PFC pisze:Andrew pisze:kontekst sie zmienił jedynie
A jakże to?... Wytłumacz mi, proszę.
Litości...TedBundy pisze:tak,tak, jak ma, to wspaniały
Logika prosta jak stylisko łopaty. Bo przecież nie może być plamki na tej szeroko pojętej wspaniałości. Taki ideał, co śpiewa tańczy recytuje,daje dupy i całujeLitości...
Ja daję, ty dajesz. Razem tworzymy rodzinny budżet. Na pasożyty prusakolep ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Andrew pisze:po kiego kobiecie jakas fajna pierdoła co to zarobic pieniedzy nie umie
Na szczęście jest to broń obosieczna.
Andrew pisze:są miejsca na podium trzy , ale mistrz zawsze bedzie tylko jeden
Co się stało z duchem fair play? 
PFC pisze:Czyli samo uczestnictwo w zadowach już nic nie znaczy?Co się stało z duchem fair play?
TedBundy pisze:nie prostolinijny,ale normalnyLudzki. Co w nim nie gra? Nie rezygnuj tak łatwo,Andrew, daj się ponieść dyskusji
Tak łatwo odpuszczasz?
![]()
No offence <browar>
TedBundy pisze:Panienka nie ma główki i chęci do roboty? To nara!
Pytam, bo znam wiele osób obu płci, które regularnie dopłacają do interesu, jakim jest ich związek. 
Andrew pisze:wszyscy uczestniczacy zajmujacy przednie miejsca , to fajni - zrozumiales , a ostatnich .. to gryzą psy![]()
TedBundy pisze:to przykre w takim razie,iż starasz się udowadniać mi na iż jestem wielbłądemByłem czubem niezłym, istotnie
Ale wyleczyłem się częściowo z mojego pieniężnego schiza. Na szczęście. Tutaj o coś zupełnie innego chodzi. Dopóki ktoś do tego nie dojrzeje,albo ktoś go nie poskłada do kupy, jego toku myślenia, nigdy, przenigdy tego nie pojmie.

nadia pisze:którzy nie mają (kompletnie) kasy

nadia pisze:Tak mogą być wspaniali faceci, którzy nie mają (kompletnie) kasy. Nie mówię, że całe swoje życie ale w danym momencie czasowym (pojęcie dosyć rozciągliwe -
matka teresa z Kalkuty tez była wspanialą , ale kto by ją tam za zone chcial miec ? zatem o czym my tu piszemy ? hmmm ? PFC pisze:nadia napisał/a:
którzy nie mają (kompletnie) kasy
Ale co dokładnie znaczy zwrot "nie mieć kasy"? Chodzenie po śmietnikach czy może tylko brak jakiejś ekstrawagancji?... No bo nie oszukujmy się - generalnie każdy rozsądny człowiek jest w stanie zarobić na przeciętne życie... Więc tak zupełnie bez kasy, to faktycznie dobrze nie świadczy.
Andrew pisze:nadia napisał/a:
Tak mogą być wspaniali faceci, którzy nie mają (kompletnie) kasy. Nie mówię, że całe swoje życie ale w danym momencie czasowym (pojęcie dosyć rozciągliwe -
No dobra ....matka teresa z Kalkuty tez była wspanialą , ale kto by ją tam za zone chcial miec ? zatem o czym my tu piszemy ? hmmm ?

nadia pisze:Wspaniały człowiek, pisze artykuły o niesprawiedliwościach i przekrętach urzędasów, ale tych nikt w oficjalnych gazetach za wielką kasę nie chce mu drukować.
nadia pisze:ile młodych ludzi wyjechało z POlski bo tutaj nie mogło zarobić nawet na przeciętne życie
Andrew pisze:A moze Ty chcesz uchodzic za tego wspanialego ?
nadia pisze:gdyż jest stary, a w urzędach przyjmuje się po znajomości.
Ale fakt, jakie kontakty można chwycić w urzędniczym światku, jak się ma łeb na karku i oczy otwarte Ciekawe czy byłbyś tak rezolutny, gdyby Twoja pani - zaużmy - straciła dotychcasowe źródło utrzymania i nie za bardzo potrafiła/nie chciała znaleźć nowego?Pytam, bo znam wiele osób obu płci, które regularnie dopłacają do interesu, jakim jest ich związek
TedBundy pisze:Ale wyleczyłem się częściowo z mojego pieniężnego schiza.

