Spóźnialskie dziewczyny !!!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Losux
Początkujący
Początkujący
Postautor: Losux » 21 kwie 2005, 19:25

Zostaw ja, mialem podobna sytuacje i skonczylo sie na tym ze przestalem sie z nia kontaktowac a po 2 miesiacach okazalo sie ze ma kogos.
<bicz1>

Ps. Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow (to moj pierwszy post) :D
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 21 kwie 2005, 19:29

heh jak sobie tak czytam ten temat to od razu przypomnialo mi sie to ostatnio mialam z tym moim Facetem. hmm on tez mowi ze sie zmieni.. hmm
a ja sie musze szanowac.
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
SET
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: SET » 21 kwie 2005, 21:54

Misiek5 pisze: więc napisze jej smska tak: „Tylko pieska mi szkoda, ale proszę Cię traktuj go choć odrobinę lepiej niż mnie .. żegnam .. „

już CI pisałem - NIE KONTAKTUJ SIĘ Z NIĄ NAWET ŻADNEGO SMSKA , niech myśłi żezapomniałeś o niej ! dobrze Ci radzie kolejny raz.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 21 kwie 2005, 21:59

ta, inaczej bym to nazwal po prostu bym ja zostawil powiedzial ze nie chce z nia byc i ze tego wlascnie sama chciala. Tylko NIE DAJ jej wrocic... chocby byla zajebista cipka niech ma na co zasluzyla, znajdziesz se lepsza, bo madrzejsza. A kiedys ci to zaprocentuje :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Misiek5
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek5 » 22 kwie 2005, 16:11

SET pisze:już CI pisałem - NIE KONTAKTUJ SIĘ Z NIĄ NAWET ŻADNEGO SMSKA

Spoko .. nic jeszcze nie napisałm, ciągle cisza .. ani ja ani ona nie pisze. Więc widać jak jej zależy ..

po prostu staram się ją wykasować z pamięci .. nie myślę. Tak jest lepiej.

I mam nadzieję, że już tym razem się nie złamę ..
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 22 kwie 2005, 16:13

nie złam sie, im dluzej bedziesz sie kontaktowal, tym dluzej ona cie bedzie olewała i wiecej bedziesz myslał, co za tym idzie, ból tez bedzie wiekszy..
Trzymaj sie!!
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Misiek5
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek5 » 22 kwie 2005, 16:18

hmmmm... właśnie dostałem e-mail od "Księżnej" cytuję: "cześć
zapytaj tego gościa od szkoleń czy miałby czas nauczyć mnie robić makra " (chodzi o mojego kumpla informatyka)

ku... !!! ale trzeba mieć tupet ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 22 kwie 2005, 16:24

niech cie tylko nie pokusi o odpisanie!! nie daj sie, to jest czytsa prowokacja!

Misiek5
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek5 » 22 kwie 2005, 17:39

pół godz. temu znów dostałem e-mail od "Księżnej" cytuję: "w Skawinie jest jurto turniej tańca towarzyskiego, nie wiem czy wiesz .. www.taniec.krakow.pl "

No "aniołek" wie że lubię turnieje .. i zmartwiła się, że coś przeoczę .. pewnie się martwi <aniolek1>
niesamowite .. co za tupet :565:
ale spoko nie odpisuję .. <zly1>

Dzięki wszystkim za wsparcie .. <silacz>

[ Dodano: 2005-04-23, 14:38 ]
Może to przypomina pamiętnik lub blog, ale szlak mnie trafia i jak sobie troszki popiszę to mi lepiej. <banan>

Najgorsze jest to, że od wtorku nie miałem z nią żadnego kontaktu tzn. Ja nawet 0,5 smska nie napisałem a ona pisze do mnie jak by nigdy nic (przed dwoma godzinami dostałem sms treści „zapytałeś tego gościa czy mnie nauczy robić makro ?” , kto śledzi moje posty to wie o co chodzi.

