Czemu one to robia?
Moderator: modTeam
zielony pisze: facet bez laski bez perspektyw ani pieniedzy na seks stara sie byc w takich miejscach gdzie mozna podymac za darmo. chodzi z pewnoscia rowniez o otoczenie bo co to za facet ktory w wieku 20 lat nie mial jeszcze laski(nie jest to moja opinia ale czesto poglad wymuszony przez kumpli itd.)
Dziwnie mówisz. Mam 20 lat, nie mam dziewczyny i jakoś nie czuje sie z tego powodu gorszy. Spokojnie stac mnie na to aby isc podymać za kasę (jak to powiedziałeś) Ale tego nie robię. Równiez jak chodze na imprezy to nie lece na kazda panienke by ja dymać za friko. TO by było za proste, takie pojście na łatwizne. Trzeba znać swoją cene i byćie z byle kim tak dla samego bycia jest czystą stratą czasu. A pozatyk kto powiedział ze w wieku 20 lat trzeba mieć laske. Ja sie spytam: co to za facet co w wieku 20 lat nie obrac kilkoma tysiącami złotych?? Albo co to za facet który nie ma auta w wieku 20 lat. A ktoś kto sie przejmuje tym co mowi otoczenie po prostu jest podatny na wpływ innych

Hyhy pisze:Nikt z was nie odebral tego tematu tak jak powinien. mi to nie przeszkadza ze jakies panny daja dupy na lewo i prawo. Ale przez to ze to widze na imprezach, ciezko mi wierzyc ze np moja dziewczyna tak nie zrobi. Zaraz sie posypia teksty ze jej nie ufam i takie tam. Ufam jej, jest swietna dziewczyna, a jednak meczy mnie to zajebiscie ze mogloby tak byc... mam jakas obsesje i nie wiem skad sie wziela, a chcialbym sie jej pozbyc. po to ten temat, tylko i wylacznie. Ona nie jest z latwych ani z dziewczyn typu dresczy takich troche lajtowo sie prowadzacych... ale przez tamte obrazki boje sie puszczac jej na impreze na przyklad samej, chociaz wiem ze ona nic takiego nie zrobi, to jednak mysle jak to sie dzieje... samo to do mnie przychodzi i bardzo nam to przeszkadza... Mial ktos cos takiego ?
Hyhy, nigdy nie bedziesz mial pewnosci, ze ktos nie zrobi tego czy tamtego. Takiej pewnosci nie masz pewnie nawet w stosunku do siebie? Ja nie mam, nie wiem jak sie zachowam kiedys tam. Sa rzeczy bardziej i mniej prawdopodobne i tyle. To nie jest nawet kwestia zaufania, zazdrosci itp. Tu chodzi o calosc, o nasze postrzeganie swiata. Ja staram sie nie zadreczac rzeczami, na ktore nie mam wplywu, choc czasem slabo mi sie udaje
Takich problemow mozna sobie wymyslac tysiace, nawet gorszych. Po co? To jest pytanie dla Ciebie.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
-
- Bywalec
Po 3 wreszcie zdanie otoczenia mam gleboko w powazaniu, zeby nie powiedziec brzydkowiec jesli chodzi o mnie nie trafiles. Poza tym nie zacytowales calego zdania... a bylo tam mniej wiecej cos takiego, ze z obu stron musialoby byc nastaiwnie na cos wiecej, mysle ze bysmy o tym najpierw pogadali, przynajmniej ja bym zagadal co bedzie pozniej jesli teraz to zrobimy...
Wiec nie jest tak jak myslisz, chociaz moze Ty znasz takie przypadki, no ale one do mnie nie pasuja, a ja problem mam nadal
O, już się bałem, że mi dorównasz w tym temacie niechcąco.
Dziewczyny się puszczają, bo szukają miłości. Myślcie sobie, co chcecie, ale tak jest. Tyle że to cholernie skomplikowane, niestety.
Wiele związków zaczęło się od łóżka i od jednorazowych wyskoków imprezowych. Czasami po prostu się udaje. Skoro moja koleżanka w ten sposób wpadła na faceta swojego życia, to dlaczego ja mam nie trafić? - takie jest myślenie. Tym bardziej, że faceta przez łóżko najłatwiej trafić, przynajmniej w wieku licealnym. Facet w wieku licealnym nie jest z reguły zainteresowany związkiem z panienką, która nie chce tego robić. Zdarzają się masochiści, zdarzają się tacy, którzy kochają skrycie kogoś innego, a są z kimś innym.