PFC pisze:.Ale dobra. Niech będzie
a ja zacznę od samego początu tzn. uwielbiam wysokich mężczyzn (sama mam nie mało bo 182cm) lubię jak mam się do czego poprzytulać więc mój "wymarzony"całkiem suchy być nie może
Lubię wtuliśc się w lego wielkie i ciepłe ramiona (to też daje mi poczucie bezpieczenstwa) Jeżeli chodzi o sprawy finansowe - bliżej mam do 30-tki niż 20-tki jestem od 7lat zupełnie niezależna finansowo,więc i moje dotychczasowe związki były z faceami niezależnymi finansowo ale dla mnie nie ważne było ile ma koncie, złota na szyi
(heh) czy ma mieszkanie, samochód itd z domu wyniosłam, że nie to jest ważne - do wszystkiego dochodzi się po mału i stopniowo najlepiej razem ... Raz mam kase ja raz on czyli idziemy do kina, pubu raz płaci on raz ja... itd Więc wkurza mnie jak ktoś wszystkie kobiety wrzuca do jenego wora i go przydaptuje sloganami osłuchanymi z męskich zabran przy piwie... Ja jestem normalna a rozumem to w ten sposób chcę kochać i chcę być kochana chcę mieć poczucie bezpieczeństwa ale i chcę je móc dawać.... ehh długo jeszcze bym tak mogła no ale nie o to tu chodzi...
<TedBundy pisze:Co to znaczy zarobić odpowiednią ilość?![]()
Co to znaczy "nie umie zarobić"?![]()
TedBundy pisze:Panienka nie ma główki i chęci do roboty? To nara!Ja daję, ty dajesz. Razem tworzymy rodzinny budżet.
lollirot pisze:nie wiem, czy da się bardziej łopatologicznie. nie wiem też, po co to piszę, skoro mam pewność, że i tak nie dotrze
TedBundy pisze:Prymitywizować relację między dwojgiem osób, uwypuklając do śmieszności pieniężny jej aspekt.
ted, a czym wg Ciebie polega jedność umysłów, którą tak gloryfikujesz?Koko pisze: Ale gdybyś mial lat 35 i nadal siedział na swoim kwadracie, nie starał się o nic więcej, nie zarabiał więcej i nie miał więcej ... byłbyś tylko fajny.
Dzindzer pisze:chce, ale chce razem z takim co cos ma. może razem chce budoweac z czegos a nie z minimalnej. wyobraź sobie, ze panienka zarabia 5 tys to czy to źle ze chcxe by jej luby zarabiał podobnie a nie 600 zł co to za współtworzenie dla niej kiepskielollirot napisał/a:
lollirot pisze:a czym wg Ciebie polega jedność umysłów, którą tak gloryfikujesz?

jak ma dotrzec do kolesia,ktory w wieku 24 lat znalazl swoja pierwsza laske i stal sie nagle wielkim znawca w temacie "kobiety", prosze Cie...lollirot pisze:TedBundy pisze:Prymitywizować relację między dwojgiem osób, uwypuklając do śmieszności pieniężny jej aspekt.
wiedziałam, że nie dotrzeted, a czym wg Ciebie polega jedność umysłów, którą tak gloryfikujesz?
Koko pisze:Bo wspaniały to będzie do czegoś dążył, TAKŻE do tego, by swój standard życia sukcesywnie podnosić. A później z tego korzystać.
Dotyczy również kobiet.
TedBundy pisze:Tylko te starania obowiązują obie strony, nie jest przewidziane spoczywanie na laurach.
Wujo Macias pisze:jak ma dotrzec do kolesia,ktory w wieku 24 lat znalazl swoja pierwsza laske i stal sie nagle wielkim znawca w temacie "kobiety", prosze Cie...
KAROLA pisze:on za to miał wielkie inspiracje, marzył o pieniądzach, równym wkładzie, głupotach o których czytam
KAROLA pisze:popasożytował, pobluszczował i zniknął
KAROLA pisze:i i i mogę pisać i pisać, ale morał jest taki, że nie masz racji.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 494 gości