Dalej nie odpisuje, ale mnie to już censored ! :565:

Pierdoły do mnie pisze cholerna egoistka !, a to że w środę byliśmy umówieni to ku..... nawet nie wspomni bo po co .. <zly1>

Macie racje "jakaś głupia na prawdę ta baba jest .." hmmmm a ja pewnie jeszcze bardziej ...

ale na razie <silacz>
Alice

Postautor: Alice » 25 kwie 2005, 00:59

Ooooo.. wlasnie trafilam na Twoj temat Misiek i... kamien mi serca spadl..
Sorki ze tak mowie ale..
Przynajmniej widze zenie ja jedna taka naiwna jestem..
Boshe ze tez tacy ludzie jak Twoja dziewczyna i "moj" facet istnieja...
Ja dostaje smski typu "bede za godzine kochanie u Ciebie" po czym czekam do konca dnia na jakikolwiek znak a tu NIC...
No ewentualnie jezeli juz szlag mnie trafi i wysle mu jakiegos smsa bo nie potrafie sie powstrzymac z wscieklosci, to napisze "co sie stalo slonko?"
Bosheee...
"Zmienie sie, kocham Cie, bla bla.." Po co to???
:571: Smiac mi sie chce teraz z tej swojej glupoty...
Czemu tacy naiwni jestesmy czasem????????
Czemu niektorzy sa tacy.. no wlasnie.. nawet nie wiem jak to nazwac..

Trzymaj sie... i gratuluje takiej sily, tego, ze dales rade zmienic ta sytuacje..
ja jej w sobie nie znajduje..
Powodzenia!!
SET
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: SET » 25 kwie 2005, 09:16

Misiek5 - trzymaj garde i sie nie poddawaj to zadziała mówie ci . Tylko trzymaj się i nie odpisuj. Znajdz sobie zajęcie idz miedzy przyjaciół znajomych byle byś miał wolną głowe od niej to zawsze pomaga i nie myśli się tyle - to z mojego doświadczenia :). Teraz masz czas więc zajmij się soba rób to co lubisz :) i nie dawaj się jej.
Misiek5
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek5 » 25 kwie 2005, 11:35

znów dziś dostałem e-mail od niej .. cytuję : "cześć

daj mi może maila do tego gościa od informatyki to sama z Nim pogadam. Mam jeszcze pytanie - znasz kogoś kto zna sie na procesach uzdatniania wody? Potrzebuje referat - Procesy uzdatniania wody "Odwrócona osmoza" - materiały jakieś do tego zagadnienia lub gotowy referat - oczywiście nie za darmo.

Tylko prosze Cie odpisz mi dziś bo sprawa jest bardzo pilna

.. i miło że na maile odpisujesz ..

mimo wszystko miłego ......... "

Jak już pisałem wcześniej od 19,05,2005 nic a nic jej nie odpisałem. 0 kontaktu z mojej strony.
No ale jak widać ma to w d... , pisze dalej i to jak coś potrzebuje, wie że mam wiele znajomości na najwyższym poziomie ludzie po studiach itd..

Oczywiście to co teraz robię, że w taki chamski sposób nie odpisuję jest nie w moim stylu, ale grzeczny to ja już byłem .. i co k...... jest jak jest ... .

Dalej nie odpisuję .. choć .. korci mnie .. ale <silacz>

Waham się, czy dobrze robię ... ????? przecież to "nie odpisywanie" to straszna ignorancja ...!! to takie nie ludzkie ..

Piszcie ... bo czuję, że się złamię .. i odpiszę .. a może lepiej odpisać ???? Przecież to jej do pracy mgr potrzebne ... kurdę ..

Pozdrawiam wszystkich ..
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2005, 11:48 przez Misiek5, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 25 kwie 2005, 11:47

Zle robisz. Powinienes odpisac ze to koneic i zeby dala ci spokoj i w ogóle nie odzywala sie. Nie odpisujesz czekajac az cos sie zmieni? Przeciez nie warto czekac na taka dewotke... :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
SET
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: SET » 25 kwie 2005, 11:52

Misiek5 pisze:
Waham się, czy dobrze robię ... ????? przecież to "nie odpisywanie" to straszna ignorancja ...!!

To ja Ci powiem tak .

Ona wysyła Ci maile ,smki że potrzebuje sro i tamto a czy choć zadzwoniła by sprawdzić czy nic Ci sie nie stało że nie odpisujesz ? na pewno nie, a czy cokolwiek pytała sięo Ciebie albo napisała że cię kocha czy tęskni - dupa nic wylko referaty itp, więc kto tu kogo olewe ona niechce Ciebie tylko kolesi z referatami a o odwóconej osmozie to od pyty ma na internecie .