Faceta przez łóżko najłatwiej wyrwać i możecie sobie wypisywać, co chcecie o sobie - ja wiem swoje. Potem tylko trzeba umieć go zatrzymać, a to już trudniejsze.
Niestety, życie jest okrutne i nie tak piękne jak w książkach. Każdy ma wyimaginowany obraz swojej osoby ("ja bym z taką nie był" itd.). Bzdura! Wielu z Was z takimi jest, ale albo traktuje to jako wyjątek, albo nawet tego nie dostrzegło.
Wyskoki dla sportu też się zdarzają zapewne, ale kto powiedział, że z takiego "dla sportu" związku być nie może? Miłość różnie się zaczyna. Ważne, żeby kończyła się tak samo
I proszę tak wszystkiego od razu do mnie nie odnosić, choć część rzeczy faktycznie napisałam z autopsji.
Wiele związków zaczęło się od łóżka i od jednorazowych wyskoków imprezowych. Czasami po prostu się udaje. Skoro moja koleżanka w ten sposób wpadła na faceta swojego życia, to dlaczego ja mam nie trafić? - takie jest myślenie. Tym bardziej, że faceta przez łóżko najłatwiej trafić, przynajmniej w wieku licealnym. Facet w wieku licealnym nie jest z reguły zainteresowany związkiem z panienką, która nie chce tego robić. Zdarzają się masochiści, zdarzają się tacy, którzy kochają skrycie kogoś innego, a są z kimś innym.
Faceta przez łóżko najłatwiej wyrwać i możecie sobie wypisywać, co chcecie o sobie - ja wiem swoje. Potem tylko trzeba umieć go zatrzymać, a to już trudniejsze.
Niestety, życie jest okrutne i nie tak piękne jak w książkach. Każdy ma wyimaginowany obraz swojej osoby ("ja bym z taką nie był" itd.). Bzdura! Wielu z Was z takimi jest, ale albo traktuje to jako wyjątek, albo nawet tego nie dostrzegło.
Wyskoki dla sportu też się zdarzają zapewne, ale kto powiedział, że z takiego "dla sportu" związku być nie może? Miłość różnie się zaczyna. Ważne, żeby kończyła się tak samo
I proszę tak wszystkiego od razu do mnie nie odnosić, choć część rzeczy faktycznie napisałam z autopsji.
Niezle napisane
potwierdza tylko to , to iz nie ma nic zlego w sexie ot tak sobie bo mam ochote ! a Ci co widza coś w tym złego , cóz ! nie bede sie wypowiadał ! :564: :547: swieci sie znalezli ! :556:
nie chciał bym takiej dziewczyny ! nie
stanowcze nie ! (cnotki dewotki nie dla chłopaków mego pokroju jak i wiekszosci ) 

nie chciał bym takiej dziewczyny ! nie

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Bywalec
mrt pisze:Dziewczyny się puszczają, bo szukają miłości. Myślcie sobie, co chcecie, ale tak jest. Tyle że to cholernie skomplikowane, niestety.
Zdecydowanie sposób nie dla/na mnie, ale o gustach się nie dyskutuje.
Sorki za ostre słowa - ale uogólnienie w temacie o dupę rozstrzaść...
Panie jak i Panowie są różni i tyle - reszta to, jak wspomniał Anihilator kwestia gustu.
Ale przyczepię się do słów Krzysia - otóż właśnie uleganie swoim popędom uważam za przejaw zezwierzęcenia - oczywiście popędy są różne i stąd zaspokajanie poszczególnych popędów jest różnie oceniane.
Chociaż określiłbym to innym słowem niż zezwierzęcenie, bo nasi Bracia Mniejsi robią to, co robią z innych względów, niż z chęci sprawienia sobie przyjemności.
Krótko mówiąc brak mi słów. :570:
Panie jak i Panowie są różni i tyle - reszta to, jak wspomniał Anihilator kwestia gustu.
Ale przyczepię się do słów Krzysia - otóż właśnie uleganie swoim popędom uważam za przejaw zezwierzęcenia - oczywiście popędy są różne i stąd zaspokajanie poszczególnych popędów jest różnie oceniane.
Chociaż określiłbym to innym słowem niż zezwierzęcenie, bo nasi Bracia Mniejsi robią to, co robią z innych względów, niż z chęci sprawienia sobie przyjemności.
Krótko mówiąc brak mi słów. :570:

