MUZYKA PODCZAS DOŁKA ?
Moderator: modTeam
A ja dla odmiany raz coś niegotarowego:P
DJ_Tiesto_presents_Allure_-_The_Loves_We_Lost__Vocal_Mix_.mp3
Nie wiem dlaczego tak działa...Albo mam utwór bardzo dobrej jakości i nie moge sie nasłuchać, albo po prostu piosenka jest genialna...
Wlaczylam sobie na sluchawkach i bas normalnie wgniótł mnie w fotel...
Dobre na smuty, chetnie komuś wyślę ^^.
DJ_Tiesto_presents_Allure_-_The_Loves_We_Lost__Vocal_Mix_.mp3
Nie wiem dlaczego tak działa...Albo mam utwór bardzo dobrej jakości i nie moge sie nasłuchać, albo po prostu piosenka jest genialna...
Wlaczylam sobie na sluchawkach i bas normalnie wgniótł mnie w fotel...
Dobre na smuty, chetnie komuś wyślę ^^.
- Candy Killer
- Uzależniony
no u mnie z dolkami to ciezka sprawa bo nie lubie zadnej wolnej muzyki jak mam 'zle dni" tylko to musi byc cos mocnego i ciezkiego
a ze slucham post hardcoru<pewnie malo wam to mowi;)>to wybieram ciezsze kawalki w ktorych az emanuje energia i mi sie poprawia humor:] wymienie 2 kapele ktore mi poprawiaja humor..a wam pewnie nic nie mowia ich nazwy..ale nie szkodzi : Sinai Beach , Remembering Never <aniolek2>
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- jamaicanflower
- Maniak
Kosmaty pisze:Pantera utwór "Walk" z płyty Wulgar Display of Power (cała płytka jest zajebista)
hmm <mysli> wspomnienie pierwszego, zrobionego przy tym kawalku, taga
respect <browar> ja do niego doroslam rok pozniej niz ty
apropos spacerków--> czas na kojaca Tori Amos z jej plytka The Scarlet's Walk
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Blues, jazz, dub - jesli chce sie troche "potaplac" w moim dolku
Jesli chce szybko dojsc do siebie to cos mocniejszego - przede wszystkim Rage Against The Machine, albo dobry (w moim rozumieniu) HipHop
A zeby sobie humor poprawic znam jedna sprawdzona metode:
Pijani Powietrzem - Mysle i nic
Jesli chce szybko dojsc do siebie to cos mocniejszego - przede wszystkim Rage Against The Machine, albo dobry (w moim rozumieniu) HipHop
A zeby sobie humor poprawic znam jedna sprawdzona metode:
Pijani Powietrzem - Mysle i nic
Try not.
Do or do not.
There's no try.
Do or do not.
There's no try.
- ksiezycowka
- Weteran
No ale ktoś ci chyba pomaga w tym smutku ^.^
Moja propozycja: Jak sa liście jest zajebiście to cytacik. Utwór i grupa: MEthanol: Jak sa liście
i jeszcze jedno: deus ez machina >dziecko,
no a jak to nie pomaga to cos na sen:
Farben Lehre> rozkołysanka
siedzimy czekamy, bedzie dobrze
Moja propozycja: Jak sa liście jest zajebiście to cytacik. Utwór i grupa: MEthanol: Jak sa liście
i jeszcze jedno: deus ez machina >dziecko,
no a jak to nie pomaga to cos na sen:
Farben Lehre> rozkołysanka
siedzimy czekamy, bedzie dobrze
Prawie jak... czerwony kapturek. Prawie robi różnicę.
- ksiezycowka
- Weteran
Candy Killer pisze:no u mnie z dolkami to ciezka sprawa bo nie lubie zadnej wolnej muzyki jak mam 'zle dni" tylko to musi byc cos mocnego i ciezkiegoa ze slucham post hardcoru<pewnie malo wam to mowi;)>to wybieram ciezsze kawalki w ktorych az emanuje energia i mi sie poprawia humor:] wymienie 2 kapele ktore mi poprawiaja humor..a wam pewnie nic nie mowia ich nazwy..ale nie szkodzi : Sinai Beach , Remembering Never <aniolek2>
zalezy komu ;] niestety majac za mezczyne absolutnego wielbiciela hałtkołu sie slucha tego i owego. ale i tak nie lubie.
obecnie slucham Roze Europy - Jedwab, chociaz dol mi juz przeszedl.

