Łysienie

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 01 mar 2004, 09:52

Do foxy: Nic do Ciebie nie mam. Nie musisz czyć się urażona. Po prostu prawie równocześnie napisaliśmy nasze posty 8)
A prawda jest taka, że każdemu podoba się co innego. Jednym kobietą łysi innym siwi, a mężczyzną brunetki, blondynki... Swiat jest pełen wyborów i upodobań.

pozdrawiam...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 01 mar 2004, 09:54

mariusz pisze:Do foxy: Nic do Ciebie nie mam. Nie musisz czyć się urażona. Po prostu prawie równocześnie napisaliśmy nasze posty 8)
A prawda jest taka, że każdemu podoba się co innego. Jednym kobietą łysi innym siwi, a mężczyzną brunetki, blondynki... Swiat jest pełen wyborów i upodobań.

pozdrawiam...

i agree :)
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 02 mar 2004, 09:35

mariusz pisze:Do foxy: Nic do Ciebie nie mam. Nie musisz czyć się urażona. Po prostu prawie równocześnie napisaliśmy nasze posty 8)

pozdrawiam...

"Im bardziej ludzie są różnorodni, tym są ciekawsi" - Krystyna Sisicka
Pewnie, ze ważne jest pierwsze wrażenie, ale jeśli uważasz, że masz coś do ukrycia, to staraj się tuszować to innymi fajnymi cechami, np. poczuciem humoru, inteligencją itp. Na to bardziej się zwraca uwagę moim zdaniem. :)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 02 mar 2004, 10:51

Zgadzam się. Często inteligencja przyćmiewa wygląd zewnętrzny.
Lubię inteligentnych ludzi a za takimi dziewczynami wprost przepadam :wink: .

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”