Pomocy!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

rafal
Początkujący
Początkujący
Pomocy!

Postautor: rafal » 22 kwie 2005, 23:42

Mam poważny problem i nie daje sobie sam z nim dać rady! Otóż chcialem sie umówic z pewno dziewczyną na randke i wszystko było ok dopóki nie powiedziła mi ze po jej ostatnim ma dość facetów a mnie bardzo lubi i wogle, ale nie narazie sie nie chce z nikim spotykać, a mi bardzo na niej zależy i chce żeby to się na niczym skończylo
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 23 kwie 2005, 00:16

Luzu daj jej trochę, zawsze tak jest jak sie z kimś rozstaniesz. Musi sie przekonać.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
rafal
Początkujący
Początkujący
Postautor: rafal » 23 kwie 2005, 00:28

No ale tutaj chodzi o to, ze my razem nie bylismy, ale o to że ja chce sie normalnie umowić z nią, a ona powiedziała mi, że ma dość facetów, bo ma za sobą nieudany związek. Chodzi mi o to jak ją przekonać!
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 23 kwie 2005, 00:36

To nie szkodzi, że nie byliście. Przekonuj ją powoli, najpierw jako kolega do przytulania po jej ciężkim związku :)
Musi się przekonać, że nie wszyscy faceci to świnie i, że na niektórych można polegać i liczyć.
Chodź koło niej ale nie staraj się być namolny.
Gotowej recepty nikt CI chyba nie poda bo jej po prostu nie znamy.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 kwie 2005, 00:40

Nie przekonuj jej!
Podjeła decyzje, że nie chce się wiązac i nic nie poradzisz!!A namawiając ją tylko zniechęcisz...
Za to możesz postrać się być pierwszym facetem przy niej kiedy stwierdzi, że już może się zacząć spotykac i swoje odcierpiała :D
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 23 kwie 2005, 01:14

zaopiekuj sie nia i czekaj...
..czekaj na wlasciwy moment 8)
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
SET
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: SET » 23 kwie 2005, 08:31

ojoj no to wyzwanie przed Tobą ,musisz być cierpliwy , nienaciskaj,nie bedz natrętny daj dziewczynie odetchnąć , posłuchaj ona wie że Tobie a niej zależy tak ? więc jeśli wie to niemusisz jej męczyć tą randką , bedz kiedy Cie potrzebuje, musi dziewczyna troszke powietrza złapać bo wiesz jak ona go kochała to odrazu nie zakocha się w kobie :) ale będzie tdobrze tylko pokaż jej że Ty jesteś tym ODPOWIEDNM FACETAM dla Niej :). To najelpsze co możesz teraz zrobić . A i pamiętaj gdy jest jej cięężko i płakusia czy jest Jej smutno to masz byc przy iej i pocieszać i pokazać pozytywne strony tego wszystkiego .Powodzenia
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 kwie 2005, 09:40

Nie przejmuj sie ze kobieta nie chce sie wiazac i ma dosc facetow. Zawsze tak mialam po zakonczonym zwiazku. Jesli to ja zrywalam to wtedy przez jakis czas chcialam cieszyc sie wolnoscia i oddetchnac , a jesli to chlopak konczyl strasznie sie wkor*** na caly meski gatunek i nie chcialam miec z nimi nic wspolnego(ewentualnie bawic sie nimi, mscic ale nic na stale). Tylko tyle ze moje zapieranie sie ze nie , nigdy juz !! konczylo sie z tym ze gdy poznalam kogos wartego moich uczuc po prostu sie zakochalam:). Nie naciskaj na nia, ona sama zobaczy ze ma kogos bliskiego do kogo moze sie przytulic, kto ja pocieszy, kto daje jej czulosc. Powodzenia :).
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 23 kwie 2005, 11:26

e tam moja kolezanka tez tak miala :) trza po prostu stworzyc jej poczucie bezpieczenstwa :D jak tak robie i skutkuje :) potem jak mowi fish ona sie dowiaduje ze nie wszycy to swinie i sa wyjatki i glaca pana kraca :D i sprawa zalatwiona ale coz kazda kobieta jest inna :) wiec postepowania sa tez inne w tych sprawach kobietki musza widzec ze z ciebie bije cieplo :D
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 23 kwie 2005, 13:56

jak zrozumie ze nie wszyscy faceci sa tacy jak ten ostatni to sie umowi. jak juz dotrze do niej to ze potrzebuje kogos..kogos czyli faceta..
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 23 kwie 2005, 14:35

Słuchaj jej, słuchaj i jeszcze raz słuchaj. A spotkać nie musicie się "na randkę", tylko mimochodem:>
W akcie desperacji puść bajkę o złych facetach<zly2>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 24 kwie 2005, 21:00

Z własnego doświadczenia wiem, że nie jest dobrze wiązać sie z kimś świeżo po rozstaniu z byłym. Trzeba mieć troszkę czasu na poradzenie sobie z sytuacją i wyciągnięcie wniosków. Trzymaj więc rękę na pulsie, ale nei naciskaj. Wszystko w swoim czasie.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”