Związek przy dużych różnicach światopoglądowych
Moderator: modTeam
Związek przy dużych różnicach światopoglądowych
Czy Waszym zdaniem możliwy jest udany związek anarchistki z narodowcem?
- ksiezycowka
- Weteran
A ja mysle ze tak. Zalezy od dojrzalosci obu stron, pewnosci siebie faceta i tego jak on dziala na kobiete. Poza tym anarchizm jest glupi wiec inteligentny facet jej to delikatnie predzej czy pozniej wybije z glowy. No bo anarchistka z krwii i kosci przeciez nie pojdzie do sądu po alimenty jak ja facet z dzieckiem zostawi...
-
- Początkujący
Maverick pisze:A ja mysle ze tak. Zalezy od dojrzalosci obu stron, pewnosci siebie faceta i tego jak on dziala na kobiete. Poza tym anarchizm jest glupi wiec inteligentny facet jej to delikatnie predzej czy pozniej wybije z glowy. No bo anarchistka z krwii i kosci przeciez nie pojdzie do sądu po alimenty jak ja facet z dzieckiem zostawi...
Czemu od razu o alimentach. Może będą żyli długo i szczęśliwie, i poczną nowy naród ogarnięty anarchią. A anarchizmu w wieku dwudziestu paru lat nie ma co potępiać. We Francji mówi się, że kto w młodości nie był lewicowcem ten na starość często bywa świnią.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”