mariusz pisze:Kiedy s usłyszałem nastepujace stwierdzenie:
"Sex dla faceta to cel w mołości, a dla kobiety to sposob na miłośc."
Przykro mi,ale ja też to słyszałam.Wydaje mi się,że chodzi tutaj o to,iż facet,jeśli nie będzie miał dobrego sexu w domu,to prędzej,czy później znajdzie go gdzieś indziej.Kobieta zaś dobrym sexem potrafi zatrzymać przy sobie mężczyznę,ale również poprzez to pokazuje jemu swoją miłość.Oczywiście mam tu na mysli relacje między ludźmi,którzy żyją w normalnym związku,czyli pokazanie poprzez sex:kocham Cię i jestem twoja/twój.Tak się składa,że w tym momencie jesteśmy najbliżej partnera,bliżej już nie można.
Wiecie co?Osobiście nie popieram "szybkiego" sexu z osobą dopiero co poznaną i sądzę,że nie potrafiłabym zrobić tego.Ja po prostu nierozumiem tego,że zaiskrzyć może w ciagu 5 minut.
Wydaje mi się,że najgorzej jest wtedy,gdy do "tego" dojdzie na imprezie i to pod wpływem alkoholu.Potem,po otrzeźwieniu na pewno jest jakiś niesmak.Dobrze,jeżeli "taka" para potem zostaje w związku.Tak się zdarza.
Jeżeli ktoś robi to ciagle,na każdej imprezie i za każdym razem z kimś innym,to niestety kobietę w tym momencie można nazwać tylko dziwką,ale jak nazwiemy faceta?
Uważam,że każdemu może zdarzyć się choć raz taka sytuacja w życiu i tym,którzy zapierają się napiszę tylko:NIKT NIE JEST DOSKONAŁY.Dlatego nie będę źle nazywać osób,które lubią szybki sex.Tacy są i już,a tak naprawdę,to moga być wspaniali przyjaciele.Trzeba zastanowić się nad tym,czy taka ucieczka w szybki sex nie jest swojego rodzaju manifestacją osoby,która to robi.Może ona tym krzyczy:brakuje mi miłości i zainteresowania i chce ją mieć choć przez chwilę?Oczywiście,to nie jest zbyt mądry sposób na to,ale takiej osobie wydaje się,że to dobre dla niej.
Mogłabym pisać i pisać,ale czy to nam cokolwiek udowodni?Musielibyśmy siedziec w mózgu takiej osoby,aby wiedzieć co myśli.
Nie popieram więc,ale i nie skreślam z listy znajomych.
Przyjaźniłam się kiedyś(w szkole) z geyem i był to najlepszy kumpel jakiego miałam i najlepsza przyjaciółka.Hehe,ale to jako ciekawostka.
pozdrówka
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Nieraz widzialem na imprezach takie obrazki - laska kolesia nie zna, idzie z nim na bok, w krzaki, gdziekolwiek ...
I nie zgodzę się z MRT - nie miłości szukają ... prędzej sponsora
Mnie się na szczęście/nieszczęscie nigdy to nie zdarzyło, zresztą - w życiu nie odstawiałbym takiej 'żenady' jaką odstawiają ci kolesie co by jakąs panne 'wyrwać'...
Prawdziwym stuprocentowym facetem - niestety równouprawnienie nie obowiązuje w tej dziedzinie ...
I nie zgodzę się z MRT - nie miłości szukają ... prędzej sponsora

