Blazej30 pisze:Wujo Macias pisze:Blazej, c.

wie jak to jest
piwa mu dać <browar> dobrze prawi <browar> Opinia płci odmiennej o nas jest dwoista. Z jednej strony są przyjaciółki. One sypią radami. "Zmień fryzurę","otwórz się na ludzi","zacznij podrywać kobiety". Ale dlaczego są tylko przyjaciółkami

Bo jesteśmy dla nich zbyt ciency. A z drugiej strony gdy próbujemy podejść do kobiety jak do kobiety spotyka nas odrzucenie. Kiedyś byłem na biwaku. Były tam dziewczyny które zmieniały namiot co noc. Ale na pytanie (nie moje, kolegi) co sadzi o mnie, to powiedziała, szczerze bo na rauszu, że za żadne pieniądze. Dlatego wolę zając się czymś innym niż kobiety. Może robieniem kasy

Wiesz, nie musisz cały czas słuchać rad różnych przychylnych Ci bądź nie osób. Każdy mówi z perspektywy własnej osoby, ze wskazaniem na własne problemy i ich rozwiązania. Część z tego się na pewno gdzieś tam, kiedyś tam przyda, ale nie kieruj się tym jak statek latarnią. Nie przejmuj się takimi drobiazgami, że któraś kiedyś coś powiedziała. To Ty jesteś facet, a faceci nie biorą tego do siebie. Gdzies tu była (a może i jest) wypowiedź, której treść jest nasteująca - facet musi być twardy, natomiast dla partnerki winien umieć okazać swoje wnętrze. Ja mam o tym troszkę inne zdanie - facet musi być twardy w każdej sytuacji, dla partnerki moze okzazać trochę serca, ale nie za dużo, przecież trzeba przede wszystkim chronić siebie.
Zaraz na mnie naskoczą, że mi się nie ukłąda, bo dla wszystkich bez wyjątku zachowuje się jak pruski generał

Nieprawda, ale kierując się słowami piosenki Budki Suflera "Nie wierz nigdy kobiecie" można żyć z mniejszą ilością stresów.
[ Dodano: 2006-10-29, 13:23 ]Blazej30 pisze:TedBundy pisze:szmirę chciałbyś, Błażeju? Po co?
akurat niechciałem. Zalezało mi na niej jak na rozwolnieniu. Ale to opinia kobiety o nas. Inna sprawa to opinia kobiet które chcę. Obawiam się że do nalezienia takiej której i ja sie spodobam nie starczy wieku wszechświata.
I znajdzie się taka, której się podobasz, a tobie ona nie. I co wtedy? problem to znaleźć taką, która Ci się podoba i vice versa, ale to zależy już tylko i wyłącznie od szczęścia. W totka też można grać całe życie i nie wygrać.