jak odzyskać faceta ?
Moderator: modTeam
jak odzyskać faceta ?
spotykam się z facetem od jakiegoś czasu i ostatnio chyba się między nami popsuło. nie obwiniam się bo racja zawsze jest po środku ale dużo w tym mojej winy. nie wiem co zawiniło, czy moje zmęczenie, czy coś mi odbiło ale zrobiłam się czepialska czyli po prostu zołza. wygarnęłam mu że poświęca mi mało uwagi itd. bardzo tego żałuję zwłaszcza że czuję że mocno "zaminusowałam" a znajomość nie jest na tyle żeby on miał już o mnie wyrobione zdanie. dodam że na codzień jestem pogodna i uśmiechnieta a to był tylko taki wyskok. poradżcie coś. może macie jakieś pomysły jak odzyskać jego sympatię ? czy uważacie że jeden "fałszywy krok" może popsuć całą znajomość ?
Jeśli łądnie mu to wynagrodzisz i zaczniesz być dla niego miła jak wtedy kiedy go poznawałaś to będzie dobrze. Najgorsze u dziewszyn jest takie znudzenie i właśnie wtedy wychodzą takie kwiatki. Jak się postarasz to nie może być źle.... chyba, że już ma kogoś innego, to wtedy już troszkę za późno.
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly
- Lady_Jesika
- Uzależniony
- Uzależniony
Porozmnawiaj, przeproś, wynagrodź Go za to, ze jest, doceń. Jak nie dasz Mu poczuć, że wiele dla Ciebie znaczy, że jesteś tak samo skłonna do poświęceń jak i On, to niestety odejdzie, bo stwierdzi, że nie warto. I miłość tu nie ma nic do rzeczy... bo nawet jak kocha, to niepielęgnowane uczucie dziczeje i zamienia się w... nienawiść? Sam nie wiem w co, ale na pewno w coś innego od miłości.
ja nie chce Cie zrazac, ale pamietac trzeba ze facet to tez człowiek i ma dusze- wnetrze. NOOM! Jesli facetowi zepsulas wyobrazenie o sobie to ciezko bedzie to odwrócic nawet "złym dniem", a jesli czuł coś do Ciebie to ... czuje to dalej i bedzie okej. Jak ww napisali rozmowa, i poznawanie sie dalej. A jesli nie to ... nie pierwszy i nie ostatnio.POZODZENIA ! =)
- Mroczny Piskacz
- Maniak