Mnie się na szczęście/nieszczęscie nigdy to nie zdarzyło, zresztą - w życiu nie odstawiałbym takiej 'żenady' jaką odstawiają ci kolesie co by jakąs panne 'wyrwać'...
Jeżeli ktoś robi to ciagle,na każdej imprezie i za każdym razem z kimś innym,to niestety kobietę w tym momencie można nazwać tylko dziwką,ale jak nazwiemy faceta?
Prawdziwym stuprocentowym facetem - niestety równouprawnienie nie obowiązuje w tej dziedzinie ...
bleeeeeeeeeeeee
Macho?Hmm.....
Zapomniałeś o tym,że jak kobieta będzie miała ochote na szybki sex z każdym,to jeżeli będzie jej zależało,to będzie robić to tak,że nikt nie dowie sie o tym.
Z tym równouprawnieniem,to jest tak:jak Wam pasuje,to jest, a jak chcecie,aby babka była babką,no to go nie ma.
Osobiście jestem konserwatystką w wielu sprawach,więc równouprawnienie mam gdzieś.No,oczywiście:konserwatystką nie zawsze oczywiście
Zapomniałeś o tym,że jak kobieta będzie miała ochote na szybki sex z każdym,to jeżeli będzie jej zależało,to będzie robić to tak,że nikt nie dowie sie o tym.
Z tym równouprawnieniem,to jest tak:jak Wam pasuje,to jest, a jak chcecie,aby babka była babką,no to go nie ma.
Osobiście jestem konserwatystką w wielu sprawach,więc równouprawnienie mam gdzieś.No,oczywiście:konserwatystką nie zawsze oczywiście
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
Wyluzujcie ! nie wam ani nam osadzac takich ludzi , jak byłem młody to mogłem takie numerki robic i wcale nie uwazam ze byłem jakimś lujem , a dziewqczyny co to ze mna robiły dziwkami , były po prostu takie a nie inne odwazne zdecydowane szukajace przygod i zaspokojenia ! i nie ma to nic wspulnego z jakims zezwierzeceniem , bo niby dlaczego !? bo ktos ma tu inne zdanie ? i takowych postrzega sie jako maczo a dziewczyny jako dziwki
pomieszało sie wam w głowach czy co ? myslicie iż jestescie lepsi bo nie chodzicie na bok z nieznajomą na dyskotece
a moze nikt was nie chce i to dlatego tak jest ! :547: kazdy ma swój swiat i w swoim swiece jest taki jaki jest , jak powiedziałem wole takie nizli te cnotki dewotki ! :564: ale to ja ! Wy mozenie nie ! ale nie ublizajcie im 

- ksiezycowka
- Weteran
"I nie zgodzę się z MRT - nie miłości szukają ... prędzej sponsora
"
:550: Zadziwiające. Żyję 18 lat i dowiaduję się, że połowa moich kolezanek leci na kasę i dlatego się pitoli z jakimiś gośćmi na imprezach.
Jeżeli ktoś robi to ciagle,na każdej imprezie i za każdym razem z kimś innym,to niestety kobietę w tym momencie można nazwać tylko dziwką,ale jak nazwiemy faceta?"
"Prawdziwym stuprocentowym facetem - niestety równouprawnienie nie obowiązuje w tej dziedzinie ...
"Bo tak jest facetom wygodniej?Takiego faceta nazwiemy męską dziwką i z pewnością nie 100% facetem a 100% męską dziwką.
Bo jeżeli taka dziewczyna to dziwka to czemu facet nie?
Osobiście nie jestem przeciw temu
Samej mi się zdażyło.
Ale trochę konsekwencji.
Nie można utwierdzać stereotypu, że jeśli dziewczyna tak robi to jest dziwką a facet to mistrz świata. :569:

:550: Zadziwiające. Żyję 18 lat i dowiaduję się, że połowa moich kolezanek leci na kasę i dlatego się pitoli z jakimiś gośćmi na imprezach.

