Dżentelmeni

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 21 lut 2007, 13:49

mrt pisze:Samym widelcem.

no własnie tak jem, ładnie mi sie nawija, buźki nie paprze, na stół nie spada. myslalam, ze jakies tajniki sa o których nie wiem ;)
Sir Charles pisze:Tak, by wkładając porcję widelcem do ust wsadzić do nich cały makaron, który masz na widelcu. ;)

to oczywise:)
umiej to jesc :)
mrt pisze:Sama ona pewnie nie wpadła na to, że można takich rzeczy nie wiedzieć

tez mi sie tak wydaje. bo jak ktos cos ma we krwi to mu sie wydaje takie normalne, oczywiste i nawet o tym nie mysli.

TedBundy pisze:po co wklejasz rzeczy oczywiste? :)

bo nie dla każdego oczywiste :)
Pegaz pisze:Co o tym sądzicie :) ?

ze chyba ucza tego w szkole, mnie uczyli i w podstawówce i w liceum.
A poza tym, to raczej oczywiset jest dla wiekszosci, bo czeto sie to gdzies pojawia. Ostatnio widzialam w jakims babskim szmatławcu, w odpowiedzi na pytanie 30 latki jak reke podawac
zenon
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zenon » 22 lut 2007, 15:22

Dzindzer pisze: Ostatnio widzialam w jakims babskim szmatławcu, w odpowiedzi na pytanie 30 latki jak reke podawac

...Zawsze miałem problem, jak potraktować panią zbyt nachalnie i zbyt wysoko podającą dłoń i jak wybrnąć z sytuacji nie urażając jej.
Nie znaczy to jednak, że nie zdaża mi się w ten sposób przywitać kobiety, jednak późniejsza rozmowa, czy zachowania rzadko się tyczą pogody, polityki , czy innych trendów na rynku nieruchomości...
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 24 lut 2007, 09:34

zenon pisze:Zawsze miałem problem, jak potraktować panią zbyt nachalnie i zbyt wysoko podającą dłoń i jak wybrnąć z sytuacji nie urażając jej.
Pocałować po prostu. Wszystko inne źle odbierze, więc ja nie wiem, dlaczego za wszelką cenę chcesz tego uniknąć. Dżentelmen by pocałował.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 24 lut 2007, 09:59

mrt pisze:Dżentelmen by pocałował.

Teoretycznie tak.. ale czy to nie uwłacza męskiej godności? :D
Ile jest wart świat pełen grubych krat?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”