Wirtualna znajomość
Moderator: modTeam
Ja ostatnio spotkałam się z nowym trendem w tej dziedzinie, a mianowicie zaręczyny bez pierścionka, bo to podobno nie jest najważniejsze. Co się z tym światem dzieje... Ja osobiście bym wolała, aby same oświadczyny były niespodzianką i tylko we dwoje, a potem cały ten kram z rodzicami, ale też nie do przesady.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
i ja byłam w takim zwiazku. Skonczyl sie doslownie kilka dni temu. Powiedział mi w czwartek czy kiedy to tam było "myslalem ze nasza milosc jest inna...za przetrwa wszystko a jednak dopiero niedawno uswiadomilem sobie ze taka milosc przez net to głupota. Sorry przestałem cie kochac i nic na to nie poradze. Czlowiek sie dobrowolnie nie zakochuje ani nie odkochuje" Wierzyłam ze miedzy nami w realu moze byc cos naprawde wielkiego i na tej wierze sie skonczyło bo mnie rzucił twierdzac ze przez ten "zwiazek" tracimy kawałek naszej mlodosci jak to okreslił... dzis wiem ze nasz zwiazek od poczatku był bez sensu.... choc przezylismy z soba wiele pieknych chwil...
- ___ToMeK___
- Uzależniony