Jeżeli ktoś robi to ciagle,na każdej imprezie i za każdym razem z kimś innym,to niestety kobietę w tym momencie można nazwać tylko dziwką,ale jak nazwiemy faceta?"
"Prawdziwym stuprocentowym facetem - niestety równouprawnienie nie obowiązuje w tej dziedzinie ...
Bo jeżeli taka dziewczyna to dziwka to czemu facet nie?
Osobiście nie jestem przeciw temu
Ale trochę konsekwencji.
Nie można utwierdzać stereotypu, że jeśli dziewczyna tak robi to jest dziwką a facet to mistrz świata. :569:
Ostatnio zmieniony 27 gru 2004, 21:52 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 2 razy.
Chyba jeszcze nie wrzuciłem tu swego słowa.
Jakie dziwki? Chyba pomylone pojęcia.
Dlaczego jak pójdzie z kimś do łóżka na pierwszej randce ma być posądzona o coś takiego? Jak pójdzie po miesiącu to już nie będzie? Pojęcie czasoprzestrzeni?
Jak się nie mylę, tylko ludzie i szympansy odczuwają przyjemność z seksu, więc dlaczego tego nie robić.
Tylko proszę tego nie traktować jako rozpusty.
To zycie.
Jakie dziwki? Chyba pomylone pojęcia.
Dlaczego jak pójdzie z kimś do łóżka na pierwszej randce ma być posądzona o coś takiego? Jak pójdzie po miesiącu to już nie będzie? Pojęcie czasoprzestrzeni?
Jak się nie mylę, tylko ludzie i szympansy odczuwają przyjemność z seksu, więc dlaczego tego nie robić.
Tylko proszę tego nie traktować jako rozpusty.
To zycie.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Pewnie
ni kupujcie sobie fajnych modnych cuchów bo to grzech próznosci , dajcie lepiej na tace na biedne sierotki , zawsze sie znajdzie ktos kto mysli inaczej , i bedzie ublizła innym ! wybieracie cichy modne zamiast na tace ! jestescie okropni , tak jak te nazwane przez was dziewczyny _ dziwkami _ nie chcesz to nie rób tego , ale nie mów ze ta co to robi jest gorsza od Ciebie , bo tak nie jest ! :564:

kazdy robi to na co ma ochote i tyle, kazdy ma swoje podejscie do seksu i do tego kiedy z kim itd. Jesli komus pasuje miziac sie po 5 minutach "znajomosci" to niech to robi... dobrze by bylo zeby to bylo rozwniez robione z glowa ale to chyba za duzo dla niektorych 
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Dziwnie mówisz. Mam 20 lat, nie mam dziewczyny i jakoś nie czuje sie z tego powodu gorszy. Spokojnie stac mnie na to aby isc podymać za kasę (jak to powiedziałeś) Ale tego nie robię. Równiez jak chodze na imprezy to nie lece na kazda panienke by ja dymać za friko. TO by było za proste, takie pojście na łatwizne. Trzeba znać swoją cene i byćie z byle kim tak dla samego bycia jest czystą stratą czasu. A pozatyk kto powiedział ze w wieku 20 lat trzeba mieć laske. Ja sie spytam: co to za facet co w wieku 20 lat nie obrac kilkoma tysiącami złotych?? Albo co to za facet który nie ma auta w wieku 20 lat. A ktoś kto sie przejmuje tym co mowi otoczenie po prostu jest podatny na wpływ innych
no bo to nie tyczy sie wszystkich bo nie wszyscy chodza na imprezy a jak chodza to nie musza sie tak zachowywac bo sa tacy z charakteru(moze do tej grupy ludzi nalezysz)a jesli chodzi o ta laske w wieku 20 lat to chodzilo mi o seks:) a mianowicie o bycie prawiczkiem w wieku 20 lat :564:
Hey Joe...
zielony pisze:no bo to nie tyczy sie wszystkich bo nie wszyscy chodza na imprezy a jak chodza to nie musza sie tak zachowywac bo sa tacy z charakteru(moze do tej grupy ludzi nalezysz)a jesli chodzi o ta laske w wieku 20 lat to chodzilo mi o seks:) a mianowicie o bycie prawiczkiem w wieku 20 lat :564:
Osobiście nie widze nic ciekawego w sexie z osoba ktora znam od 5 min. Nie probowałem i chyba czegoś takiego nie sproboje. Jakoś mnie to nie ciągnie.
A odnośnie prawictwa:
Jezeli ktoś nie spotkał kobiety z ktora chciałby to zrobić i ma 20 lat to co znaczy to ze jest jakiś inny?? Niektorzy ludzie mają jakies oczekiwania i tyle

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”