Zuber pisze:to mnie dreczy dlaczego czesto dziewczyny umawaja sie na jakies spotkanie np a czacie a potem nie przychodza lub chowaja sie zarogiem ostatnio poszedlem z komplem i po raz enty zostal wystawiony do wiatru jak on ma potem znalezc milosc swojego zycia jak po takim czyms traci zaufanie do płci przeciwnej sam zostalem 2 razy wystwiony wiec wiem jak to jest Dziweczyny naprawde wyglad jest dla was rzecza pierwszorzedna
nie chodzi tu tylko o wyglad ale o samo podejscie do sprawy
Zacznijmy od tego, ze to moze byc ktos kto sobie zartuje. Chociazby facet, 178 wzrostu, 73kg wagi, niebieskie oczy itd.
Poza tym dziewczyna moze stac niedaleko umowionego spotkania i ocenic chlopaka (jego wyglad).
Niech Twoj znajomy (i Ty) podchodzi do tego z dystansem.
Sam kiedys umawialem sie przez neta.
Dziewczyne, z ktora mialem pierwsza randke poznalem na czacie.
Moja pierwsza dziewczyne poznalem na czacie. Nie wyniklo z tego nic dobrego, ale to inny temat.
Potem kilka razy umowilem sie z dziewczyna z neta. Jedna nie przyszla, z druga utrzymuje kontakt do dzisiaj.
Kilka razy umowilem sie z dziewczynami z sympatii, ale to byly totalne niewypal.
Dzis majac doswiadczenie w umawianiu sie przez neta moge spokojnie powiedziec, ze nie jest to sposob na znalezienie milosci swojego zycia. Chociazby dlatego, ze ludzie w naszym kraju lacza sie w pary w kregu swoich znajomych.
Jest to sposob na poznanie ciekawych ludzi, ale tez na podlych i dwulicowych - czyli takich jak w realu.
...
Choc zdarzaja sie malzenstwa, ktore poznaly sie przez internet. Jednak to ogromna mniejszosc. Swoja droga ciekawe jaki to procent malzenstw - 0,1%, a moze 0,01%, a moze o wiele mniej.