moon pisze:Poza tym zawsze sie balam, ze powiem w takiej chwili "nie" i zrobie z faceta jakiegos idiote.
lol, ja tez
w ogole sie ostatnio zastanawialam ze ciekawie byloby nawet zwiac z oltarza

Moderator: modTeam
moon pisze:Poza tym zawsze sie balam, ze powiem w takiej chwili "nie" i zrobie z faceta jakiegos idiote.
moon pisze:Poza tym zawsze sie balam, ze powiem w takiej chwili "nie" i zrobie z faceta jakiegos idiote. ;DD
Marissa pisze:Mariusz wymyślił, że jej się oświadczy w restauracji, gdzie rezerwację zrobił na sobotę
Marissa pisze:A ja zaręczyn nie potrafię sobie wyobrazić bo wiem że takowych nie będzie. Zostanę starą panną![]()
Marissa pisze:A ja zaręczyn nie potrafię sobie wyobrazić bo wiem że takowych nie będzie. Zostanę starą panną![]()
Yasmine pisze:Marissa, a czy Twoja siostra cokolwiek wiedziala/podejrzewała o zamiarach
Animal pisze:Hahahah dobry teks jak na wiek 22 lat, zapisz go sobie na kartce schowaj do szuflady. Za rok otwórz szufladkę i zobacz swoją reakcję![]()
Wujo Macias pisze:Marissa napisał/a:
A ja zaręczyn nie potrafię sobie wyobrazić bo wiem że takowych nie będzie. Zostanę starą panną
Jak ja lubie takie marudne pieprzenie. Moze zalozmy osobny topic-> "Pouzalajmy sie", bedzie tam mozna posmecic.
Mia pisze:niesamowicie kreatywne
Marissa pisze:Animal pisze:Hahahah dobry teks jak na wiek 22 lat, zapisz go sobie na kartce schowaj do szuflady. Za rok otwórz szufladkę i zobacz swoją reakcję![]()
Wyobraź sobie że akurat wiem co będę robić za rok. I na pewno nie będą to zaręczyny.
Mati_00 pisze:Yasmine napisał/a:
oświadczył się w barze, wyciągnął pierścionek i powiedział "masz"
nic oryginalnego nie wymyślił
Marissa pisze:A tutaj ten gość, wykazał się godną podziwu kreatywnością, coś co Mia pewnie by pochwaliła
TedBundy pisze:bawi mnie często marudzenie kobiet nt kreatywności Ciekawe, czy same potraficie być tak kreatywne
Mia pisze:czy to na tym forum ktos opisywal te oswiadczyny w jakas deszczowa noc? bo nie umiem sobie przypomniec a to mi sie podobalo
jak facet ma charakter i kocha to naprawde potrafi wymyslic cos naprawde niesmowitego
Animal pisze:Bo facet musi to bo facet tamto...proponował bym trochę zejść na Ziemię.
Animal pisze:A co jak facet nie jest kreatywny to przy zaręczynach powiecie wypier...........
Animal pisze: Proponuje popatrzeć trochę w lusterko i się spytać czy się zasługuje na bukiet róż etc.
Mia pisze:Animal pisze: Proponuje popatrzeć trochę w lusterko i się spytać czy się zasługuje na bukiet róż etc.
a co jak odpowiedz brzmi - tak zasluguje, hmm?
Animal pisze:Nie można być sędzią we własnej sprawie.
złotooka kotka pisze:Animal pisze:Nie można być sędzią we własnej sprawie.
Sam kazales. To co, dziewczyna ma w lusterku sprawdzic czy sasiadka zasluguje?
Mia pisze:uzgadniane zareczyny to dla mnie w ogole jakis kosmos
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 218 gości