I nie czuj sięwinny albo że jesteś złym człowiekiem , jesteś po prostu zakochany w dziweczynie ktora potrzebuje Twoich kolegów a nie twojego serca i ciebie wiec kto tu jest ignorantem Ty czy ona Ty się tylko bronisz .Trzymaj tak dalej :). Respekt :)
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 25 kwie 2005, 12:06

dobrze robisz, nie poddawaj sie!! zaczeles cos dzialac i nie zaprzestawaj!! chyba nie masz ochoty byc znow tak traktowany!! co ci to da ze ty odpiszesz jej ze napiszesz jej referat, ze zrobuisz jej to tamto i owamto jak i tak nic sie nie zmieni!! taki ma juz charakter! popieram to co robisz i zycze dalszej wytrwałosci!! wiem ze jest ciezko, ale to cierpienie pozwoli byc ci kiedys jeszcze szczesliwym przy boku kobiety ktora jest do ciebie wporzadku!!! i cie kocha i nie olewa!!
trzymaj sie cieplutko, pozdrawiam!

Misiek5
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek5 » 25 kwie 2005, 13:28

SET pisze:Ona wysyła Ci maile ,smki że potrzebuje sro i tamto a czy choć zadzwoniła by sprawdzić czy nic Ci sie nie stało że nie odpisujesz ? na pewno nie, a czy cokolwiek pytała sięo Ciebie albo napisała że cię kocha czy tęskni - dupa nic wylko referaty itp

masz rację nic !! tylko jak coś potrzebuje ... (ale nie zapominaj że to MAXXX egoistka !!!)

Hyhy pisze:Zle robisz. Powinienes odpisac ze to koneic i zeby dala ci spokoj i w ogóle nie odzywala sie.

sam nie wiem .. chyba na takiego smska jest jeszcze czas .. zobaczymy

na razie <silacz>
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 25 kwie 2005, 13:36

wiesz co ale moze warto by bylo napisac takiego eska, zeby dala sobie juz spokoj, zeby nie pisala i nie zawracala glowy, bo tym ze do ciebie pisze sprawia ci tylko bol przeciez, a im szybciej zniknie z twojej glowki tym lepiej!! mniejszego mysliciela bedziesz mial:D jezeli wiesz juz ze to koniec to po co ciagnac ten teatrzyk jeszcze jakis czas i przez to sie dolowac i myslec.
zrob jak cchesz, ale ja bym napisala ze chce miec juz sposkoj swiety, niech sobie juz odpusci!
im szybciej zapomnisz tym szybciej dla ciebie:)

Misiek5
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek5 » 25 kwie 2005, 17:08

Zadzwoniła z zastrzeżonego, no i stało się .. nawymyślałem jej .. <zly1> <bicz1>
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 25 kwie 2005, 17:13

grzeczny chlopiec :D:D badz <silacz> sie nie daj! my forumowicze jestesmy z ciebie dumni :D
a tak calkiem na powaznie skad bierzesz taka siłe?? :)

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 kwie 2005, 17:52

Misiek5 pisze:Hyhy napisał/a:
Zle robisz. Powinienes odpisac ze to koneic i zeby dala ci spokoj i w ogóle nie odzywala sie.

sam nie wiem .. chyba na takiego smska jest jeszcze czas .. zobaczymy

na razie

Yhmmmm jak jest jeszcze czas? ona ma Cie w swoim glebokim powazaniu chce tylko referaty itp Napisz jej zeby dala Ci spokoj,bo nie masz ochoty bawic sie w jej gierki!!
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 25 kwie 2005, 17:59

jezeli juz jej nawtykałes, dziewczyna wie co juz myslisz o tym wszytskim, wiec chyba czas jej powiedziec aby dala ci spokoj swiety, ze nie masz ochoty marnowac swojego cennego czasu dla niej i juz :D raz a dobitnie!!

Misiek5
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek5 » 25 kwie 2005, 23:54

no i definitywny koniec !!!!!!!!!!!

Przed chwilką w delikatny sposób wyprosiłem "księżną" z drzwi !!!!!!!!!

