TedBundy pisze:i czeka, czeka....życie mija, młodość jej mija....
Tak mówi statystyka. Najwięcej starych panien jest w grupie "nauczycielki", a szczególnie "polonistki"
Chyba za dużo wysublimowanych książek o księciach z bajki.
Moderator: modTeam
robinho pisze:no własnie!
I każda powinna znaleźć księcia z bajki.

TedBundy pisze:robinho napisał/a:
no własnie!
I każda powinna znaleźć księcia z bajki.
radzę przestawić się na "dream mode off,bracie" To rzeczywistość, a nie Matrix To takie chore oczekiwania, jak na generała Andersa co to miał przybyć na białym koniu, hehehehehe

robinho pisze:dziękuję ale nie skorzytam z Twojej rady. A ja dream mode mam włączony tylko w nocy.
Ja tam uważam się za faceta o urodzie poniżej średniej a szukałem i znalazłęm kobietę która dla mnie była i jest najpiękniejsza na swiecie. A co miałem szukać brzydkiej, skoro pojmuję siebie jako osobę mało atrakcyjną??

dużo tych podobieństw....mnie nie byłaby w stanie poznać, kaptur głęboko na głowę, hehe, nawet oczów nie widać....tak przeszedłem obok niej i wzięty impulsem błyskawicznie wyjąłem tel. i dzwonię - sekretarka, niestety....ale gdybym w tym momencie zobaczył gest postaci na horyzoncie:) co w torebce grzebie by tel. wyjąć, byłbym pewny......

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 437 gości