Pomocy!
Moderator: modTeam
Pomocy!
Mam poważny problem i nie daje sobie sam z nim dać rady! Otóż chcialem sie umówic z pewno dziewczyną na randke i wszystko było ok dopóki nie powiedziła mi ze po jej ostatnim ma dość facetów a mnie bardzo lubi i wogle, ale nie narazie sie nie chce z nikim spotykać, a mi bardzo na niej zależy i chce żeby to się na niczym skończylo
To nie szkodzi, że nie byliście. Przekonuj ją powoli, najpierw jako kolega do przytulania po jej ciężkim związku
Musi się przekonać, że nie wszyscy faceci to świnie i, że na niektórych można polegać i liczyć.
Chodź koło niej ale nie staraj się być namolny.
Gotowej recepty nikt CI chyba nie poda bo jej po prostu nie znamy.
Musi się przekonać, że nie wszyscy faceci to świnie i, że na niektórych można polegać i liczyć.
Chodź koło niej ale nie staraj się być namolny.
Gotowej recepty nikt CI chyba nie poda bo jej po prostu nie znamy.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
- ksiezycowka
- Weteran
ojoj no to wyzwanie przed Tobą ,musisz być cierpliwy , nienaciskaj,nie bedz natrętny daj dziewczynie odetchnąć , posłuchaj ona wie że Tobie a niej zależy tak ? więc jeśli wie to niemusisz jej męczyć tą randką , bedz kiedy Cie potrzebuje, musi dziewczyna troszke powietrza złapać bo wiesz jak ona go kochała to odrazu nie zakocha się w kobie ale będzie tdobrze tylko pokaż jej że Ty jesteś tym ODPOWIEDNM FACETAM dla Niej . To najelpsze co możesz teraz zrobić . A i pamiętaj gdy jest jej cięężko i płakusia czy jest Jej smutno to masz byc przy iej i pocieszać i pokazać pozytywne strony tego wszystkiego .Powodzenia
Nie przejmuj sie ze kobieta nie chce sie wiazac i ma dosc facetow. Zawsze tak mialam po zakonczonym zwiazku. Jesli to ja zrywalam to wtedy przez jakis czas chcialam cieszyc sie wolnoscia i oddetchnac , a jesli to chlopak konczyl strasznie sie wkor*** na caly meski gatunek i nie chcialam miec z nimi nic wspolnego(ewentualnie bawic sie nimi, mscic ale nic na stale). Tylko tyle ze moje zapieranie sie ze nie , nigdy juz konczylo sie z tym ze gdy poznalam kogos wartego moich uczuc po prostu sie zakochalam:). Nie naciskaj na nia, ona sama zobaczy ze ma kogos bliskiego do kogo moze sie przytulic, kto ja pocieszy, kto daje jej czulosc. Powodzenia .
e tam moja kolezanka tez tak miala trza po prostu stworzyc jej poczucie bezpieczenstwa jak tak robie i skutkuje potem jak mowi fish ona sie dowiaduje ze nie wszycy to swinie i sa wyjatki i glaca pana kraca i sprawa zalatwiona ale coz kazda kobieta jest inna wiec postepowania sa tez inne w tych sprawach kobietki musza widzec ze z ciebie bije cieplo
Ptaszniki to Moja Pasja I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”