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
muza na dola hmmmm najlepiej jak naj ostrzejsza kapele typu Death,Vader latwiej w tedy jak to kiedys za dobrych czasow Sweet Noise spiewal "Zamieniłem łzy w gniew " w utworze Bruk ktury zreszta tez polecam ale tak z bardziej hmmm do "placzu" to np "Objazdowe nieme kino" "Zamykam oczy widzę przestrzeń" "Miłość rośnie w nas" czy wiele wiel innych z czasow gdy istnial jeszcze polski Rock
Take a look to the sky just before you die
U mnie muzyka podczas dołka jest nieco ostrzejsza niż normalnie: Disturbed, Paradise Lost, Nightwish czy Liquid Tension Experiment.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
Moon, ja mam doła bardzo rzadko. Dlatego tez mam w sumie z 10 piosenek kapel ktore wymienilem. Wiecej nie potrzebuję... 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Na kazdego dola:
VERBA- Chce Tam Byc
WNB - Boze Prowadz
WNB - Sciezka Lepszego Jutra
Sz.Wydra - Zycie Jak poemat
Nowator - Przez Chwile
...duzo tego jest zaleznie od stanu emocjonalnego,slycham danej piosenki non-stoper
I z Ostrych kawalkow: Papa Roach (wszystkie),Toby Mac
VERBA- Chce Tam Byc
WNB - Boze Prowadz
WNB - Sciezka Lepszego Jutra
Sz.Wydra - Zycie Jak poemat
Nowator - Przez Chwile
...duzo tego jest zaleznie od stanu emocjonalnego,slycham danej piosenki non-stoper
I z Ostrych kawalkow: Papa Roach (wszystkie),Toby Mac
Czasem mysle ze milosc to: zdrada,wybaczenie,zazdrosc,zauroczenie,klotnie,lzy,rozstania... To wszystko co wydaje sie nią niebyć...
- artek17krk
- Bywalec
to moj pierwszy post
ja tam jak mam dolka (co ostatnio zdarza się za czesto) to slucham bardzo czesto:
- DKA - krol aniolow
- DKA - jakby to było
- Rohff - warriorz
<browar> pozdrawiam

ja tam jak mam dolka (co ostatnio zdarza się za czesto) to slucham bardzo czesto:
- DKA - krol aniolow
- DKA - jakby to było
- Rohff - warriorz
I'll be here... Why? I'll be 'waiting'... here... For what? I'll be waiting... for you... so if you come here, you'll find me... I promise...
czeeeesc artek17krk, fajnie ze pierwszy, oby nie ostatni
a ja w przeciwienstwie do wiekszosci jak dola mam to slucham super mega extra pozytywnej muzy ;D wszystkie myslovitze i podobne ida w odstawke do momentu kiedy humorek wroci <aniolek2>
a ja w przeciwienstwie do wiekszosci jak dola mam to slucham super mega extra pozytywnej muzy ;D wszystkie myslovitze i podobne ida w odstawke do momentu kiedy humorek wroci <aniolek2>
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Co na dola
muzyka raczej ostra...
Industrial Drum and Bass - Andy C, Roni Size, troche Sonic trip, EdRush&Opticall, Pendulum...
hehehe a z drugiej strony chillout-EverythingButTheGirl(w remixach dnb), Art Of Noise, Husky,troche ATB jako przystaweczka
wszystkim zdolowanym, chcacym szybko sie wygrzebac polecam ostra, wrecz mordercza muzyke...
muzyka raczej ostra...
Industrial Drum and Bass - Andy C, Roni Size, troche Sonic trip, EdRush&Opticall, Pendulum...
hehehe a z drugiej strony chillout-EverythingButTheGirl(w remixach dnb), Art Of Noise, Husky,troche ATB jako przystaweczka

wszystkim zdolowanym, chcacym szybko sie wygrzebac polecam ostra, wrecz mordercza muzyke...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”