Uderzenie w twarz
Moderator: modTeam
Zostane moze, albo i na pewno, pojechany, ale tak, dalem w pysk kobiecie. Pijana szla ulica, ja nie mialem wtedy samochodu (bylem w okresie miedzy sprzedaza jednego, a kupnem nowego), wracalem autobusem do domu. Idac sobie ulica pisalem narzeczonej ze jestem tu i tu, zeby sie nie martwila bo ciemno i pozno juz bylo. Nie zauwazylem, ze z gory idzie jakas osoba. Katem oka wychwycilem tylko, ze byla to jakas mloda dziewczyna. W pewnej chwili uderzyla mnie z na prawde ogromna sila w bark. Telefon mi wyskoczyl w powietrze, ledwo co udalo mi sie go zlapac. Odwrocilem sie zeby zobaczyc kto to zrobil. Zobaczylem pijana dziewczyne z mina "zabije cie", wykrzykujaca cos o meskim przyrodzeniu, gapieniu sie i relacji piesc-twarz. W jednej chwili dostalem szalu. Podszedlem, wsciekly, chociaz spokojny, zlapalem za wszarz, cos morde darla, kolegow wolala. Wciagnalem w luke miedzy dwoma blokami i przypieprzylem w morde jak chlopu, z calej sily. Padla za pierwszym razem. Odwrocilem na bok, i poszedlem w swoim kierunku, spokojniejszy.
Powazne ! cos nie tak z Wami Panowie !
i tyle ... dalsze moje pisanie jest bez sensu, kazdy powinien wiedziec dlaczego.

i tyle ... dalsze moje pisanie jest bez sensu, kazdy powinien wiedziec dlaczego.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2008, 13:19 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:tu nie chodzi o to czy lekko czy mocno, a o sam fakt !
Otóż to! Przecież uderzenie kogoś w twarz to okazanie zupełnego braku szacunku i zmieszanie drugiej osoby z łajnem, bo nawet nie z błotem.
Lateralus pisze:ednak ja dostaje czesto placki na twarz. na szczescie za nic zlego tylko jak sie wyglupiam w stosunku do mojej dziewczyny
Uwierz mi, że gdybym to ja była Twoją dziewczyną, to nie dostałbyś twarz. Ale tak bym Ci nagadała, że nie mógłbyś się tydzień pozbierać.
Ale to naprawdę facet musiałby zasłużyć na takie specjalne traktowanie.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Andrew, czy to nie Ty strone wczesniej pisales
Bardzo mi przykro, ze zostane uznany za niemeskiego, ale pijanej obcej kobiecie, która z sobie tylko wiadomej przyczyny, albo i nie koniecznie uderza mnie w twarz, oddaje bez zadnych skrupułów! Bardzo szanuje swą niezależność, nietykalnosc itd. Zas pijana kobieta dla mnie nie jest kobietą jesli jest agresywna, tylko staje sie przeciwnikiem ktrego to trzeba zwalczyc. Popuszczanie takiej powoduje bezkarnosc... Jak sie na drugi dzien obudzi z lisciem na twarzy, a znajomi powiedza jej co sie stalo, to byc moze pic wiecej nie bedzie. Nie znosze, nie trawie agresywnie upitych kobiet. Oczywiscie oddanie jej nie polega na danie jej z piesci bron Boze ! z otwartej reki styknie
tak ! ale co z tego - pzreczytaj swego posta i mojego - jak nie widzisz róznicy - to prózno mi strzepic jezyk <browar>
zacytuje Cie
zacytuje Cie
Haro pisze:W jednej chwili dostalem szalu. Podszedlem, wsciekly, chociaz spokojny, zlapalem za wszarz, cos morde darla, kolegow wolala. Wciagnalem w luke miedzy dwoma blokami i przypieprzylem w morde jak chlopu, z calej sily. Padla za pierwszym razem. Odwrocilem na bok, i poszedlem w swoim kierunku, spokojniejszy.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2008, 14:41 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
O to z calej sily? Andrew, nie baw sie ze mna w ciu-ciu babke bo ja potrafie analizowac to co pisze, a nie umiem czytac komus w myslach. Moze jesli wytlumacze Ci ("Ci", nie "sie"), to zrozumiesz nieco lepiej. Tego typu dziewczyny, rozwscieczone chlopczyce szukajace zaczepki i zachowujace sie jak chlopak, to w Walbrzychu normalka. Zwykly plaskacz nic nie zdziala, wrecz przeciwnie, obroci to wszystko przeciwko Tobie, bo takie brudaski potrafia sie rzucic z lapami, gryzc, drapac - jak zwierzeta. Ja na tego typu zachowania wole profilaktycznie zaserwowac KO. Czemu? Wole nie przekonac sie na wlasnej skorze czy dziewczyna jest z tych, co dostanie lekkiego liscia i odpusci, czy moze z tych, ktore rzuca sie na Ciebie i zrobia krzywde.
cóż, Haro, bieda w połączeniu z degrengoladą generuje patologię i agresję na ulicach, vide ta nawalona panna.