Przyjechała do mnie po książkę .. i po pół godzinnej rozmowie jak jej brakło argumentów .. stwierdziła że jest bardzo zmęczona po 12 h pracy (biedactwo) i już nie chce rozmawiać bo ją męczę ..

no i ku .... słynne zdanie jej (którego już nie pozwoliłem jej skończyć bo kazałem jej wyjść !) cytuję: "może dlatego wolę spać z psem, bo ..... !!!" no to ku..... nie ma chyba o czym gadać !!

ku..... z psem .... chyba by się każdy wku ...... !!!!!!!!

PARODIA !!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2005-04-26, 00:00 ]
no i jeszcze dostałem smska od niej cytuję "wiem co pomyślałeś .. to się nazywa złapanie za słowo .. ostrzegałam na początku rozmowy że ni chcę dyskutować .."

no chyba nie liczy że jej odpiszę ... <bicz1>

no ku ... do psa mnie porównała ... ku ... szlak mnie trafi .... zaraz ...

sami powiedzcie ... <zly1>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 26 kwie 2005, 00:10

Misiek5 pisze:Waham się, czy dobrze robię ... ????? przecież to "nie odpisywanie" to straszna ignorancja ...!! to takie nie ludzkie ..

Jak dla kogo!
To faceci tak myślą, bo się rozkminiają na atomy! Chcieliby byc wszystkim, a tu czasami chodzi o prostą rzecz.
Trzymaj fason. Chyba się uratowałeś dla samego siebie!
<brawo1>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 kwie 2005, 07:38

Tak na koniec dodam tylko , iż my tu znamy Twój punkt widzenia sprawy i wiemy tylko tyle co Ty nam piszesz ! musimy Ci zaufac i zawierzyć , mimo wszystko chciałbym poznac stanowisko drugiej strony ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 26 kwie 2005, 08:00

Jeśli jest tak jak pisze Misiek, to ja sie dziwię jak w ogóle można się zastanawiać nad taką dziewczyną, czy warto, kopa w dupę i po sprawie.
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 26 kwie 2005, 10:02

natasza pisze:kopa w dupę i po sprawie.

dosadnie i treściwie :) popieram :)
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
SET
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: SET » 26 kwie 2005, 10:21

misiek - <fala> brawooooo <Ok>
Misiek5
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek5 » 21 kwie 2007, 19:02

No witam wszystkich forumowiczów ... Miś wstał z dwu letniej drzemki ... krótkie info na początek tylko ... Z tamtą dziewczyną do tej pory mam spokuj .. jeszcze raz wszystkim dziękuję za rady i siłę którą przez Was miałem ..

Ale aby nie było tak cudownie to mam nowy wątek ... ten to jest naprawdę w porównaniu ta temtego na prawde przegięcie .. ale teraz nie mam juz czasu .. napiszę referat n w niedługim czasie.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 23 kwie 2007, 23:41

Misiek5 pisze:Ale aby nie było tak cudownie to mam nowy wątek ... ten to jest naprawdę w porównaniu ta temtego na prawde przegięcie .. ale teraz nie mam juz czasu .. napiszę referat n w niedługim czasie.

kurde mam wrazenie jakby to byl poczatek nowego sezonu jakiejs brazylijskiej shit'noweli... <pijak>
Luminary - Amsterdam \o/

-----> Nakarm glodne dzieci <-----

==> Nakarm glodnego wampira <==
Awatar użytkownika
Wujo Macias
Maniak
Maniak
Postautor: Wujo Macias » 24 kwie 2007, 05:23

joj_sport87 pisze:
Misiek5 pisze:Ale aby nie było tak cudownie to mam nowy wątek ... ten to jest naprawdę w porównaniu ta temtego na prawde przegięcie .. ale teraz nie mam juz czasu .. napiszę referat n w niedługim czasie.

kurde mam wrazenie jakby to byl poczatek nowego sezonu jakiejs brazylijskiej shit'noweli... <pijak>
nie,cicho! na tamta sie nie zalapalem, to teraz moze sobie dobije.
Misiek juz wtedy wesolo pisal, to moze i teraz zaszaleje.
Misiek!-czeka z niecierpliwoscia!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”