Na ostatnim spotkaniu dziewczyna mi powiedziała że wcześniej się starała w innych związkach, ale jej się rozpadły te związki. Dodała, że w związku z tym teraz się nie będzie starać, że teraz facet ( w domyśle ja) ma się o nią starać i wszystko będzie się powoli realizować, że potrzeba czasu i wielu jeszcze rozmów i chwil spędzonych razem. Że trzeba czasu i na łóżko trzeba zaczekać.
Dobrze to świadczy, że tak powiedziała mi? Mam mieszane odczucia, obawiam się, że nie chce mi wprost powiedzieć że jestem i będę tylko kolegą, a może nawet sponsorem... Mam rację?
Dziewczyna mówi mi że się nie będzie starać.
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Re: Dziewczyna mówi mi że się nie będzie starać.
Niekoniecznie, ja wnioskuję ze sparzyła sie z poprzednimi partnerami, starając się i dając od siebie wszystko. W zamian natomiast spotkała się z chłodnym podejściem partnera a jej poprzednie związki zakończyły się czego ona na pewno sie nie spodziewala.
Możliwe też, że tylko tak mówi że nie będzie sie starać. Daj jej trochę czasu, zobaczysz jak będzie w rzeczywistości. W takich sprawach nie da sie udawac, bo to bardzo szybko zostanie zdemaskowane przez ciebie.
Możliwe też, że tylko tak mówi że nie będzie sie starać. Daj jej trochę czasu, zobaczysz jak będzie w rzeczywistości. W takich sprawach nie da sie udawac, bo to bardzo szybko zostanie zdemaskowane przez ciebie.
-
- Początkujący
Re: Dziewczyna mówi mi że się nie będzie starać.
Moim zdaniem powinna sobie zrobić po prostu długą przerwę od związków. Pobyć sama, ochłonąć. Jak poprzedniczka uważam, że sparzyła się w poprzednich związkach i teraz będzie je odreagowywać. Uspokoi się, to będzie gotowa znów próbować i na powrót będzie fajną dziewczyną 
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”