Nie ma co rozpatrywać płci, jak ktoś atakuje na ulicy bez powodu.
Nie ma co rozpatrywać płci, jak ktoś atakuje na ulicy bez powodu.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Oj musze wyrazić poparcie dla Haro - jeśli by to była obrona konieczna oczywiście. Bo jeśli agresywna panienka będzie chciała mnie zabić, to co, mam się nie bronić lub używać delikatnych środków, bo to kobieta? To może załóżmy cmentarz dla dżentelmenów?
No sorry, ale jak ktoś mi wyskakuje z takim tekstem, że mnie zabije albo zrobi poważną krzywdę, po czym zaczyna realizować swoje zamierzenie w mniej lub bardziej delikatny sposób, to ja jednak wolałbym się jakoś obronić, a nie nadstawiać drugi policzek.
Zaznaczam - ale tylko w przypadku obrony koniecznej. Ale jeśli ktoś na mnie z nożem wyskakuje albo chce wydrapać ci oczy lub skakać po nieprzytomnym w szpilkach po jajach, to ja już wolę być burakiem i zastosować takie środki, żeby wyjść z opresji.
No sorry, ale jak ktoś mi wyskakuje z takim tekstem, że mnie zabije albo zrobi poważną krzywdę, po czym zaczyna realizować swoje zamierzenie w mniej lub bardziej delikatny sposób, to ja jednak wolałbym się jakoś obronić, a nie nadstawiać drugi policzek.
Zaznaczam - ale tylko w przypadku obrony koniecznej. Ale jeśli ktoś na mnie z nożem wyskakuje albo chce wydrapać ci oczy lub skakać po nieprzytomnym w szpilkach po jajach, to ja już wolę być burakiem i zastosować takie środki, żeby wyjść z opresji.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Haro pisze:Wciagnalem w luke miedzy dwoma blokami i przypieprzylem w morde jak chlopu, z calej sily.
troche ryzykowne zachowalnie, jak juz to na miejscu gdzie zaczepia bym przylozyl gdyby miala oparcie w tym co mowi. A ryzykowne gdyz z perspektywy osoby 3 chlopak ktory szarpie dziewczyne i ciagnie w cieme miejsce sam wyglada na agresora, i mozna sobie narobic problemow.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2008, 16:38 przez mlodyok1, łącznie zmieniany 1 raz.
Myslałem, ze tego tłumaczyc nie bede, ze to proste i oczywiste - jednak sie myliłem !
Wiec uczynie to teraz.
Oddanie kobiecie ma byc na zasadzie opamietaj sie i wywołac ten sam skutek jaki ona zamierzyła wzgledem naszej osoby. Tu jest inaczej ! taką kobiete sie obezwładnia bo jestes facetem i dasz rade to uczynic, to nie jest Tomb raider, a zwykła zle wychowana smarkula, której sie wydaje , ze jej wiele wolno. Pisalismy ponad to o calkiem innych sytuacjach jak mi sie wydaje, o tym, ze kobieta gdzies na - powiedzmy imprezie daje Ci w twarz bo sobie wypiła za duzo i kozaczy. Oddanie jej jest po to by sie obudziła, a i po to by inni zobaczyli co zaskutkuje w późniejszym czasie wstydem. Tak ja uwazam i o takich sytuacjach pisalem. To co Ty napisales mnie martwi, bo Ty wyżyłeś sie na tej dziewczynie, a to tak jak bys skarcił dziecko, lub osobe o wiele słabsza od Ciebie i ide o zaklad, ze lepiej sie poczułes - zas ja - nie napawam dumą ześ to uczynił <browar>
Wiec uczynie to teraz.
