Szanse

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Szanse

Postautor: mariusz » 07 mar 2004, 00:40

Kiedy chłopak ma szanse u jakiejś dziewczyny? A kiedy ich nie ma, bądź co sprzyja ich spadkowi?? Jak myślicie co można zrobić, by je zwiększyć???
Awatar użytkownika
BlueEyes
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: BlueEyes » 07 mar 2004, 13:09

Mariusz szczerze Ci powiem, że na różne rzeczy kobieta zwraca uwagę. Mogę Ci powiedzieć, iż w kanonie zawiera się na pewno: kultura, brak przekleństw w mowie i piśmie :), schludność, umiejętność okazywania szacunku, inteligencja....
Reszta to kwestia indywidualna. U mnie ma szansę każdy facet, który to, co powyższe... a w dodatku musi mi dać do zrozumienia, że jest mną zainteresowany, hehe :) A jak.. to już jego sprawa. Grunt umiejetnie zaintrygowac kobietę- jak Ci się uda, Twoje notowania ustawicznie rosną :D
... you bleed just to know you're alive ...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 mar 2004, 15:53

BlueEyes pisze:a w dodatku musi mi dać do zrozumienia, że jest mną zainteresowany, hehe :) A jak.. to już jego sprawa. Grunt umiejetnie zaintrygowac kobietę- jak Ci się uda, Twoje notowania ustawicznie rosną :D

A nie pisałem Ci maruszku o tym !! ;) :) :D :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 07 mar 2004, 16:15

A kiedy ich nie ma, bądź co sprzyja ich spadkowi??

Na to pytanie chyba moge ci odpowiedziec :-) O spadek notowan bardzo szybko A jak ? Bardzo prosto wystarczy ze zrobisz cos co jej sie nie spodoba np ostra klotnia 9jesli jestes w stalym zwiazku )Moze byc tez cos co jest przeciwienstwem tego co bylo dobre do tej pory np przejaw braku kultury wulgarnosc brak zainteresowania nia Bardzo dlugo musisz soba kobiete zdobywac a mozesz to wszystko stracic jednym gestem moze nie tyle stracic co ponownie dlugo pracowac nad swoim wizerunkiem Kobiety to takie istoty ktore dlugo maja w pamieci to co jez zranilo lub im sie nie spodobalo :-) Sa wrazliwe ale to chyba za to je tak kochamy :-)
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
BlueEyes
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: BlueEyes » 07 mar 2004, 17:40

A właśnie.. co sprzyja spadkowi szans. Na pewno kłamstwo, choćby najdrobniejsze bądź nieszczerość w swych .. hmm działaniach, słowach. Każdy początkowo stara się koloryzować samego siebie, ale nie przesadzajmy z tym... Co jeszcze? Gdybym zobaczyła, że "zlewa" niejako swoich znajomych, przyjaciół i kogoś obgaduje (np. do mnie).. też nie czułabym się zachwycona. Szanuj bliźniego jak siebie samego? ;)
Na razie tyle wpadło mi do głowy, poparte przykładami, iż facet rzeczywiście stracił szanse.
... you bleed just to know you're alive ...
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 08 mar 2004, 08:34

Coekawe... Z tego, co piszecie to wnioskuję, że nie odbiegam jakoś od normy. Staram się być uczciwy, uprzejmy, miły, itp... Jednak cos jest nie tak. Często nie dostaję tej szansy, po prostu zostaję zbyty przez kobietę. Nie jestem jakimś brzydalem, nie wiem co jest nie tak. Może po prostu trafiam na jakies dziwne kobietki...

pozdrawiam...
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 08 mar 2004, 20:03

mariusz nie łam się!!!
Wiele osób nie może trafić na tą drugą połówkę, ale trzba być dzielnym i szukać dalej! ;) na pewno nie odbiegasz od normy, nie staraj się tak przyrównywać do tego co tu jest pisane (chociaż rady są dobre) bo każda dziewczyna może lubić co innego. Najważniejsza jest spontaniczność, oryginalność, pomysłowość.

Staram się być uczciwy, uprzejmy, miły, itp... Jednak cos jest nie tak

Jeśli taki jesteś to jest wszystko super! Najwyraźniej dziewczyny, które spotykasz są tak tępe, że tego może nie dostrzegają :570: ... Nie przejmuj się! Znajdziesz JĄ wkońcu!;) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Poggie
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Poggie » 08 mar 2004, 22:09

szanse hmmmm powiem ci ze to widać ... jeżeli druga osoba zaczyna się bardziej tobą interesowac to oznacza że chce chyba czegoś wiecej ;) gorzej jak nie ma zadnego odzajemnienia jezeli chodzi o uczucia :P no ale to już inna bajka ;)
Let me be the one that shines with You in the morning when You don't know what to do
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 mar 2004, 22:28

Eee tam, wg m,nie to jakas czesc wszystkiego i tak feromony robia :) Ktos moze byc super cacy a nie wiadomo czemu odpychac... pewnie to te feromonki ;)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 08 mar 2004, 23:15

Nie łamię sie tym. Po prostu śmieję się z tego:)

Najwyraźniej dziewczyny, które spotykasz są tak tępe
- Tez tak uważam.

gorzej jak nie ma zadnego odzajemnienia jezeli chodzi o uczucia
- skąd ja to znam... nagminnie mi się to przydarza... :565:

Ktos moze byc super cacy a nie wiadomo czemu odpychac... pewnie to te feromonki
Może to jest przyczyna;)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”