A prawdziwa miłość niestety nie jest łatwa
Pozdrawiam
Moderator: modTeam
A prawdziwa miłość niestety nie jest łatwa
Aniusia pisze:żeden zwiazek czy to papierowy czy nie , nie przetrwa bez miłości i to tej prawdziwej

sophie pisze:Aniusia pisze:Ale i tak wiem, że żeden zwiazek czy to papierowy czy nie , nie przetrwa bez miłości i to tej prawdziwejA prawdziwa miłość niestety nie jest łatwa
No dokładnie o to mi chodziło
Pozdro,
<browar>
a o to ciezko majać za sobą jakiś tam starz i własne wspulne dzieci ! wiec dlatego papier jest potrzebny! bo to dodatkowy kłopot który przemawia za tym by jednak ciagnac to dalej i pozoastać na lubieniu sie <obcalowany>
ale samo "lubię Cię" nie wystarczy żeby z kimś być bo nagle po 15 latach pojawia sie inna osoba i jej powie 'Kocham Cie" i wtedy co wygra
i co wtedy, powiedziec chodź do mnie przecież sie nadal lubimy <belt1> No i jesteśmy małżeństwem a to przecież do czegoś zobowiazuej ...........................ciekawe dlaczego nie zobowiązywało jak się zakochał w tamtej <boks> dziwny321 pisze:No właśnie Co wy na to?
Sam zastanawiam sie czasami Czy wezme kiedyś ślub ze swoją wybranką. Kocham ją ale może błednie myśle Że ten ślub Takie opieczętowanie tego związku może mnie Jakoś zniewolić.
Co daje nam małżeństwo,ślub? Czy coś zmienia w naszym życiu (np: na lepsze czy gorsze)? Czy może Lepiej przez długie lata żyć w tzw. wolnym związku (np: mimo dziecka)?
Co zmieni podpisanie kilku papierków...?
Andrew pisze:i tu sie mylicie ....przetrwa!! wysterczy, ze beda sie tylko lubieć !
Andrew pisze:ciagnac to dalej i pozoastać na lubieniu sie
to wtedy inna bajka ! ale jak ktos dociagnoł w zgodzie (miare zgodzie ) do lat bycia razem 15 , to i pociagnie dalej ! chcecie zmieniać
póki jest tylko problem z zdradą i na tym temat sie konczy (wsystko inne pozostaje oki) ja nie ronił bym problemu ! <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2> jak sie juz naje do syta ...to sie połozy ale w własnym łóku 

Andrew pisze: tu sie mylicie ....przetrwa!! wysterczy, ze beda sie tylko lubieć ! nie trzeba wcale miłosci , co myslicie ze po 20 latach małzenstwa z kobieta , nagle uswiadamiajac sobie iz jej tak naprawde nie kochacie ... to ja zostawicie?? (i odwrotnie )
?? mysle ze nie , musieliscie by ja nie lubić
a o to ciezko majać za sobą jakiś tam starz i własne wspulne dzieci ! wiec dlatego papier jest potrzebny! bo to dodatkowy kłopot który przemawia za tym by jednak ciagnac to dalej i pozoastać na lubieniu sie
Andrew pisze:to sie połozy ale w własnym łóku
Andrew pisze:Juz widze własnie jak sie realizujecie na nowo !! ilu sie uda !??? na 10 uda sie dwóm !
no chyba ze w małzenstwie sie juz zyc nie dato wtedy inna bajka ! ale jak ktos dociagnoł w zgodzie (miare zgodzie ) do lat bycia razem 15 , to i pociagnie dalej ! chcecie zmieniać
? no to zmieniajcie ,,, zobaczymy jak sie na tym wyjdzie ...i kto wyjdzie lepiej ! Aniolek
Andrew pisze:patrzysz cały czas tylko z jednego boku ...wez Tysie ustaw tylko pod innym kątem ... jak i to ..ze pewnosci na udany nowy zwiazek nigdy nie masz
Andrew pisze:zobaczymy jak sie na tym wyjdzie ...i kto wyjdzie lepiej !
Andrew pisze:pewnosci na udany nowy zwiazek nigdy nie masz![]()
D@mian pisze:To mój pierwszy post.Witam wszystkich
Andrew pisze:Nie sądze by w warzywniaku ludzie trwali lat powiedzmy 15 ...

Krystian pisze:Jak widać małżeństwo to nie zabawa. Może być przyjemne, wszystko zależy od tego czy jesteśmy do niego przygotowani.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 426 gości