Oddanie kobiecie ma byc na zasadzie opamietaj sie i wywołac ten sam skutek jaki ona zamierzyła wzgledem naszej osoby. Tu jest inaczej ! taką kobiete sie obezwładnia bo jestes facetem i dasz rade to uczynic, to nie jest Tomb raider, a zwykła zle wychowana smarkula, której sie wydaje , ze jej wiele wolno. Pisalismy ponad to o calkiem innych sytuacjach jak mi sie wydaje, o tym, ze kobieta gdzies na - powiedzmy imprezie daje Ci w twarz bo sobie wypiła za duzo i kozaczy. Oddanie jej jest po to by sie obudziła, a i po to by inni zobaczyli co zaskutkuje w późniejszym czasie wstydem. Tak ja uwazam i o takich sytuacjach pisalem. To co Ty napisales mnie martwi, bo Ty wyżyłeś sie na tej dziewczynie, a to tak jak bys skarcił dziecko, lub osobe o wiele słabsza od Ciebie i ide o zaklad, ze lepiej sie poczułes - zas ja - nie napawam dumą ześ to uczynił <browar>
Ostatnio zmieniony 22 lut 2008, 18:33 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej sie poczulem? Nigdy nie czuje sie dobrzse kiedy musze komus dac w morde. Wyzylem sie? Ja bylem absolutnie spokojny do chwili kiedy mnie zaatakowala (tak, uderzenie w bark to byl atak na moja osobe). Nie mialem pewnosci, ze gdy odwroce sie to nie zaatakuje mnie po raz kolejny. Obezwladnic? Czym? Paralizatorem? Kajdankami? Obezwladnilem w mozliwie najlepszy w tej sytuacji sposob.
- Wujo Macias
- Maniak
- Maniak
Jednak chyba jakies masz. Ja pomijam fakt, ze sa inne sposoby na ukrocenie agresywnej panny. Ale przyjmijmy, ze ich nie znasz.Haro pisze:Nie. Zadnych. Dlaczego pytasz?
Niemniej lanie po pysku, czy wczesniejsze akcje jakie odstawiales na forum jadac po niektorych uzytkownikach, ktorzy Cie zdraznili- wydaje mi sie, ze poziom agresji jst u Ciebie calkiem spory.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
ta, najlepiej jakby dal sie jeszcze panience pobic! trzeba sie kontrolowac ale jak to staszewski spiewa " nie ma litosci dla sk.....". tak wiec kazde zachowanie ktore ma na celu wyrzadzenie mi krzywdy odpiera sie obrona. Haro postapil slusznie. i nie zdziwilbym sie gdyby to sie stalo na sobiecinie..
- Wujo Macias
- Maniak
Przecietny facet jest silniejszy od kobiety i mogl ja najzwyczajniej przytrzymac tak, by kuku nie zrobic ale zeby zabolalo. To raz.
Dwa, ze tak jak juz ktos wspominal- Haro sie nie bronil, Haro ja najzwyczajniej w swiecie "ukaral" za to, ze darla pape.
Na ulicy nie ma plci, tylko przeciwnik. Z tym sie zgadzam. Ale dopoki nie ma bezposredniego zagrozenia nie przyleje kobiecie. Tyle.
Dwa, ze tak jak juz ktos wspominal- Haro sie nie bronil, Haro ja najzwyczajniej w swiecie "ukaral" za to, ze darla pape.
Na ulicy nie ma plci, tylko przeciwnik. Z tym sie zgadzam. Ale dopoki nie ma bezposredniego zagrozenia nie przyleje kobiecie. Tyle.
- Wujo Macias
- Maniak
A kto powiedzial, ze z nia bede stal? Zareczam Ci, ze jest wiele sposobow na powstrzymanie kogokolwiek, bez uzywania uderzen czy kopniec. Albo to umiesz albo jestes duzo silniejszy i samo wyjdzie.Lateralus pisze:a jak dlugo masz zamiar stac z nachlana babka w zelaznym uscisku? lepiej strzelic w pape i bedzie pamietac ze tak sie nie robi
Dla Ciebie rozwiazaniem jest walnac i zrobic jej kuku. Ja potrafie troche wiecej i nie bede narazal sie na niepotrzebne problemy lejac panne w pysk.
Wujo Macias pisze:Dla Ciebie rozwiazaniem jest walnac i zrobic jej kuku.
Dla mnie tez. Jak mnie jaki chwyci z nienacka to go ciosem Ch.Norrisa potraktuje i bedzie peace

"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Obca nie obca - idiotka..Nemezis pisze:Jezeli kobieta uderzy mezczyzne, gdy ma ku temu powod, to nie jest az taka straszna rzecz.
Nikogo się nie bije po twarzy.. chyba że w samoobronie. Trudno wyobrazić sobie coś bardziej obraźliwego niż bicie po twarzy.. do tego są zdolni idioci i idiotki

Ile jest wart świat pełen grubych krat?
- Wujo Macias
- Maniak